Få svar på quizzen her!

Få dit svar her!

Tæl nu dine point sammen og find svaret her:

140-200 point

Du er en mulig kandidat , men du skal til en konsultation, hvor en kosmetisk sygeplejerske kan se på din hårvækst og stille dig nogle yderligere spørgsmål og derigennem vurdere, om permanent hårfjerning er en mulighed for dig. Du kan booke din gratis konsultation lige hér.

210-280 point

Du har rigtig gode muligheder for at være en egnet kandidat i permanent hårfjerning med laser. Men selvom denne quiz er ret god, så er den kun vejledende. Hvis du ønsker et mere sikkert svar, på om du er egnet til at få permanent hårfjerning med laser, så book en gratis konsultation lige hér.

290-310 point

Du er den ultimative kandidat for at få fjernet dine hår permanent med laserhårfjerning. I hvert fald, hvis man følger denne quiz. Men for ikke at love ALT for meget, og senere skulle skuffe dig, så book lige en konsultation først og bliv vurderet af en kosmetisk sygeplejerske. Du kan booke din gratis konsultation lige hér.

Book en gratis konsultation og hør mere!

Prøvede du quizzen og blev erklæret enten egnet eller delvist egnet? Bare rolig, quizzen er ikke afgørende, men vejledende. Derfor skal du til en gratis og uforpligtende konsultation i permanent hårfjerning, før du ved om du reelt er en egnet kandidat.

Konsultationen udføres af en kosmetisk sygeplejerske og vil vare ca. 20 minutter.

Du er også velkommen til at kontakte os pr. tlf. på 35394400 og få hjælp til din booking.

Håber du har haft en dejlig påske!

Fortsat dejlig dag,

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.