Alt hvad du bør vide om CoolSculpting - Cosmo Laser

Alt hvad du bør vide om CoolSculpting

Derfor er fedtfrysning med CoolSculpting Elite så fantastisk

CoolSculpting er en forholdsvis ny opfindelse og har faktisk en ret sjov historie bag sig. Læs nærmere om den fantastiske opfindelse i dette blogindlæg, hvor vi fortæller dig alt, hvad du skal vide om fedtfrysning med CoolSculpting Elite.

Hvordan startede CoolSculpting

Målet med dette blogindlæg er, at du skal blive klogere på CoolSculpting. Derfor bliver vi simpelthen nødt til at starte med at fortælle, hvordan denne skønne behandling blev opfundet. Opfindelsen af CoolSculpting har nemlig en ret sjov historie bag sig.

Siden 2008 har USA specialiseret sig i CoolSculpting teknologi, som fryser fedtceller på specifikke områder på kroppen, hvor det kan være svært at tabe fedtet på trods af træning og sund kost.

Men ideen bag CoolSculpting begyndte faktisk for mange år siden på Havard Universitet, hvor nogle forskere observerede børn, der spiste sodavandsis. Børnene fik nemlig smilehuller i kinderne af at spise sodavandsis, hvilket fik de to læger Dieter Manstein og Richard Rox Anderson til at undersøge nærmere. Herefter opdagede de, at is kan beskadige små lommer af fedtceller. Det viste sig altså, at kulde helt uden at gøre skade på hud eller væv kan fryse fedtceller. Det er netop denne videnskab som CoolSculpting er bygget videre på.

Hvad er fedtfrysning med CoolSculpting Elite

Nu kender du historien bag CoolSculpting. Men teknologien er selvfølgelig blevet udviklet en del siden man fandt ud af at kulde kan fryse fedtceller.

Hos Cosmo Laser fungerer vores behandling med fedtfrysning ved, at der bliver sat en eller to applikatorer på det eller de områder, hvor der ønskes en fedtreducering. Fedtcellerne fryser (krystalliserer) og reagerer på den ekstreme kulde ved at dø. Ved en behandling vil ca. 20-25 % af fedtcellerne i det behandlede område dø og herefter blive udskilt naturligt i kroppen gennem nyrerne.

Alt afhængigt af fedtmængden i det ønskede område er det forskelligt, om man har brug for blot en enkel eller to behandlinger. Hvis man ønsker 2 behandlinger, skal der gå 4 uger mellem behandlingerne, da kroppen ikke både kan nedbryde og udskille fedtcellerne på samme tid. Det færdige resultat ses efter 3 måneder.

Er CoolSculpting en sikker behandling

Der er blevet foretaget mange studier for at sikre, at CoolSculpting er en sikker behandling og at den rent faktisk virker. Fedtfrysning med CoolSculpting Elite er som den eneste behandling med fedtfrysning godkendt af USA's føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed FDA.

Når du kommer og skal have lavet en fedtfrysning behandling hos Cosmo Laser, kan du derfor være sikker på, at du altid er i trygge hænder. Desuden er Coolsculpting Elite automatisk indstillet til at stoppe, hvis det skulle blive for koldt for huden, hvilket sikrer, at der aldrig kommer forfrysninger under en behandling med fedtfrysning med CoolSculpting Elite.

Få personlig og professionel rådgivning

Er du blevet nysgerrig på fedtfrysning med CoolSculpting Elite? Så book tid til en gratis og uforpligtende konsultation og få rådgivning om dit eventuelle behandlingsforløb. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Rigtig god dag

Kamilla
Faglig Chef

Cosmo Laser


PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt?
Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.