COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Du er ikke den eneste – så derfor er Cosmo gået i spørgehjørnet!

Jep, vi modtager nemlig en masse spændende spørgsmål og tvivl…

”Om hvordan solskadet hud egentlig ser ud?”

”Om du har nogle solskader?”

”Om laserbehandling er noget for dig?”

Nu giver vi dig muligheden for at blive klogere på din egen hud og ikke mindst, hvordan du kan komme solskader til livs. Du vil med garanti E-L-S-K-E resultatet, men det er en anden sag.

Så nu har jeg samlet alle de mange gode spørgsmål, som vi har modtaget fra vores kunder det seneste stykke tid. Dem vil jeg dele med dig

 

FAQ: Ugens top 3 mest stillede spørgsmål og svarene på dem

 

FAQ 1 – Hvordan kan solskader se ud?

kan ikke vises

Billederne ovenfor viser nogle eksempler på, hvordan solskadet hud kan se ud. Som du nok allerede har gennemskuet, så er det jo meget forskelligt, hvordan de brune skjolder kommer til udtryk fra person til person.

 

FAQ 2 – Hvordan finder jeg ud af, om jeg har solskader eller ej?

Måske har billederne gjort dig klogere på, hvordan solskader kan se ud. Men derfor kan det godt stadig være rigtig svært for dig at vurdere, om en laserbehandling er ideel for netop din hud. Men her kan vi hjælpe dig!

Hvis du vil blive klogere på din egen hud og hvordan den kan blive forbedret, så vil jeg anbefale dig at booke en gratis konsultation med en af vores dygtige sygeplejesker. Det er ganske uforpligtende, koster ingenting og tager ca. 20 minutter.

Hvis du selv vil gå på opdagelse og blive klogere på om din hud er solskadet, så er du mere end velkommen til at læse mere om behandlingen her.

 

FAQ 3 – Hvorfor vil min hud se yngre ud efter denne laserbehandling?

I takt med, at vi bliver ældre, sker der også ændringer i vores hud. Du oplever måske at din farvetone og pigment ændrer sig. Bare rolig, det er helt normalt og faktisk uundgåeligt.

Med tiden er solskader normalt også uundgåeligt. De brune skjolder får huden til at se ældre ud end den måske er. Det er disse små aldringstegn som vi kan fjerne og få din hud til at se yngre ud. For udover at fjerne de brune skjolder, så er laseren med til at booste din collagen produktion i huden, som resultere i:

1 – En let opstramning

2 – En ny frisk glød

3 – En fornyet vitalitet

4 – En større modstandsdygtighed på sigt

 

 

Book en gratis konsultation

Book en gratis konsultation og kom i gang med det samme!

 

Med venlig hilsen

Sarah Crone

Direktør, Cosmo Laser