“Jeg skulle være startet noget før”

Gik du glip af liveudsendelsen med Uffe?


Det skal du ikke være ked af. Du kan nemlig stadig nå at se videoen, hvor vi sendte live fra permanent hårfjerning hos Cosmo, hvor Uffe fik behandling i ansigtet og på halsen.


Han har tidligere fået fjernet sine uønskede hår på ryggen, og efter 8 behandlinger fik han et tilfredsstillende resultat. Uffe valgte derfor at forsætte, og er nu i et forløb hvor han får reduceret hår i ansigtet.

“Jeg skulle være startet noget før”

Uffe fortryder, at han ikke startede på hans behandlinger for flere år siden. Det har sparet ham for meget tid, frustration og hudirritation. Førhen var han nødsaget til at barbere sig 2 gange dagligt i ansigtet, og fordi han arbejder som håndværker, kløede hårene altid på ryggen.

Grunden til Uffe ikke startede før var at han, ligesom mange andre mænd, vat lidt bekymret for hvad andre tænkte om, at han besøgte en “skønhedsklinik”. Han syntes måske at det var lidt “fimset”.

Hvad han ikke vidste var, at vi hos Cosmo har lige så mange mænd som kvinder, der får lavet permanent hårfjerning. Han overvandt sin bekymring, og kan i dag grine af, at han overhovede tænkte de tanker.

Vi ses i klinikken


Hav en dejlig dag.


Regitze
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.