Book

Vores vision

Kosmetiske behandlinger i trygge rammer – til fair priser – er noget, vi gerne vil tilbyde alle danskere.

Der har været – og er stadig – tabuer omkring kosmetisk laser og injektionsbehandlinger med fillers og botox. Det synes vi er ærgerligt, da vi med over en kvart million behandlinger siden 2009, og en tilfredshedsrate på 98% ved at vores behandlinger ikke bare forandrer det ydre – men også i høj grad hjælper mennesker til at blive den absolut bedste udgave af sig selv.

Vores vision er, at kosmetiske behandlinger i trygge og ordentlige rammer er noget alle danskere skal have råd til. Samtidig skal kvaliteten og sikkerheden være førsteprioritet. Vi behandler derfor kun med det mest gennemtestede teknologi og det bedste udstyr der findes på markedet, ligesom vi har en høj faglighed i alt hvad vi foretager os. Vi arbejder kun med produkter og udstyr der er gennemtestet og veldokumenteret, da vi ønsker at være din garant for en sikker behandling med færrest mulige risici for bivirkninger.

Rådgivning i øjenhøjde – din tryghed for en sikker behandling

I klinikken arbejder vi med etisk og moralsk omtanke iht. at bevare og bibeholde den naturlige skønhed hos hver og en af vores kunder.

Vi gør derfor en dyd ud af, at guide dig ærligt igennem en forventningsafstemning i din gratis konsultation, så du får det resultat, du går og ønsker dig.

Naturlige resultater. For alle. 

Du kommer derfor ikke til markant at ændre udseende, så din omgangskreds ikke længere kan kende dig, hvilket vi ved er nye kunders største skræk.Vi laver kun de resultater vi selv kan stå inde for etisk og æstetisk,  og som vi kan se gør en positiv forskel. Vi vil til enhver tid hellere starte forsigtigt ud og lave en behandlingsplan med dig så du føler dig tryg hele vejen.

Vi rådgiver og vejleder hele vejen, og er dit “spejlbillede” der også sikrer at du bevarer det der gør dig til dig.

Den lille forskel der betyder så meget
Vores kunder siger at deres venner og familie bemærker deres friskere udseende uden måske at kunne sætte en præcis finger på, hvad der har gjort forskellen. Vi lever af at sende glade kunder ud af døren med forbedret livskvalitet og selvopfattelse.

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.