De tre største fordele ved fedtfrysning - Cosmo Laser

De tre største fordele ved fedtfrysning

Derfor er fedtfrysning med CoolSculpting Elite så fantastisk

Fedtfrysning med CoolSculpting Elite er en helt fantastisk behandling, der hjælper dig med at slippe af med de genstridige fedtdepoter. Der er nemlig flere områder på kroppen, hvor det er svært at komme af med fedtet på trods af træning og sund kost.

I dette blogindlæg giver vi dig de tre største fordele ved fedtfrysning med CoolSculpting Elite.

# Du får en fedtreduktion uden kirurgi

Du kan få en fedtreduktion, som minder om fedtsugning uden kirurgi og slippe af med fedt på områder, der kan være svære at slippe af med på trods af en sund livsstil.

Fedtfrysning ikke er et indgreb på kroppen på den måde, f.eks. ligesom fedtsugning. Ved behandling med fedtfrysning med CoolSculpting Elite påsættes der nemlig applikatorer fra maskinen på det område, der skal behandles, hvorefter fedtcellerne fryses ihjel.

# Du mister 20-25 % af fedtcellerne i området

Ved en behandling med fedtfrysning med CoolSculpting Elite mister du hele 20-25% af fedtcellerne i det behandlede område. Det bedste ved det hele er, at behandlingen er permanent og fedtcellerne derfor aldrig kommer tilbage igen. Fedtcellerne udskilles nemlig naturligt via nyrerne efter de er blevet frosset ihjel.

# Der er ikke nogen nedetid efter behandlingen

Der er ikke nogen decideret nedetid ved behandlingen. Du kan derfor fortsætte din dagligdag så snart, at du er færdig med behandlingen.

Dette er en rigtig stor fordel ved fedtfrysning, når man sammenligner med fedtsugning eller operation, da der her ofte er behov for hviledage efterfølgende. Som ved alle andre behandlinger, kan der forekomme bivirkninger. Men der er kun tale om mindre bivirkninger, såsom hævelse, ømhed og rødme i det behandlede område. Du skal ved fedtfrysning heller ikke tænke over ar eller senfølger, som godt kan forekomme ved fedtsugning og operation.

Book tid til en gratis konsultation

Nu kender du til de tre største fordele ved fedtfrysning. Er du blevet nysgerrig? Så book tid til en gratis konsultation og få rådgivning om dit eventuelle behandlingsforløb. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Rigtig god dag

Kamilla

Faglig chef

Cosmo Laser

PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt? Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.