COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Ville du tro mig, hvis jeg sagde, at der der engang har været en tatovering på denne lænd?

fjernelse-af-tatovering-paa-laend

Nej vel?

Så se blot her og lad mig vise dig – med billeder – hvor meget tatoveringsfjernelse med PicoWay laserteknologi kan trylle.

Vilde resultater med PicoWay laserteknologi


Det her er lænden, jeg talte om. Tatoveringen er som visket ud! Resultatet er faktisk så godt, at kunden selv var i tvivl om hvilken side, tatoveringen havde siddet, da vi skulle tage “efter”-billedet.

blank

blank
Nogle gange kan man opleve lidt vævskader fra da tatoveringen blev lavet. Disse kommer først til syne efter blækken er fjernet. Så det er desværre svært at sige på forhånd, om man har dem eller ej.

blank

Vi fjerner også farvede tatoveringer. Dog er det ikke alle farver, vi kan fjerne 100%. Dette kan du blive klogere på, når du får din tatovering vurderet til din gratis konsultation.

Hurtig og effektiv tatoveringsfjernelse

Hos Cosmo Laser har vi valgt PicoWay laserteknologi, da det er markedets mest effektive, skånsomme og sikre tatoveringsfjernelse.

PicoWay laserteknologi arbejder nemlig 1000 gange hurtigere end nanolaser (markedets næstbedste laserteknologi til fjernelse af tatoveringer).

Det betyder, at det kræver færre behandlinger for at opnå et flot resultat, samt at din behandlingstid er kortere pr. gang (= kortere smerte).

Lige nu kan du spare 25 % på tatoveringsfjernelse

Tilbuddet kan købes t.o.m. d. 31. maj 2020.

Du har helt frem til d. 31. maj 2021 til at anvende dit køb – så du er velkommen at købe flere behandlinger og spare 25 % på hele dit forløb, hvis du ønsker det. Det kræver typisk 6-8 behandlinger at fjerne de fleste tatoveringer – dette kan dog variere.

>> Slet fortidens spor og spar 25 % her

Se alle kampagnepriser her:
(priserne er pr. gang)

Op til 3 cm – som 5 krone – op til 3×3 cm / 9 cm2
NU 375 kr. (SPAR 125 kr.)

Op til 8 cm – som lille citat – op til 8×4 cm / 32 cm2
= NU 675 kr. (SPAR 225 kr.)

Op til 12 cm – som smart phone – op til 12×7 cm / 84 cm2
NU 975 kr. (SPAR 325 kr.)

Op til 17 cm – som underarm – op til 17×10 cm / 170 cm2
= NU 1.200 kr. (SPAR 400 kr.)

Op til 25 cm – som half sleeve – op til 25×15 cm / 375 cm2
NU 1.650 kr. (SPAR 550 kr.)

Bemærk: Det er individuelt, hvor mange gange det kræver for at opnå et tilfredsstillende resultat. Bl.a. afhænger det af farven på tatoveringen. I de fleste tilfælde kræver det 6-8 gange.

Book en gratis konsultation

Første skridt til at komme godt igang er at booke en gratis konsultation hos enten mig, eller en af de andre specialister – så planlægger vi dit forløb sammen.

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende, så du er også velkommen til bare at komme ind og høre mere omkring tatoveringsfjernelse.

>> Kom sikkert i mål og book en gratis konsultation i dag

Ha’ en dejlig søndag,

Astrid,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Er du til injektionsbehandlinger? Få adgang til lave priser på filler og Botox, når det passer dig med MyCosmo medlemskabet her.