Skinbooster behandling hos Cosmo Laser

Hos Cosmo Laser tilbyder vi hudforbedrende behandling med Skinbooster på udvalgte behandlingsområder i ansigtet og på kroppen. Skinbooster tilføjer huden mere fugt og medfører en øget glød og udstråling.

Læs alt hvad du skal vide om behandlingen her:

#1 Kort fortalt

Expand FAQ

Hos Cosmo Laser udfører vi hudforbedrende behandling med Skinbooster. Skinbooster er en specifik form for ikke-permanent filler, hvor koncentrationen af hyaluronsyre og flydeevnen er høj, således produktet ikke skaber løft eller forandringer i ansigtstræk, men medfører en øget hudkvalitet og glød. Skinbooster er en steril injicerbar gel, der består af samme type hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i vores bindevæv samt saltvand.

#2 Før behandlingen

Expand FAQ

Ved din konsultation vil sygeplejersken foretage en vurdering af de behandlingskrævende områder og i samarbejde med dig udarbejde en behandlingsplan.

Undgå at tage blodfortyndende præparater såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og
lignende medicin i fire dage før behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger i behandlingsområdet.

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid. Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger.

Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,-, såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette
gælder også ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før behandlingen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes
før en behandling kan påbegyndes.#3 Under behandlingen

Expand FAQ

Behandlingsplanen gennemgås, hvorefter huden rengøres og desinficeres og
behandlingsområdet identificeres. Behandlingen foretages ved, at Skinboosteren
injiceres i de områder, som er aftalt. For de fleste er behandlingen ikke smertefuld, men der vil normalvis være let til moderat smerte forbundet med selve indstikket.

#4 Efter behandlingen

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan Skinboosteren identificeres som mindre hævelser i
behandlingsområdet. Der kan forekomme let rødme og ømhed i behandlingsområdet. Der vil i nogle tilfælde kunne ses begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt, og skyldes let blodudtrædning i vævet som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen er der i behandlingsområdet risiko for infektion. Det er derfor
vigtigt at undgå berøring af det behandlede område samt påføring af make-up
og cremer i mindst 4 timer. Undlad ligeledes hårde fysiske anstrengelser i 2-3
dage og sauna og solarium i mindst 2 uger, da det hudopstrammende produkt kan
forbrændes hurtigere under kraftig varme de første uger efter behandling.

Undgå at tage blodfortyndende præparater, såsom fiskeolie, Treo, Ipren, Kodimagnyl og lignende medicin i 2 dage efter behandlingen, da dette kan øge risikoen for forekomst af blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Det tager op til 4 uger før, at Skinboosteren er fuldt integreret i vævet, hvorefter der går op til 6 uger før den celleforbedrende proces giver en synlig forbedret
hudkvalitet i behandlingsområdet.

#5 Antal behandlinger og forventning

Expand FAQ

Afhængigt af vurderingen forud for din behandling anbefales 3 gentagende behandlinger med 4 ugers mellemrum for at opnå det optimale resultat, og efter
et endt behandlingsforløb kan man med fordel holde behandlingen ved lige 1-2
gange årligt.

Varigheden af resultatet afhænger af forskellige faktorer. Nedbrydning af hyaluronsyre, solpåvirkning og aldring er faktorer, der alle er af betydning.

#6 Bivirkninger og risici

Expand FAQ

Blå mærker forsvinder hos de fleste efter 4-6 dage. I sjældne tilfælde kan der forekomme
større hæmatomer, som er blodsamlinger i huden. Disse vil normalt forsvinde i løbet af 2-4 uger. I denne periode kan vævet være ømt, rødligt/blåligt og der vil være øget hævelse, samt kunne mærkes ujævnheder i vævet.

Har man tendens til hyppige herpesudbrud, kan en injektionsbehandling godt
fremprovokere et sådan udbrud. Derfor kan det anbefales med forebyggende behandling.

Ved behandling med ikke-permanent filler vil der være en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber. Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i processen.

Risikoen for infektion er størst de første timer efter behandlingen og kan let behandles med antibiotika. Symptomer på infektion kan minde om almindelige bivirkninger fra
behandling med filler, men er du det mindste i tvivl, så bedes du kontakte
klinikken. Er det uden for åbningstiden, skal du kontakte egen læge eller
akutafdeling.

Der er en minimal risiko for at få en allergisk reaktion. Filleren består primært af fugt og en smule lidocain. Allergi for lidocain er yderst sjældent, men kan i givet fald fremprovokere en allergisk reaktion. De filler produkter, som anvendes i klinikken, kan fuldt integreres i vævet. Trods det kan der i sjældne tilfælde opstå knuder af filler i vævet. Disse vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan i de fleste tilfælde masseres væk.

Der kan ligeledes ved behandling med filler forekomme granulomer, nekrose og iskæmi med risiko for blindhed til følge. Det skal dog på det kraftigste understreges, at disse tilfælde er yderst sjældne, og at der kun er registreret få tilfælde på verdensplan.

Disse tilfælde skal behandles medicinsk. Hvis der fremkommer ujævnheder, symptomer på infektion eller på anden måde uventede reaktioner i huden, tilrådes du til umiddelbart at kontakte klinikken og få talt med en læge eller sygeplejerske.

#7 Kontraindikationer

Expand FAQ

Følgende er årsager til, at man ikke kan godkendes til behandlingen:

  • Graviditet eller amning
  • Antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling)
  • Blødersygdom/hæmofili
  • Aktivt herpesudbrud på behandlingsdagen i behandlingsområdet
  • Silikoneimplantater og eller trådløft i behandlingsområdet
  • Kendt allergi for hvepse- eller bistik af en grad, der kræver Epipen

#8 Samtykke

Expand FAQ

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling er der 48 timers betænkningstid, før du kan give samtykke til behandlingen, når den mundtlige information er givet. En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.

Vi er altid behjælpelige ved yderligere spørgsmål.

Kontakt os gerne for yderligere spørgsmål

Ring på telefon:

Send en e-mail

Få et naturligt resultat med Skinbooster

Vores behandling med Skinbooster er perfekt for dig, som ønsker et mere friskt udseende og en naturlig glød indefra.

BOOK EN TID