Hvad er fedtfrysning? - Cosmo Laser

Hvad er fedtfrysning?

Slip af med genstridige fedtdepoter med fedtfrysning

Hos Cosmo Laser laver vi fedtfrysning med CoolSculpting Elite. Fedtfrysning er den nyeste metode inden for fedtreducering uden kirurgi. Ved at få en behandling med fedtfrysning, kan du langt om længe slippe af med de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at slippe af med.

Men hvad er fedtfrysning egentlig? I dette blogindlæg fortæller vi dig alt, hvad du skal vide om fedtfrysning med CoolSculpting Elite og hvor fantastisk en behandling det er.

Hvad er fedtfrysning og hvordan foregår behandlingen?

"Fedtfrysning hvad er det overhovedet", tænker du nok. Se det er et rigtig godt spørgsmål. Fedtfrysning med CoolSculpting Elite er en fedtreducerende behandling, der fryser fedtceller i et bestemt område uden at ødelægge vævet.

Behandlingen foregår ved, at du får sat applikatorer fra CoolSculpting maskinen på det ønskede område, hvorefter fedtcellerne fryser (krystalliserer). Fedtcellerne reagerer på den ekstreme kulde ved at dø, hvorefter de bliver udskilt naturligt i kroppen gennem nyrerne.

Efter behandlingen får du en manuel massage i ca. 2 min., som går ind og aktiverer de døde fedtceller. Ved hjælp af massagen får du et 70 % bedre resultat, end hvis du ikke fik den. Når du er færdig med behandlingen, kan du fortsætte din dagligdag helt som normalt.

Fedtfrysning - virker det overhovedet?

Nu ved du, hvad behandlingen går ud på, men der er nok mange, der vil spørge sig selv "fedtfrysning virker det overhovedet?" De fleste vil nok synes, at det lyder fantastisk og måske lidt for godt til at være sandt, at man kan få lavet en fedtreduktion uden kirurgi. Men den er faktisk god nok. Fedtfrysning virker og da fedtcellerne rent faktisk dør og aldrig kan komme tilbage, er resultatet af behandlingen permanent.

Det er dog vigtigt, at du spiser sundt efter behandlingen, for selvom fedtcellerne aldrig kommer tilbage, kan de resterende godt udvide sig, hvis du tager på i vægt.

Fedtfrysning - hvor mange behandlinger skal du have?

Alt afhængig af fedtmængden i det ønskede område er det forskelligt, hvor mange behandlinger du skal have med fedtfrysning. Nogle har et rigtig flot resultat efter den første behandling og andre har behov for 2 behandlinger.

Hvis man ønsker 2 behandlinger med fedtfrysning, skal der gå 4 uger mellem behandlingerne, da kroppen ikke både kan nedbryde og udskille fedtcellerne på samme tid. Det færdige resultat ses efter 3 måneder.

Det er vigtigt at pointere, at fedtfrysning ikke er en erstatning for træning eller sund kost. Fedtfrysning er for dig, der på trods af en sund levestil stadig oplever at have fedt på områder, hvor det er svært at slippe af med. Det kan f.eks. være fedt på maven, BH-dellen, mormorarmene, dobbelthagen, ridelårene eller knæet.

CoolSculpting - virker det og er det sikkert?

Fedtfrysning med CoolSculpting Elite virker og det er den mest effektive og sikre behandling til at lave fedtreducering uden kirurgi. CoolSculpting Elite er som den eneste behandling med fedtfrysning godkendt af USA's føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed FDA.

Når du kommer og skal have lavet en fedtfrysning behandling hos Cosmo Laser, kan du derfor være sikker på, at du altid er i trygge hænder. Desuden er Coolsculpting Elite automatisk indstillet til at stoppe, hvis det skulle bliver for koldt for huden, hvilket sikrer, at der aldrig kommer forfrysninger under en behandling med fedtfrysning.

De største fordele ved fedtfrysning med CoolSculpting Elite er:

  • Du kan få fedtsugning uden kirurgi og slippe af med fedt på områder, der kan være svære at slippe af med ved en sund levestil.
  • Du mister 20-25 % af fedtcellerne i området og de kommer aldrig tilbage.
  • Der er ikke nogen nedetid ved behandlingen, du kan fortsætte din dagligdag så snart du er færdig med behandlingen.

Herunder kan du se en kvinde, der har fået lavet fedtfrysning og hendes flotte resultat af behandlingen.

Før og efter billede af fedtfrysning

Hos Cosmo Laser rådgiver vi dig om fedtfrysning

Hvis du har fundet ud af, at fedtfrysning med CoolSculpting Elite er den helt rette behandling for dig, så lad os sammen planlægge et skræddersyet behandlingsforløb til dig.

Inden du kommer ind til en behandling med fedtfrysning, skal du booke tid til en gratis konsultation. Her vil du blive professionelt rådgivet af en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Book en gratis konsultation her!

Jeg glæder mig til at se dig!

Ha’ en dejlig dag.

Malou,

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser


PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt?
Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.