MyCosmo 2.0 - nu med mange flere fordele - Cosmo Laser

MyCosmo 2.0 - nu med mange flere fordele

NYHED: MyCosmo 2.0

Medlemskabet, der giver dig adgang til fair priser - præcis når det passer dig! Nu med mange flere fordele...

Hvis ikke du har sovet under en sten, har du sikkert allerede hørt om (eller er medlem af) MyCosmo. Hvis ikke, så læs blot videre. Og ellers hop du bare ned til næste afsnit, mens jeg fortæller de resterende, hvad MyCosmo går ud på.

MyCosmo er Cosmo Laser's (familie)medlemskab - kald det en lille klub - som giver dig adgang til faste lave priser på dine behandlinger. Året rundt - præcis, når det passer dig!

Vi introducerede MyCosmo får et år siden, hvor vi tilbød faste lave priser - året rundt - på alle vores injektionsbehandlinger. Og det blev (heldigvis) taget godt imod og sidenhen har vi øget familien med flere hundrede medlemmer. Og der er ikke noget vi elsker mere, end at føle os tættere knyttet til vores kunder. Især fordi vi er en af Danmarks største klinikkæder.

Byd MyCosmo 2.0 velkommen

Nu slår vi dørene op for næste etape, og jeg kan med (et kæmpe smil på læberne) afsløre, at du, som MyCosmo (familie)medlem, nu får faste laver priser på ALLE vores behandlinger*

*Gælder ikke permanent hårfjerning og Fire & Ice.

Få 25% rabat - året rundt!

Med MyCosmo 2.0 får du 25% rabat på alle dine yndlingsbehandlinger, pånær permanent hårfjerning og Fire & Ice ansigtsbehandling. Året rundt - præcis, når det passer dig. Du kan altså komme ind direkte fra gaden, og få en behandling, når du har brug for det, og få det til "kampagnepris".

Med andre ord, er det altså slut med at skulle gå og vente på en kampagne, eller - hvad vi mener, er værre - føle dig nødsaget til at tænke forud, og sørge for at købe nok (og ikke for mange) behandlinger under kampagnerne. Det kan være så svært at forudsige, hvor mange og hvilke behandlinger, du har brug for om nogle måneder.

 

For ej at glemme den problematik, der kan være, i at skulle nå at bruge dem, inden de udløber. Ja, det er alt sammen noget, vi ikke er de største fortalere for hos Cosmo.

MyCosmo 2.0 - for alle, der ønsker adgang til fair priser - året rundt!


Ser frem til at få dig med i familien...

Læs mere om MyCosmo og tilmeld dig lige her 

De bedste hilsner,

Kimia Bahari
Marketingchef
Cosmo Laser

PS. Der er ingen binding. Intet oprettelsesgebyr. Og hvis du fortryder, melder du dig bare ud igen - helt uden spørgsmål. Tilmeld dig MyCosmo i dag!