Fedtfrysning hos Cosmo Laser

Hos Cosmo Laser tilbyder vi fedtfrysning med CoolSculpting Elite til både mænd og kvinder. Fedtfrysning er for dig, der på trods af træning og sund kost stadig oplever at have fedt på områder, hvor det er svært at slippe af med. Det kan f.eks. være fedt på maven, lårene, mormorarmene og dobbelthagen.

Læs alt hvad du skal vide om behandlingen her:

#1 Kort fortalt

Expand FAQ

Hos Cosmo Laser udføres behandling mod uønskede fedt eller genstridige fedtdepoter med fedtfrysning med CoolSculpting Elite.

CoolSculpting-teknologien sikrer præcis og kontrolleret afkøling af fedtceller under huden uden brug af nåle, uden at omkringliggende områder påvirkes. Behandlingen er velegnet til reducering af synlige fedtbuler typisk under hagen, på lår, overarme samt mave- og rygfedt.

Antallet af fedtceller i kroppen er uændret i forbindelse med vægtøgning eller reducering, hvor det er størrelsen på de enkelte fedtceller, der ændrer sig. Fedtceller der fryses under behandlingen, ødelægges gradvist og forlader kroppen gennem en naturlig udskillelsesproces.

#2 Før behandlingen

Expand FAQ

Ved din konsultation vil sygeplejersken identificere de ønskede behandlingsområder og i samarbejde med dig udarbejde en behandlingsplan for de antal påsætninger, der er nødvendige for at opnå de mest optimale resultater.

Før behandlingen opstartes, vil sygeplejersken veje dig, samt måle på de behandlingsområder, der skal behandles. 

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektion, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen.

Overholdes ovennævnte forholdsregler ikke, må behandlingen aflyses eller udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er øget risiko for bivirkninger. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på dkk 500,- såfremt man hjemsendes og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandlingen. Dette gælder også ved udeblivelser eller afbud senere end 24 timer før behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetiske behandlinger skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

#3 Under behandlingen

Expand FAQ

Behandlingsplanen gennemgås, hvorefter de ønskede behandlingsområder identificeres og optegnes. Huden rengøres, og der pålægges en kølende gelbelægning på behandlingsområdet. Herefter påsættes afkølingsenheden på det ønskede område.

Under behandling kan du opleve rykkende, trækkende eller let knibende fornemmelser, intens kulde, en snurrende, sviende, øm fornemmelse eller krampe på behandlingsstedet. Disse fornemmelser vil sandsynligvis aftage, efterhånden som området bliver følelsesløst.

Efter 35–45 minutter fjernes afkølingsenhederne og det behandlede område masseres.

#4 Efter behandlingen

Expand FAQ

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme, hævelse, blegning, blå mærker, hårdhed, snurren, svien, ømhed, kramper, kløe, hudfølsomhed og følelsesløshed.

Disse virkninger er midlertidige og fortager sig generelt inden for dage eller uger. Ved behandling af hageområdet kan der være en følelse af fylde bagerst i halsen efter behandlingen.

CoolSculpting er en fuldstændig ikke-kirurgisk behandling med minimal nedetid, og det er typisk muligt at vende tilbage til de normale aktiviteter næsten med det samme. Dette kan variere fra person til person og kan afhænge af behandlingsområdet.

#5 Antal behandlinger og forventning

Expand FAQ

Med én CoolSculpting behandling er det muligt at reducere op til 25 % af de behandlede fedtceller afhængigt af området. Resultaterne af behandlingen forekommer i løbet af 2–6 måneder afhængigt af kroppens naturlige udskillelsesproces.

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Hvis det vurderes, at du har behov for at få endnu en behandling for at opnå yderligere reduktion i det ønskede område, kan denne fås efter 4 uger. Nogle gange venter vi dog med anden behandling til efter 3 måneder, når det endelige resultat kan ses.

De fedtceller der behandles og krystalliseres under en behandling, fjernes permanent fra kroppen, og vil derfor ikke komme igen efterfølgende. Dog kan størrelsen på tilbageværende fedtceller øges i forbindelse med vægtøgning.

#6 Bivirkninger og risici

Expand FAQ

Følelsesløsheden kan i nogle tilfælde vare op til flere uger. I sjældne tilfælde kan der også forekomme yderligere bivirkninger som forsinket smerte, forfrysning, hyperpigmentering og brok. Hvis der fremkommer forværring af symptomer eller på anden måde uventede reaktioner i behandlingsområdet, tilrådes du til umiddelbart at kontakte klinikken og få talt med en læge eller sygeplejerske.

#7 Kontraindikationer

Expand FAQ

Følgende er årsager til, at man ikke kan godkendes til behandlingen:

  • Svært overvægtige eller undervægtige
  • Graviditet og amning
  • Diabetes
  • Autoimmun sygdom
  • Antikoagulerende medicin (blodfortyndende behandling)
  • Blødersyndrom/hæmofili
  • Kuldeallergiker

#8 Samtykke

Expand FAQ

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling kan du give samtykke til behandling med det samme, når den mundtlige information er givet. En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.

Vi er altid behjælpelige ved yderligere spørgsmål.

Se effektive resultater med fedtfrysning med CoolSculpting

Kontakt os gerne for yderligere spørgsmål

Ring på telefon:

Send en e-mail

Få reduceret genstridige fedtdepoter

Fedtfrysning er den nyeste metode inden for fedtreducering uden kirurgi. Ved at få en behandling med fedtfrysning, kan du langt om længe slippe af med de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at slippe af med.

BOOK EN TID