COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Efter mange måneder med gråvejr og kølige temperature…

…er sommersolen for alvor kommet frem.

Det er dejligt!

Men det hårde vintervejr og manglen på D-vitaminer kan have sat sine spor i din hud (…medmindre du er en af de heldige, og har været sydpå i løbet af vinterhalvåret).

Dette kan ses på huden i form af, at den er tør i overfladen (den kan nærmest virke ru), og at den har mangel på fugt og glød. I visse tilfælde kan den næsten se grålig ud.

Med Cosmo’s Fire & Ice behandling kan du effektivt og skånsomt finpolere din hud, så den bliver frisk igen og klar til at stråle hele sommeren.

3 årsager til du vil ELSKE den her behandling

Fire & Ice er Cosmo’s eksklusive og effektive frugtsyrebehandling fra iS Clinical, som vi her hos Cosmo ikke kan leve uden.

Årsag #1 – Fire & Ice fjerner målrettet dine døde hudceller og forbedrer din huds struktur og udseende med en finere og mere ensartet hud. Den genopbygger og styrker simpelthen medtaget og vintertræt hud.

Årsag #2 – Du ser resultatet hurtigt! Kort efter denne magiske ansigtsbehandling vil du bemærke, at din hud har meget mere glød. Dog anbefaler vi altid en ”kur” á 3 behandlinger med 14 dages mellemrum, for at skabe det optimale boost.

Årsag #3 – Behandlingen fremmer cellefornyelsen, hvilket betyder en let opstramning af huden. Har du brug for decideret rynkereduktion, anbefaler jeg, at du supplerer med injektionsbehandlinger eller hudforyngende laserbehandlinger.

Fire & Ice behandlingen er bare fantastisk, og der er ikke andet at sige om den end; Din hud vil ELSKE den! Behanlingen kan i høj grad også anvendes af mænd, som trænger sig til et boost.

Fire and fire behandling

 

Bonustip 1: Har du tendens til uren hud eller akne, så kan du med fordel tilkøbe en effektiv dybderens, som et tillæg til frugtsyrebehandlingen.

Bonustip 2: Med din Fire & Ice får du større gavn af dine cremer og sera, som du bruger derhjemme. Huden danner dagligt nye hudceller. Hvis de døde hudceller ikke løbende fjernes, danner de en hinde på hudens overflade, som blokerer for effekten af fugt og diverse cremer. Ved at fjerne de døde hudceller, vil dine plejeprodukter bedre kunne trænge igennem din hud. Der er jo ingen grund til at købe en dyr ansigtscreme, for så ikke at få det optimale ud af den, vel?

Boost OG beskyt din hud

Med din fornyede hud er den klar til sommer. Men dette er ikke nok. Du skal selvfølgelig sørge for, at din hud også er beskyttet i solen. Husk derfor altid at smøre dit ansigt ind i solcreme, inden du begiver dig ud i solen.

Solcreme er både gavnligt for forebyggelse af for tidlig ældning af din hud og er samtidigt med til at beskytte den imod pigmentforandringer og dannelse af karsprængninger.

Hos Cosmo anbefaler vi iS Clinical’s fantastiske solcremer. Eclipse serien med faktor 30 er min favorit, da den også indeholder fugt, og derved med fordel kan bruges som en dagcreme. Spørg vores sygeplejersker i klinikken, for mere vejledning omkring solcreme.

Få 50 % på Fire & Ice

Til og med d. 31. maj koster en kur á 3 Fire & Ice behandlinger kun 1.342 kr. – det er halv pris!

>> Køb din Fire & Ice pakke her

Vi har helt exceptionelt sørget for, at du kan få rabat på iS Clinical’s solcremer hos Cosmo. Så lige nu kan du få solcremerne med 15 % i rabat. Du kan købe solcremerne i klinikken i forbindelse med din første Fire & Ice behandling. Se de forskellige solcremer og priser her:

Extreme Protect SPF 30, 100 gr. NU 531 kr (spar 94 kr)
blankEclipse SPF 50+, 90 gr. NU 388 kr (spar 68 kr)
blankEclipse SPF 50+, 90 gr. NU 421 kr (spar 74 kr)

3 sommerkampagner hele maj måned

Sommeren er over os og vi er i godt humør. Derfor har vi, udover Fire & Ice, fortsat kampagne på Botox og behandling af strækmærker.

>> Du kan se kampagnen på Botox og priserne hér!

Har du nogen spørgsmål

Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig! Ring til os på 35394400, hvis du har nogen spørgsmål eller behov for hjælp til booking af tider. Du kan også nemt booke din tid online her.

Fortsat god dag, (..det er snart weekend!!).

Med venlig hilsen,
Nina
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo
blank

Husk nu: Vi har tre kampagner hele måneden. Du finder alle sommer-kampagnerne her!