COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Det vidste du sikkert ikke.

Du er med stor sandsynlighed heller ikke enig vel?

For langt de fleste danskere mener at sommeren årets højdepunkt! Jeg er tilbøjelig til at være enig, for jeg er uden tvivl fan af de lange lyse aftener på terrassen.

Men læs videre og lad mig forklare, hvorfor vinteren også er god for dig.

 

Tid til at genopbygge din hud

Alle årstider har hver deres charme. Personligt holder jeg også af de kolde vintermåneder, hvor jeg med god samvittighed varmer min sjæl med en masse hygge, tykke sokker og julegodter.

Men vinteren er ikke kun god for hyggestunder under tæppet; for mens sjælen oftest hungre efter lysere tider, så har din hud brug for et break efter sommerens sol.

Det, til tider, triste gråvejr er din huds ven, når det kommer til genopbyggelse og rehabilitering efter den har været udsat for sommerens dejlige, men også skadelige, sol.

Vinteren er samtidig også en periode, som byder på nye hud-orienterede problemer, som kræver ekstra pleje.

 

Karsprængninger, uens hudtone, slap hud og rynker

Det er fire hudproblemer, som rigtig mange kvinder og mænd bliver opmærksomme på de døjer med, når efteråret og vinteren sætter ind. Mine kunder fortæller mig, at de føler, at de ser ældre ud, end de i virkeligheden er pga. at deres uensartet, rødsprængt og slappe hud. Disse kunder står ikke alene med denne holdning, da jeg ved, at rigtig mange mennesker døjer med disse følelser.

Derfor har vi hos Cosmo sammensat en behandling, som kommer mange af sommerens tegn til livs, og gør huden mere modstandsdygtig overfor det skiftende vintervejr.

 

3-i-1 hudforyngelse med Triniti

Triniti behandlingen, laves med laser og består af tre trin, alle samlet i én behandling; Skin Rejuvination, Skin Tightening og MatrixIR.

Triniti-behandlingen er den bedste gave, du kan give dig selv, hvis du føler din hud har mistet vitaliteten og du gerne vil se sundere, friskere og yngre ud. Jeg anbefaler altid minimum 3 behandlinger for at opnå det absolut bedste resultat.

 

Del #1 – Pigment og karsprængninger (Skin Rejuvination)

Den første del af behandlingen giver dig en finere og friskere hud ved at behandle pigmentering, karsprægninger og andre uensartetheder i din huds overflade.

 

Del #2 – Slap hud (Skin Tightening)

Med alderen falder kollagenniveauet i din hud, og dette resulterer – desværre –  i løsere hud. Behandlingens anden del opstrammer din hud let og booster kollagenproduktion ved opvarmning af hudens bindevæv. Resultatet er en intens stimulering af hudens funktion og processer.

 

Del #3 – Rynker (MatrixIR)

Den tredje del af behandlingen går mere i dybden, og arbejder helt specifikt på dine linjer og rynker.

 

Få en uforpligtende vurdering af din hud

Kom ind til en uforpligtende konsultation hos mig, eller en af mine kollegaer, hvis du er utilfreds med din huds udseende. Så vil jeg hjælpe dig med at finde en løsning, der gør dig glad og din hud fin igen.

Du kan booke en gratis konsultation ved at booke online eller ringe til os på 35394400.

 

Kampagnepris hele november 2017

Hele måneden kan du få rabat på Triniti behandlingen: Spar 33% på en pakke á 3 behandlinger, som er det jeg anbefaler. Du kan også starte med at købe en enkelt behandling og spare 20%.

>> Læs mere om behandlingen og se priser her 

 

Næste gang …

Du hører fra mig, skal du møde min gode kunde Else (Ja hun hedder det samme som mig). Hun har fået lavet 3 x Triniti behandlinger tilbage i 2015, og er nu kommet for at få en opfølgende behandling. Vi har fået lov til at filme hendes kommende behandling.

 

Else

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser & Skønhedsklinik