COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Vi er specialister i tatoveringsfjernelse

Vidste du det?

Tatoveringsfjernelse er faktisk en af vores mest populære behandlinger. Og vi anvender markedets mest effektive (og sikre) laserteknologi ‘PicoWay’.

Og en ting, du muligvis ikke er klar over, er at tatoveringsfjernelse bør udføres af uddannede og erfarne behandlere. For hvis det ikke udføres korrekt kan det gå ud over din krop, hud (og i værste tilfælde dit helbred).

Alle kan kalde sig specialist i tatoveringsfjernelse

Men det er desværre langt fra alle, der rent faktisk er det. For selvom mange tror det, så er det faktisk slet ikke et krav at være registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, når det gælder udførelse af tatoveringsfjernelse.

Det betyder i princippet, at hvem som helst kan anskaffe sig en (billig) laser og begynde at fjerne tatoveringer. Helt uden høj faglig viden, uddannelse eller den rette erfaring.

Din sikkerhed er ALTID i højsædet

Hos Cosmo Laser er alle vores behandlere (som altid) specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Og vi anvender markedets mest sikre, effektive og skånsomme laserteknologi : PicoWay Laser.

Book en gratis konsultation

Har du – eller en du kender – en tatovering, du har fortrudt og gerne vil have fjernet (eller bare fadet)?.  Så book en gratis konsultation og hør hvordan vi kan hjælpe dig i mål. Sikkert!

>> Book din gratis konsultation her

Ha’ en dejlig onsdag,

Signe,
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Lige nu kan du spare 25 % på tatoveringsfjernelse. Se dine kampagnepriser her