Sådan opnåede Mai denne forandring - Cosmo Laser

Sådan opnåede Mai denne forandring

Se lige de her før/efter billeder…

Cosmelan forfra
Cosmelan siden

Fantastiske, ikke?


I dag vil jeg afsløre hemmeligheden bag, hvordan jeg fik min ensartede hudtone tilbage – Alt imens jeg nød sommerferien!

Læs med hvis du…

…også døjer med ujævn hudtone og mørke pletter i ansigtet eller på brystet. Hvem ved, måske inspirerer Mai's historie dig til at følge hendes vej til en mere fin og ensartet hud.

Sådan fik Mai sin ensartede hudtone tilbage

"Det var juli måned, og jeg skulle holde sommerferie (i Danmark) med min kæreste.

Jeg havde fået voldsomt mange mørke pletter i mit ansigt (hvis jeg selv skal sige det), så jeg tog en beslutning om at teste vores nye Cosmelan behandling af.

Cosmelan er nemlig en kemisk ansigtsbehandling, som kan udføres året rundt – og jeg kunne ikke vente til det blev efterår før jeg kunne få laserbehandling mod ujævn hudtone."

Sådan fungerer Cosmelan:

"Ansigtet renses af, hvorefter huden afsprittes, så den ikke er fedtet.

Efterfølgende får du en kemisk ansigtsmaske (Cosmelan 1) smurt på af en kosmetisk sygeplejerske. Denne maske skal sidde på i 8-12 timer, og det er din behandler, der vurderer, hvor længe den skal sidde, udfra din hudtype.

Det kræver ingen speciel forberedelse af huden aftenen forinden. Du dukker simpelthen bare op."

Efter 48 timer:

"Efter to dage starter hjemmebehandlingen. Og den består af en peelende creme (Cosmelan 2), som smøres på 2 gange dagligt – morgen og aften.

I hjemmebehandlingen er der også en Recovery Balm, som skal smøres på, såsnart Cosmelan 2 er trængt ind i huden. Samt en solcreme med faktor 130, som naturligvis skal anvendes, når du skal begå dig udenfor."

Daglige rutiner under behandlingen

"Du må gerne anvende makeup, hvis du har lyst til det. Og i de to dages mellemrum mellem Cosmelan 1 og Cosmelan 2 kan du udføre din helt almindelige hudplejerutine."

Hjemmebehandlingens varighed

"Hjemmebehandlingen fortsættes i 6 uger. Derefter anbefaler jeg alle, der har tendens til at få mørke pletter, at vedligeholde resultatet, ved at smøre Cosmelan 2 på hver (eller hveranden) aften."

Gør behandlingen ondt?

"Cosmelan 2 cremen kan godt svie lidt, når den først kommer på. Det gør Recovery masken egentligt også. Så jeg vil anbefale, at man ikke planlægger sit forløb lige op til en vigtig begivenhed (…ikke at der er chance for dette i disse tider alligevel).

Huden kan nemlig godt begynde at peele (altså skalle af), men man er ude. Taler af erfaring her. Men det er ikke værre, end at man kan have sine produkter med i tasken. Så sørger man bare for at vaske huden, der hvor den skaller. Og så smøre produktet på igen. Det har fungeret helt fint for mig, i hvert fald."

Gør Cosmelan andet end fjerne mørke pletter?

"Fordi behandlingen peeler huden, så glatter den huden mere ud i overfladen. Altså, den har ikke fjernet mine porer 100 %, men den har helt klart forbedret min hud. Og så har den jo fjernet alle døde hudceller, så den er helt shiny, og ny og lækker!

Og så går den også ind og arbejder på røde ar fra f.eks. akne eller pillear."

Hvornår vælger man Cosmelan fremfor laserbehandling?

"Cosmelan anvendes hvis det primært drejer sig om mørke pletter i ansigtet. Og laserbehandling mod solskader, hvis man har ujævn hudtone inkl. diffus rødme.

Det gode ved Cosmelan er jo også, at den kan man få lavet hele året rundt. Og at den kan udføres på de fleste hudtyper, hvor laserbehandling desværre kun kan udføres på hudtype 1 og 2."

Håber du fandt det interessant at høre om Mai's forløb, og hvordan hun opnåede en så stor forandring i sin hud. Og måske, at du også føler dig bare lidt klogere på dine muligheder.

Spar 25% på Cosmelan med MyCosmo.

Meld dig ind i MyCosmo og få 25% rabat. Året rundt - præcis, når det passer dig!

Ønsker dig en dejlig dag!

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.