Kemisk peeling hos Cosmo Laser

Hos Cosmo Laser tilbyder vi kemisk peeling, der fjerner døde hudceller og bidrager til en stimulering af hudfornyelse. Derudover hjælper behandlingen med at reducere ujævn hudtone, ar og fine linjer.

#1 Kort fortalt

Expand FAQ

Hos Cosmo Laser anvender vi IS. Clinicals Prodigy Peel system til udførelse af kemisk peeling i ansigt, hals og bryst.

Kemisk peeling repræsenterer en non invasiv metode til hudforbedrende behandlinger. Forskellige kemiske forbindelser af syrer anvendes til at eksfoliere hudens overflade, hvilket resulterer i fjernelse af døde hudceller. Desuden bidrager kemisk peeling til en stimulering af hudfornyelse, hvilket kommer til udtryk ved reducering af ujævn hudtone og struktur, ar, fine linjer og aldersbetinget forandringer.

#2 Før behandlingen

Expand FAQ

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes, før en behandling kan påbegyndes.

#3 Under behandlingen

Expand FAQ

Huden afrenses og efterfølgende påføres prodigy peel system. Under behandlingen vil du mærke varme og en sviende fornemmelse på huden.

Prodigy peel system er selvneutraliserende, hvorfor reaktionen vil aftage i løbet af 5-10 minutter.

Prodigy peel system kan påføres op til 3 gange i én behandling afhængigt af hudens reaktion. Din behandler vil vurdere behandlingsantallet ved hver behandling. 

Efterfølgende påføres Prodigy Boost, som potenterer virkningen af peeling samtidigt med, at den bidrager til ophelingen af huden

#4 Efter behandlingen

Expand FAQ

Huden vil være irriteret efter behandlingen, og den vil fremstå rød, varm, og sviende. Den brændende fornemmelse i huden aftager normalt inden for 4-8 timer.

Efter behandlingen vil sygeplejersken smøre din hud med IS. Clinical Sheald, som er en creme til opheling af irriteret og skadet hud. Det anbefales at påføre Sheald yderligere i de næstkommende 7 dage.

4-7 dage efter behandling kan huden begynde at afskalle

Da behandlingen medfører hudfornyelse, er det afgørende, at huden i behandlingsområdet beskyttes for sol med minimum SPF 50. Huden er helt tynd og ny, og er ikke i stand til at beskytte sig mod solens stråler.

#5 Antal behandlinger og forventning

Expand FAQ

Det anbefales at få 3-6 behandlinger med 6 ugers mellemrum, hvis man ønsker en hudfornyelse, generel hudforbedring eller opstramning af vævet. Hvis man ønsker at reducere dybere linjer, furer og evt. arvæv, vil 6 behandlinger som oftest være nødvendigt.

Resultatet af behandlingen kommer gradvist i løbet af behandlingsforløbet, men da cellerne arbejder op 3 måneder efter behandlingen, ses det endelig resultat først herefter. Man kan med god effekt supplere med opfølgende behandlinger 2-4 gange årligt efter endt behandlingsforløb.

#6 Bivirkninger og risici

Expand FAQ

Ved behandling med Prodigy Peel system vil der være en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber.

Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika.

Er man plaget af recidiverende udbrud af herpes i ansigtet, tilrådes det at starte forebyggende behandling dagen inden.

Der kan aktiveres forbigående uren hud eller akne efter behandlingen, på områder hvor man i forvejen har en tendens til uren hud.

 

 

#7 Kontraindikationer

Expand FAQ

Følgende er årsager til, at man ikke kan godkendes til behandlingen:

  • Kendt allergi for ingredienserne i behandlingsprodukterne
  • Kendt allergi for acetylsalicylsyre og idebanon
  • Graviditet og amning
  • Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
  • Tendens til at danne keloid ar
  • Visse typer af autoimmune tilstande

#8 Samtykke

Expand FAQ

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling kan du give samtykke til behandling med det samme, når den mundtlige information er givet.

En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.

Vi er altid behjælpelige ved yderligere spørgsmål.

Kontakt os gerne for yderligere spørgsmål

Ring på telefon:

Send en e-mail

Få et effektivt resultat med kemisk peeling

Hvis du døjer med ujævn hudtone, ar og fine linjer, kan du få disse reduceret med vores kemiske peeling, som fjerner døde hudceller og bidrager til en stimulering af hudfornyelse.

BOOK EN TID