COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book
MyCosmo priser fra 1.600 kr.

FILLER

Få fyldige læber, skarpe kindben eller reduceret dine rynker med en fillerbehandlinger hos Cosmo. Resultatet er naturligt og enestående.

 

BOOK GRATIS KONSULTATION SE PRISER

FILLER BEHANDLING MED BELOTERO

Når vi bliver ældre, vil de fedtdepoter, der ligger i dit ansigt begynde at miste sin fylde og elasticitet. Dette kan medvirke et lidt træt og surt udtryk i form af nedadvendte mundvige, indsunkne kinder og lignende, der gør, at du ser ældre ud, end du er. Mange af vores kunder er kede af at få at vide, at de ser trætte ud – når de er langt fra det. De ønsker at deres spejlbillede afspejler den glade og livlige person, de er. Heldigvis er det ganske nemt at afhjælpe dette med en filler-behandling.

 

Smukt og naturligt resultat med filler behandling

Vi sætter en stor ære i at lave et naturligt resultat, hvor du stadig ligner dig selv, men lige får det pift der giver dig et mere vitalt og friskt udseende. Glem tanken om Hollywood stjerner, der for længst har mistet sansen for at stoppe i tide (mange af dem har også fået foretaget kirurgi).

 

Høj etik og integritet

I Cosmo Laser er en af vores 3 vigtige værdier integritet. Dette praktiserer vi i høj grad når det kommer til injektionsbehandlinger (Botox- og filler-behandling). Hellere tage det lidt ad gangen frem for at overbehandle. Vi lover dig at du får en ærlig og reel sparring hos vores dygtige kosmetiske sygeplejersker og speciallæger så du også får dig selv med i processen.

 

Naturligt udseende er altid målet

Vi går meget op i at rådgive dig bedst muligt og ligeledes holde spejlet op foran dig løbende så dine behandlinger ikke tager overhånd. Når din omgangskreds bemærker du ser mere frisk og levende ud uden overrasket at udbryde ”HVAD er der sket med dig?”, så har vi gjort vores arbejde til perfektion.

 

EN SIKKER OG NATURLIG BEHANDLING

Filler-behandling med Belotero tilfører dit udseende et pift af vitalitet og energi. Blot en enkelt behandling er nok til at ændre dit syn på dig selv og dine muligheder. Du får måske fornyet lyst til at gå med din yndlingslæbestift og fremhæve dem yderligere. Du vågner op og kigger dig i spejlet og ser dig selv i et helt nyt lys.
Filler-behandling fjerner skånsomt dine rynker og furer, mens huden plejes og stimuleres til at opbygge ny elasticitet og forbedret evne til at optage fugt. Den booster faktisk også hudens egen proces til at holde din hud i topform.

 

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

Vi kan også klart anbefale en kombination med vores populære Skin tightening behandling, der modsat filler behandling, som giver et øjeblikkeligt resultat udefra og ind, arbejder indefra og ud med opstramning af huden og boost af kollagen og cellefornyelsen, så du får et langvarigt resultat med en hud, der arbejder så optimalt som overhovedet muligt.

konsultation-filler-behandling-foer-billede

BELOTERO – PRODUKTER SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

Med Belotero får du en lang række muligheder for at få udglattet og udfyldt dine rynker, genskabt din huds volume samt genhydrere din hud.
Belotero består af 5 fillerprodukter som er skabt til de mest avancerede skønhedsbehandlinger, hvilket giver naturligt smukt resultat hver gang. Hvert produkt har sin unikke egenskab og kan bruges alene eller i kombination med hinanden for at skabe en skræddersyet løsning, som passer perfekt til dig, afhængig af din huds struktur og funktionelle behov. Forud for din behandling vurderer sygeplejersken hvilket produkt, der passer perfekt til netop dit behov.

 

REVIVE (SKIN BOOSTER) BEHANDLING MED BELOTERO

Smuk hud – helt uden filter!

Revive behandlingen forebygger fremkomsten af alderstegn og skaber ungdommelig glød ved hjælp af intensiv fugt og en let fylde. Behandlingen er for dig, der gerne vil komme rynker og fine linjer i forkøbet med en hudforbedrende Skin Booster.

Revive Skin Booster er for dig, som ikke har brug for massiv fylde i dybe rynker, men ønsker at forbedre din hudoverflade og fremhæve dine træk på en naturlig og nænsom måde.

 

Hvordan fungerer BELOTERO® Revive?

Behandlingen fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilføres huden let fylde, der naturligt fremhæver din huds udstråling. Med Revive genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra.

 

Hvor ofte skal jeg behandles?

Vi anbefaler tre behandlinger med fire ugers mellemrum, for optimalt resultat. Dog vil du kunne opleve en forandring efter første behandling. Det nødvendige antal afhænger af din hud, samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Aftal et forløb med din behandler, så du får det resultat, du drømmer om.

Tilgængelighed for alle

Vores mission dengang vi startede tilbage i 2009 var, at gøre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle. Dette gælder især at afmystificere behandling med filler, så du får en reel ide om, hvad behandlingen kan gøre for dig. Så er du nysgerrig på, hvordan du får et naturligt og diskret resultat i trygge og erfarne hænder, kan du booke tid til din gratis konsultation her.

Faste lave priser

Alle priser på fillerbehandling er faste normalpriser. For at opnå det optimale resultat, kan det blive nødvendigt at anvende mere produkt eller mere langtidsholdbare produkter under selve behandlingen. Dette vil påvirke prisen på din behandling. Forventningsafstemning i forbindelse med din behandling vil naturligvis altid finde sted, før du behandles, så der opnås enighed med din behandler, inden forløbet sættes i gang.

 

Kom forbi til en snak omkring dine ønsker

Vi tager altid en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger, både ved vores gratis konsultation, som skal ske minimum 48 timer før behandling, og til selve behandlingen.

 

BOOK GRATIS KONSULTATION SE PRISER

Før din behandling

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

I 4 dage forud for din første behandling må du ikke tage fiskeolie, Ipren, Kodimagnyl eller anden smertelindrende medicin, som indeholder acetylsalisyl syre, da det øger risikoen for blå mærker og blødninger på injektionsstedet.

Under din behandling

Selve behandlingen foregår ved, at den kosmetiske sygeplejerske udvælger den type filler fra Belotero, som passer perfekt til dit behov. Belotero består af 5 produkter (Soft, Balance, Intense, Volume og Hydro) som er skabt til de mest avancerede skønhedsbehandlinger, hvilket giver dig naturligt smukt resultat hver gang. Hvert produkt har sin unikke egenskab, og er skræddersyet til at behandle hver deres område.

Herefter bliver det område, du skal have behandlet desinficeret og filleren indsprøjtes i små mængder via en meget fin kanyle. Hvad end formålet er, at få ”fyldt ud”, korrigeret, forstørret eller defineret, så vil du se et resultat med det samme. Det endelige resultat ses dog først 2-4 uger efter din behandling, når filleren er fuld integreret i vævet.

Behandlingen er smertefri i nogen områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Efter din behandling

Efter behandlingen er det normalt og forventeligt at du oplever let rødme, hævelse, lidt ømhed eller kløe i det behandlede område. Det forsvinder i løbet af 1-2 dage. Hvis det fortsætter, eller hvis du oplever andre reaktioner, så kontakt vores sygeplejersker eller læger.

Det er meget vigtigt, at du undgår at røre det behandlede område i 4 timer efter behandlingen, ligesom at du heller ikke må bruge makeup eller cremer i dette tidsrum. Det frarådes at du laver hård fysisk sport i 2-3 dage, ligesom at du skal undgå intens varme fra solbadning og sauna i minimum 2 uger.

Overholdes det ikke, er der risiko for at effekten af din behandling forsvinder hurtigere. Hvis du tager fiskeolie eller blodfortyndende medicin, så vent med at genoptag det til minimum 2 dage efter behandlingen.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller ømhed. Blå mærker forsvinder oftest 4-6 dage efter, og kan tildækkes med lidt makeup.

Når du får lavet en fillerbehandling, er der en lille risiko for infektion med enten bakterier eller virus. Er det tilfældet, vil du opleve en forværring eller tilbagegang i helingsprocessen. Det kan f.eks. komme til udtryk som ekstra ømhed, yderligere rødme og feber.

Risikoen for infektion er størst i de første dage efter behandlingen, og kan let behandles med antibiotika. Oplever du en uventet reaktion i huden, skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Har du tendens til hyppige herpesudbrud, så kan en fillerbehandling godt fremprovokere et udbrud. Derfor er en forebyggende behandling en god ide.

Filler består primært af fugt og en smule lidocain. Allergi overfor lidocain er yderst sjældent, men kan opstå. Trods meget sjældne tilfælde, så kan der opstå knuder af filler i dit væv. Det vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan oftest masseres væk.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke:

– Graviditet
– Blodfortyndende behandling
– Blødersygdom/hæmofili
– Aktiv herpesudbrud i behandlingsområdet
– Influenzalignede symptomer
– Silikoneimplantater og/eller trådløft i behandlingsområdet
– Kendt allergi for lidocain

 

Filler priser

Alle priser er pr. behandling. Bliv medlem af MyCosmo og få adgang til lave priser. Altid!
Område
Normalpris
MyCosmo pris
Læber "Natural lips by Cosmo" (0,6 ml.)
1.800 kr.
1.600 kr.
Læber "Natural lips by Cosmo"
2.500 kr.
2.000 kr.
Rande under øjnene / Tåretrug
3.000 kr.
2.250 kr.
Næsebump / Næsekorrektion
3.000 kr.
2.250 kr.
Nedadgående mundvige
3.000 kr.
2.250 kr.
Fold fra næsefløj til mundkant
3.000 kr.
2.250 kr.
Fylde ved tindinger - fra
3.000 kr.
2.250 kr.
Hagekløft / Hagekorrektion - fra
3.000 kr.
2.250 kr.
Kindbensløft / Øvre ansigtsløft - fra
5.000 kr.
4.000 kr.
- Lille løft
5.000 kr.
4.000 kr.
- Medium løft
6.800 kr.
5.100 kr.
- Stort løft
8.600 kr.
6.450 kr.
Kæbelinje / Nedre ansigtsløft - fra
5.000 kr.
4.000 kr.
- Lille løft
5.000 kr.
4.000 kr.
- Medium løft
6.800 kr.
5.100 kr.
- Stort løft
8.600 kr.
6.450 kr.
Skinbooster - 1 sprøjte
2.000 kr.
1.500 kr.
Skinbooster - 2 sprøjter
3.500 kr.
2.450 kr.

SUPPLERENDE BEHANDLINGER

Skin tightening
Botox
Cosmo Boost

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

blank

blank

blank

blank

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

 

 

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser.
Personalet er utrolig imødekommende
og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle
behandlere, trygt og tillidsvækkende
fordi der ikke overbehandles – super
venlige og meget lækre produkter og
omgivelser – jeg er vild med at komme
hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med sødt og
kompetent personale. Er spændt på
det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

FIND OS HER

COSMO – AARHUS

Klostergade 22, 1. mf.
8000 Aarhus C

aarhus@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – HØRSHOLM

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

hoersholm@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00

POPULÆRE BEHANDLINGSOMRÅDER

 

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER