fedtfrysning af inderlårene

Sådan foregår en fedtfrysningsbehandling

Mød Michala, der får lavet fedtfrysning på inderlårene

Overvejer du at få lavet fedtfrysning? Men er du i tvivl om, hvordan behandlingen egentlig foregår, så læs med her og se videoen med Michala, der får lavet fedtfrysning på inderlårene.

Michala har gennemgået et større vægttab, efter hun er blevet mor, men hun har noget fedt på inderlårene, som hun synes, er svært at få bugt med. Derfor ville hun gerne prøve fedtfrysning, så mængden af fedtceller i området kunne blive reduceret.

Michala fortæller her, om sin oplevelse med behandlingen.Når du ankommer ...

Når du ankommer til din behandling, vil sygeplejersken starte med at tage før-billeder af dig, så vi kan følge dine resultater af behandlingen.

Inden behandlingen kan gå igang vil hun kigge på det område, som du vil have behandlet og tegne op der, hvor applikatorerne skal påsættes.

Du får et klistret stykke "stof" på huden med en gel, som applikatoren sættes ovenpå - dette strammes til med et velcro-bælte og maskinen startes.

Når fedtfrysningsmaskinen tændes ...

Når fedtfrysningsmaskinen tændes og behandlingen går i gang, vil du kunne mærke, at området bliver koldere - vores kunde Michala, som du kan møde herunder, beskriver det som at få en en stor isterning sat på, men efter lidt tid (ca. 5 min.) begynder det at blive følelsesløst, og så mærker man ikke noget.

Mens du ligger og får din fedtfrysningsbehandling, er der god tid til at sætte lidt musik eller en podcast i ørene, eller læse/lytte til en god bog, mens man venter på, at behandlingen afsluttes.

Vi anbefaler, at man tager lidt drikkevarer og snacks med, især hvis området kræver flere påsætninger, da det kan løbe op i en del timer. En påsætning/omgang tager 35 minutter, men nogle områder kræver flere påsætninger, og derfor skal man sætte god tid af til behandlingen. Dette vil du også blive informeret om til din konsultation, hvor antallet af påsætninger vil blive oplyst.

Når behandlingen er slut ...

Når behandlingen er slut, fjerner sygeplejersken applikatorerne og den værste gel, som føles lidt som klistret honning. Derefter påbegyndes to minutters massage af området, da forskning har vist, at det forbedrer resultatet med op til 70 %. Massagen kan godt føles lidt ubehagelig og øm, da området stille og roligt varmes op igen.

Efter behandlingen og massagen kan du fortsætte din dag som normalt. Vi anbefaler dog, at du tager løst tøj på, da gelen er ret klistret og kræver et bad at få helt af, og det kan derfor være svært at få et par stramme bukser på, hvis du fx har fået behandlet benene.

Kom ind til en uforpligtende snak om dine ønsker

Hvis du gerne vil høre mere om behandlingen og finde ud af, om dine fedtdepoter kan behandles, så er du meget velkommen til at booke tid til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor en af vores sygeplejersker vil rådgive dig i den bedste behandling ud fra dine ønsker og behov.

Ha' en skøn dag!

De bedste hilsner

Mishall

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.