Cosmo Laser gør plads til flere kunder i København

Cosmo Laser gør plads til flere kunder i København

Kosmetiske behandlinger bliver mere og mere populære, og den stigende interesse har vi også mærket hos Cosmo Laser, hvor vi efterhånden er vokset ud af lokalerne i København. Derfor udvider vi nu forretningen med en syvende klinik, som kommer til at ligge på Nørrebro i København, så vi både får tid og plads til at imødekomme den store efterspørgsel.

Hos Cosmo Laser udfører vi en lang række kosmetiske behandlinger, som blandt andet tæller Botox, filler, permanent hårfjerning, ansigtsbehandlinger, laserbehandlinger m.m. Vi har over en kvart million behandlinger bag os, og uddanner derudover også selv kosmetiske sygeplejersker gennem vores Cosmo Academy. Vi startede Cosmo Laser tilbage i 2009, og har i forvejen klinikker i København K, Hørsholm, Rødovre, Roskilde, Aarhus og Vejle.

Vær med til at fejre succesen

Cosmo Laser fejrer åbningen af vores syvende klinik mandag d. 21. august fra kl. 16-18 på adressen: Fensmarksgade 3, st., 2200 Kbh N - og DU er inviteret med!

Kom og vær med til at fejre, at Cosmo Lasers succes fortsætter med åbningen af endnu en klinik. Her kan du se frem til både vådt og tørt, få en rundvisning i klinikken, høre mere om vores behandlinger og møde vores personale.

Hvis du er en af de første 100 kunder, der booker en konsultation i klinikken, får du også en lækker goodiebag til en værdi af 750 kr. med produkter fra Beauté Pacifique og iS Clinical og et gavekort til Cosmo Laser.

Om åbningen af den nye klinik på Nørrebro siger Cosmo Lasers direktør, Sarah Crone:

”Vi er meget spændte på åbningen af vores nye klinik på Nørrebro d. 21. august og jeg ser frem til at fejre den store festdag, hvor både gamle og nye kunder er inviteret til forkælelse. Vores nye klinik ligger på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro, og er tæt på både offentlig transport og gode parkeringsmuligheder, som vi ved, at vores kunder sætter pris på. Vi har det seneste år prioriteret at åbne nye klinikker som er let tilgængelige, fordi det er et behov, som vores kunder har. Vi har store forhåbninger for klinikken på Nørrebro, og vi håber, at den kan tage lidt af presset fra klinikken i centrum, som det seneste år har været mere eller mindre fuldt booket fra morgen til aften - så med den nye klinik på Nørrebro er der plads til endnu flere kunder hos Cosmo i Københavnsområdet.”

Book tid på Nørrebro og deltag i konkurrencen

Ingen åbning uden en konkurrence! Og i denne konkurrence finder vi endda flere vindere!

Du kan nemlig vinde din bon fra Cosmo Nørrebro som gavekort. Vi trækker en heldig vinder hver uge blandt alle bonner fra den pågældende uge frem til den 2/10, og jo større beløb, der er brugt, jo større et gavekort kan du altså vinde.

Sådan deltager du:

  • Book tid til en behandling hos Cosmo Nørrebro
  • Få lavet din behandling og betal i receptionen
  • Hold øje med din mail mandagen efter din behandling, hvor vi kontakter vinderen for ugen
  • Vandt du ikke? Så kan du prøve lykken hver uge indtil den 1/10
  • Jo flere behandlinger, du har booket i perioden, jo større chance er der for at vinde

Konkurrencen løber fra 21/8-2/10. Gavekortet kan kun anvendes på behandlinger og gælder til alle Cosmo Lasers klinikker.

*Alle vindere annonceres på vores Instagram i story med fornavn og beløb.

Book en gratis konsultation hos Cosmo Nørrebro

Stigende interesse for kosmetiske behandlinger i Danmark

Man skal ikke ret lang tid tilbage, hvor kosmetiske behandlinger var noget, som ofte blev forbundet med en luksuriøs gode for rige mennesker, kendisser og hollywoodstjerner. Dog er det de seneste par år, blevet mere og mere normalt at få foretaget kosmetiske behandlinger i Danmark.

Denne tendens mærker vi også hos Cosmo Laser, hvilket vækker stor glæde hos vores direktør Sarah Crone, som kan mærke, at tabuerne omkring kosmetiske behandlinger, er ved at forsvinde.

”Vi mærker en stigende efterspørgsel på at få lavet flotte og naturlige kosmetiske behandlinger, og hvis vi sammenligner jan-jul 2022 med samme periode i år, så har vi set en stigning i bookinger på 31 %. Denne meget positive udvikling betyder dog også, at vi løber ekstra stærkt i alle vores klinikker for at kunne følge med. Derfor er vi meget glade for, at vi nu kan åbne endnu en klinik, hvilket jo også betyder, at vi kan tage endnu flere kunder ind til behandlinger. Hos Cosmo Laser vægter vi højt at skabe naturlige resultater for alle. Vi kan i stor grad mærke, at det er blevet mere normalt at få lavet kosmetiske behandlinger, og vi ser alle typer af mennesker i vores klinikker. Det vækker selvfølgelig en glæde hos os, at tabuerne er på vej væk – og at flere har fundet ud af, at kosmetiske behandlinger ikke er lig med nogle af de skrækscenarier, som vi ser i Hollywood.”

Det er bl.a. nye teknikker og bedre udstyr, som gør det muligt at lave flotte og naturlige resultater, som er svære at ”spotte”. Det er diskrete ændringer, som primært går på at opnå et friskere udseende frem for at lave det om.

Læs mere om vores kvalitet og sikkerhed her.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.