COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Ansigtsskrubs, peels og frugtsyrebehandlinger…

…gør en kæmpe forskel for mange kvinder og mænd. Men en del oplever, at disse hudforfinende behandling ikke er tilstrækkelige.

I dag skal du møde Kimia, der til daglig er marketingansvarlig hos Cosmo, som lige siden puberteten har døjet med en grov hud og store porer. Derfor har hun for 14 dage siden prøvet vores hudforfinende og arreducerende laserbehandling Matrix RF, i håb om at få en finere, glattere hud.


Før billeder

Kimia har skrevet en lille dagbog over sit forløb, så du kan læse om alle hendes tanker omkring hele forløbet – fra start til slut. Så læs videre, hvis du er interesseret i at høre, hvordan hun har oplevet Matrix RF-behandlingen, for den næste del af indlægget er Kimia’s egne ord.

”Jeg havde egentligt lidt opgivet at få en fin hud”

Min hud har aldrig været glat og blød som silke. I hvert fald ikke siden jeg ramte puberteten. Har altid døjet med store pore og meget ujævn hud, især under øjnene, på kinderne og hagen. Og det har generet mig på flere fronter.

Derfor har jeg efterhånden også prøvet ALLE de skrubs, peels og andre eksfolierende produkter, der findes på markedet. Og de gør da min hud lidt glattere og finere i teksturen, men dette er kun kortvarigt. Jeg havde egentligt lidt opgivet at få en fin hud. Men da jeg hørte om Matrix RF-behandlingen, vidste jeg straks, at det var noget, jeg en dag skulle have afprøvet!

Dag 1 fredag:

Jeg havde fået at vide at behandlingen gør ondt, og at det derfor anbefales at lægge en lokalbedøvende creme i ansigtet, så det fik jeg. Selve behandlingen gik helt fint og uden benævnelsesværdige smerter. Men jeg kunne godt fornemme, at det var godt, at jeg havde fået lagt noget lokalbedøvelse, da jeg tror, det ellers ville have gjort ondt.

blankblank

Straks efter behandlingen var færdig blev mit ansigt smurt med en beroligende og nedkølende Sheald creme og fik en ispose til at køle mit meget varme ansigt ned med. Den ’brændende’ fornemmelse kan bedst sammenlignes med, den følelse man får, efter man har brændt sig med et glattejern. Jeg havde fået at vide at jeg ville have det sådan i op til 6 timer, men i mit tilfælde var det faldet til ro allerede efter 2-3 timer.

Jeg smurte mig med Sheald cremen hver tredje time, for at berolige og nedkøle mit ansigt. Kristine, som behandlede mig, havde også fortalt mig, at cremen samtidigt skynder på helingsprocessen, så jeg brugte den flittigt.

blankblankblank

Dag 2 lørdag:

I morges var rødmen falmet og den brændende fornemmelse helt forsvundet. Det lignede at nogle af sårene allerede var ved at danne skorper, så jeg smurte mig fortsat med Sheald cremen flere gange i løbet af dagen, for at fremskynde helingsprocessen yderligere. Det føltes vildt behageligt at få lov til at smøre mit ansigt med en fugtende og nedkølende creme. Jeg tog desuden isposen frem et par gange i løbet af dagen lige for at nedkøle min hud yderligere, da jeg vidste, at den har godt af at blive holdt kølig.

Jeg forholdte mig indendøre hele dagen, for helt at undgå solen de første par dage. Så jeg havde sørget for en hyggeweekend med kagebagning og besøg af venner og familie.

blankblank

Dag 3 søndag:

I morges var rødmen i min hud falmet en del siden i går. Min hud var så småt begyndt at føles tør og sårskorperne begyndt at træde mere til. Det føltes især tørt omkring min mund, så Sheald cremen hjalp meget, når jeg skulle spise, da den virkelig fugtede igennem og blødede op.

Om aftenen tog jeg et varmt bad og vaskede mit ansigt med vand og Cleaning Complex. Her kunne jeg se en masse brune sårskorper ryge af. Da jeg efterfølgende kiggede mig selv i spejlet, kunne jeg se, at en stor del af de brune sårskorper var røget af og under kunne jeg se den fineste, glatteste, blankeste hud. Det var helt fantastisk og jeg var så glad! Pludseligt stod jeg med en følelse i kroppen, at denne følelse havde været hele forløbet værd.

blankblankblank

Dag 4 mandag:

Selvom at jeg sagtens kunne tage ud idag, besluttede jeg mig for at arbejde hjemmefra i dag, da jeg ikke ville risikere at få direkte sol i mit fine nye ansigt, hvis det kunne undgås. Jeg smurte mig fortsat flere gange dagligt med Sheald cremen, som efterhånden er blevet min bedste ven.

blankblank

Dag 5 tirsdag:

I morges lagde jeg et godt lag Sheald creme, efterfulgt af Eclipse 50 solbeskyttelse og tog kasket og solbriller på og hætte over hovedet og så afsted på arbejde. Min hud slugte fortsat en masse fugt, så jeg fortsatte med at smøre den med Sheald flere gange i løbet af dagen på jobbet. Men den føltes ikke længere tør. Kun dejlig blød!

blankblank

Min samlede vurdering af Matrix RF-behandlingen

Jeg må indrømme, at mine forventninger ikke var så høje, da de fleste behandlinger plejer at skuffe. Men jeg er inderligt helt VILDT overvældet over hvor blank og glat min hud er blevet. Troede virkelig ikke, at det var muligt for min hud. Og jeg har nu endelig fået den glød, mine kollegaer får efter en Fire & Ice frugtsyrebehandling. Jeg føler slet ikke, at jeg behøver makeup længere.

Når jeg lægger makeup nu, så føles min hud bare dejlig glat og ensartet i overfladen og det jeg er blevet mest overrasket over, er faktisk at mine linjer er blevet reduceret og min hud også føles mere ’plumbed’ og fast. Flere af mine veninder har netop kommenteret gløden og fyldigheden i min hud, og de har ikke vidst, at jeg har fået behandlingen. Og det bedste er, at jeg ved, at min hud kun bliver bedre og bedre henover de næste 3 måneder. Så jeg glæder mig meget til at se, hvor fin den bliver.

Jeg skal helt sikkert have min nummer 2 og 3 Matrix-behandling, så jeg kan få det ultimative ud af denne behandling!

blankblank
Billede af dag 14 med et meget tyndt lag bb-creme.

Hvis du gerne vil se video fra Kimia’s behandling, så kig med inde på Cosmo’s instagram – Cosmolaser, hvor der hver dag, vil blive delt en masse information om Kimia’s forløb. Du kan læse meget mere om Matrix RF-behandlingen lige her.

Spar 33% på en samlet pakke

Lige nu kan du få 3 for 2 (dvs. du sparer 33% ved køb af 3 behandlinger) på vores Matrix RF-behandling. Tilbuddet gælder t.o.m. søndag d. 30. september kl 23.59. Husk at du altid har 30 dages fuld returret fra din købsdato. Behandlingerne skal blot være benyttet inden d. 31. januar 2019.

Se kampagnepriserne her:

Samlet pakke á 3 behandlinger

3 x Enkelt område – NU 3.790 kr (før 5.685 kr)

3 x Halvt ansigt – NU 5.790 kr (før 8.685 kr)

3 x Ansigt – NU 7.190 kr (før 10.785 kr)

3 x Hals – NU 7.190 kr (før 10.785 kr)

3 x Ansigt og Hals – NU 11.390 kr (før 17.085 kr)

>> Køb din hudforfinende laserbehandling lige hér.

Husk at vi samtidigt har kampagne på Skin Tightening. Køb Skin tightening her!

Book din gratis konsultation i dag

Hvis du også døjer med grov hud, store porer og ar, så book en konsultation hos vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen er personlig og helt uforpligtende.
>> Book en konsultation i dag hér eller ved at ringe på tlf. 35394400. Vores søde receptionist glæder sig til at snakke med dig 🙂

Hav en fortsat dejlig dag,

Mvh. Kristine
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank
PS. Hos Cosmo kan du søge om rentefri financering. Læs mere om vores rentefri financering her!