Acnelan behandling hos Cosmo Laser

Hos Cosmo Laser tilbyder vi Acnelan behandling mod akne. Acnelan er en unik peeling, der med sin kombination af forskellige syrer i medicinske koncentrationer indeholder salicylsyre, shikimisyre og mandelsyre, der både renser huden i dybden samtidigt med, at hudens cellefornyelse stimuleres.

Læs alt hvad du skal vide om behandlingen her:

#1 Kort fortalt

Expand FAQ

Udvikling af akne kan opstå af flere årsager, herunder arvelige betingelser, hormonelle forandringer i forbindelse med pubertet eller graviditet, øget følsomhed for kroppens egne hormoner eller behandling med visse lægemidler.

Da udviklingen af akne delvist er hormonelt betinget, er det ikke muligt at behandle årsagen kosmetisk, men ved at behandle symptomerne kan man forbedre hudkvaliteten og reducere udbrud af akne.

Akne opstår når en seboroisk talgkirtel, der ligger i relation til vores hårsække, bliver tilstoppet med olie og døde hudceller. Bakterievækst i dette tilstoppede miljø forårsager infektion og akne.

Ved at anvende Acnelan peeling hjælpes huden til at genopbygges på ny, samtidigt med inflammationen bekæmpes og dannelsen af talg reduceres.

Acnelan er en unik peeling, der med sin kombination af forskellige syrer i medicinske koncentrationer som salicylsyre, shikimisyre og mandelsyre, renser huden i dybden samtidigt med, at hudens cellefornyelse stimuleres.

#2 Før behandlingen

Expand FAQ

Behandlingsområdet skal være intakt, uden infektioner, sår eller irritation ligesom det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen. En velplejet hud responderer bedre på behandlingen, og er også i stand til at restituere på kortere tid.

Ifølge lovgivningen for kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før en behandling kan påbegyndes.

#3 Under behandlingen

Expand FAQ

Huden afrenses og efterfølgende påføres acnelan-masken. Under behandlingen vil du mærke varme og en sviende fornemmelse på huden, hvilket intensiveres, når masken efter få minutter neutraliseres.

Den varme og svienende fornemmelse aftager ca. 30 sekunder efter masken er neutraliseret.

Efterfølgende påføres Post-peel crystal fibermask, der forbedrer hudens cellefornyelse. Maskens indhold af hyaluronsyre fugter og beroliger huden.

#4 Efter behandlingen

Expand FAQ

Huden kan virke tør og varm umiddelbart efter behandlingen og kan fremstå rød. Huden vil typisk påbegynde at skalle på 2–5. dagen, hvorefter den forbedrede hudkvalitet vil begynde at være synlig.

Cremer og make-up kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret. Det anbefales ikke at anvende skrubbecreme eller kemisk peeling i 4-5 dage efter behandlingen.


Det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 30.

#5 Antal behandlinger og forventning

Expand FAQ

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Typisk tilrådes 3-5 behandlinger for et godt resultat afhængigt af forekomsten af akne. Vi anbefaler, at behandlingerne ligger i forlængelse af hinanden med ca. 2-3 ugers interval for et optimalt resultat.

Du vil kunne se en gradvis forbedring af hudkvaliteten i forbindelse med dit Acnelan-forløb, og det endelige resultat vil opleves 6 uger efter sidste behandling. Ved fornyet frembrud af akne kan behandlingen gentages 6 måneder efter sidste behandlingsforløb.

#6 Bivirkninger og risici

Expand FAQ

Da denne type behandling er meget hård for huden, skal man ikke benytte Acnelan, hvis man har meget sensitiv hud, lider af parfumeallergi eller tidligere har haft en kraftig reaktion på hudplejeprodukter. Det er vigtigt, at man under hele behandlingsforløbet ikke benytter produkter, der indeholder retinol (alle typer af A-vitamin).

Hvis der fremkommer uventede reaktioner i huden, tilrådes du til umiddelbart at kontakte klinikken og få talt med en læge eller sygeplejerske.

#7 Kontraindikationer

Expand FAQ

Følgende er årsager til, at man ikke kan godkendes til behandlingen:

  • Graviditet og amning
  • Rosacea
  • Parfume allergi
  • Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
  • Tendens til at danne keloid ar

#8 Samtykke

Expand FAQ

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling kan du give samtykke til behandling med det samme, når den mundtlige information er givet. En ledsager er altid meget velkommen til at være til stede under konsultation og behandling.

Vi er altid behjælpelige ved yderligere spørgsmål.

Kontakt os gerne for yderligere spørgsmål

Ring på telefon:

Send en e-mail

Kom din akne til livs!

Vi ved, at det påvirker ens hverdag meget, hvis man døjer med akne. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med vores Acnelan behandling.

BOOK EN TID