Alt om tatoveringsfjernelse - Cosmo Laser

Alt om tatoveringsfjernelse

Har du fortrudt din tatovering?

… eller måske kender du en, der har? Så læs med i dag.


For i dag tager jeg dig i hånden, og forklarer præcis hvordan et behandlingsforløb med tatoveringsfjernelse forløber sig. Før, under og efter laserbehandlingen.


Sådan virker behandlingen

FØR din behandling


Som et led i et sikkert behandlingsforløb, starter du med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil du få grundig information om behandlingen.


Det er helt afgørende, at din tatovering ikke har været udsat for sol i 4 uger før din behandling. Ellers kan laseren ikke skelne farven i din hud fra tatoveringen. Så altså INGEN solferie lige op til din behandling.

For din sikkerhed, er det også afgørende, at du ikke har sår i det behandlede område.

tatoveringsfjernelse ryg

Tatoveringsfjernelse er ikke en smertefri laserbehandling, og derfor foretrækker størstedelen at anvende lokalbedøvelse.

Du får fat i cremen i vores klinikker og smørrer dig ind hjemmefra, så du er klar til behandlingen ved ankomst. Du kan evt. pakke området ind i folie, for at undgå cremen smitter af på dit tøj.

UNDER din behandling

Selve laserbehandlingen fungerer ved at lyset og varmen fra laseren rammer pigmentet i din tatovering, så blækket opløses til bittesmå partikler. Din krop vil derefter transportere blækpartiklerne væk med lymfen, så de udskilles med galden.

Dette er en helt ufarlig proces for din krop. Men kræver blot, at dit immunforsvar ikke er svækket.

Hvis du har anvendt lokalbedøvelse, vil laserbehandlingen ikke føles smertefuld, men nærmere som små smæld mod din hud.

Tatoveringsfjernelse arm

Din tatovering kan blive hvid (eller “frosted”, som man kalder det) under behandlingen. Det er helt ufarligt, og faktisk bare et tegn på, at farven har absorberet lyset og er blevet ødelagt. Den hvide farve vil lægge sig i løbet af 1–3 timer.

Hvis små blodudtrædninger ses, er det tegn på, at den ønskede behandlingsdybde er opnået.

EFTER din behandling

Efter laserbehandlingen smørres din tatovering ind i Sheald cremen fra iS Clinical. Denne er ekstremt fugtgivende og har en fantastisk helende effekt. Efterfølgende pakkes din tatovering ind i film.

Det er helt normalt at der opstår rødme og hævelse ved din tatovering, i dagene efter din behandling.

Det er heller ikke unormalt, hvis det behandlede område væsker en smule. I de første 1–2 uger vil huden på det behandlede område ligne et overfladisk brandsår. Dette er også forventeligt.

tatoveringsfjernelse nakke

Selve helingsfasen afhænger af farven eller dybden af din tatoveringen, samt din huds evne til at regenerere sig selv. Normalt vil det hele inden for 4-8 dage.

Det er individuelt, fra tatovering til tatovering, hvor mange behandlinger det kræver – samt om ønsket er helt at fjerne eller fade tatoveringen. Tatoveringen kan dog først genbehandles tidligst 4 uger efter sidste behandling.

Jo flere behandlinger, du har fået, jo længere må der gerne gå mellem dine behandlinger. For din krop gør meget af udskillelsesarbejdet. Det er afgørende for ophelingen, at huden holdes fugtig og ikke udsættes for sol i de efterfølgende 3-4 uger.

Book en gratis konsultation


Overvejer du at få fjernet eller fadet en tatovering? Så vil jeg anbefale dig at booke en gratis konsultation hos enten mig, eller en af de andre specialister og hør mere omkring tatoveringsfjernelse.Ha’ en fortsat dejlig dag,

 

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.