5 tips til kysseklare sommerlæber - Cosmo Laser

5 tips til kysseklare sommerlæber

Skal du kysses på denne sommer?

De kan være små, skæve, smalle og fyldige.

Og de fortjener alle sammen kys. Hele sommeren!

Jeg taler selvfølgeligt om læber.

I dag vil jeg rådgive dig i, hvordan du får sommerens mest kysseklare læber. Med fem nemme tips, du kan tage i brug med det samme.

Så hvis du elsker smækre sommerkys, så læs blot videre og få startet sommeren godt ud med de blødeste og saftigste læber og læs evt. mere om filler i læberne.

5 nemme tips til kysseklare sommerlæber

#1 Drik rigeligt med vand

Det er altid et godt livsråd. Det er et endnu bedre råd, hvis du døjer med tørre, sprukne (og nogle gange rynkede) læber. For hvis du er dehydreret, er dine læber det helt sikkert også.

drik vand for dine læber

#2 Børst dine tæn… læber!

Ved at (tør)børste dine læber, kan du opnå glattere, blødere og faktisk også fyldigere læbere. Dette skyldes at børstningen sætter gang i blodtilførslen som gør læberne mere ‘plumbed’.

#3 Hjemmelavet honning-læbeskrub

Honning er et naturligt fugtbindende produkt. Det er godt til hud, hår og ikke mindst læber. Miks en lille ske-fuld honning med hvidt sukker og gnid dine læber med massen.

læbe honning skrub

Udover at binde fugten, sørger dette samtidligt for at eksolifere huden på dine læber. Skyl det af og gnid derefter lidt mandelolie på (gerne med en vatpind). Dette vil fugte og fjerne døde hudceller.

#4 Tegn dig til større tiltrækning

Undersøgelser har vist at vi bliver tiltrukket af mennesker med symmetriske træk. Dette gælder naturligvis også læberne. Dog er ingen (læber) perfekte.

De fleste af os har lidt skæve læber. Disse kan (til stor glæde hos mange) justeres hurtigt og nemt med det nemmeste trick: Læbefarvet læbeblyant. Brug blyanten til at udjævne ulighederne. Ingen vil bemærke noget.

#5 Smør med vitamin E

Hvis du døjer med MEGET tørre læber, med begyndende smerte, kan du med fordel smørre dem med vitamin E.

Åben en vitamin E kapsel og put en lille smule af geleen direkte på problemområdet. Dette tip er også virkelig effektivt mod tørre mundvige.

filler i læberne vitamin E

Hvis du hverken døjer med tørre, sprukne eller skæve læber, men stadig ønsker mere kysseklare læber, (hvor symmetrien ikke vaskes af hver aften), kan du med fordel opnå naturlige resultater med filler.

Fortæl mig mere!!

Hvis du gerne vil høre mere om fillerbehandling af læber, er du velkommen til at booke en gratis konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Her kan du stille alle dine spørgsmål omkring behandlingen, samt få et indblik i hvordan filler fungerer.

Konsultationen varer ca. 20 og er helt uforpligtende.

Er du i tvivl om noget?

Så er du hjertens velkommen til at ringe ind til os på tlf. 35394400, og få besvaret dit spørgsmål inden din konsultation.

Ha’ en dejlig dag,

Kamilla,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.