COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Laseren, der kan viske tavlen ren

Kom lige med mig et øjeblik tilbage i tiden. Tilbage til en tid, hvor alting ikke var så digitalt. Hvor aftaler blev overholdt, fordi man ikke ville lade nogen vente forgæves uden en mobiltelefon.

Det var en tid, hvor undervisning foregik med kridt på tavlen, lektier blev skrevet med blyant i hånden og kærestebreve fik ægte kyssemunds-aftryk (istedet for en upersonlig emoji). Og hvis man lavede fejl, eller fortrød, så viskede man det bare ud og skrev noget nyt.

Det er lidt det samme med tatoveringsfjernelse (…eller faktisk lige akkurat det modsatte). Førhen var tatoveringer nemlig en ting, man havde for livet. Men i dag kan man få dem fjernet ved hjælp af laser.

Så hvis du har fået lavet en tatovering, du er utilfreds med, så kan den slettes igen. Det vidste du muligvis allerede. Men ved du egentligt hvordan, dette kan lade sig gøre? Læs videre og lad mig forklare dig hvordan tatoveringsfjernelse kan lade sig gøre. (Jeg har gode nyheder til dig forenden af indlægget!).

Bliv klogere på tatoveringsfjernelse

De fleste, der kommer ind til en konsultation i tatoveringsfjernelse, har ingen idé omkring, hvordan det i virkeligheden kan lade sig gøre at fjerne tatoveringer. Derfor ønsker jeg at sætte dig ind i laserbehandlingen, så du er en ekspert, når du vælger at få fjernet en eller flere tatoveringer.

Hvordan fjerner vi blæk fra din hud?

Helt konkret fjerner vi din tatovering med laser ved, at laseren skyder kortvarige lys og varme mod blækpartiklerne i tatoveringen. Når dette sker varmes blækpartiklerne op, og sprænges i mikroskopiske stykker. Øjeblikkeligt efter vil du opleve at din tatovering bliver hvid – også kaldet ”frosting”. Dette er helt normalt og farven forsvinder hurtigt igen. Farven skyldes nemlig ‘bare’ en fordampning af vand i overhuden, når blækpartiklerne i tatoveringen bliver varme og sprænger.

Efterfølgende vil de mikroskopiske blækpartikler fjernes helt naturligt via dit eget immunsystem, der over tid transporterer dem væk sammen med kroppens andre affaldsstoffer.

Danmark’s bedste tatoveringsfjernelse

Nu ved du lidt mere omkring, hvordan tatoveringsfjernelse med laser helt konkret foregår. Men der findes faktisk flere forskellige metoder at fjerne tatoveringer på. Du kan læse om alle fordelene og ulemperne ved de forskellige behandlinger lige her.

Hos Cosmo benytter vi laseren ‘Picoway’, som er Danmarks bedste og mest effektive tatoveringsfjernelses-lasermaskine. Du kan læse mere om hvorfor Picoway er så fantastisk lige her. Faktisk er vi så sikre på kvaliteten af vores tatoveringsfjernelse, at vi hos Cosmo har behandlingsgaranti. Du kan læse mere om tatoveringsfjernelse hos Cosmo her.

Hvis du ønsker at vide lidt mere omkring, hvad du skal være opmærksom på mht. sikkerhed i forbindelse med tatoveringsfjernelse, kan du læse om det her.

50 % på tatoveringsfjernelse

Vi har lige nu kampagne på tatoveringsfjernelse. Det betyder, at du lige nu har mulighed for at købe tatoveringsfjernelse til HALV pris! Kampagnen kører kun frem til tirsdag d. 31. juli 2018 kl. 23.59.

>> Du kan købe dine behandlinger her.

Her finder du prisoversigten over tatoveringsfjernelse med laser:

Op til 2 cm – før 550 kr. – NU 275 kr.
Op til 3 cm – før 850 kr. – NU 425 kr.
Op til 5 cm – før 1.050 kr. – NU 525 kr.
Op til 8 cm – før 1.250 kr. – NU 625 kr.
Op til 12 cm – før 1.650 kr. – NU 825 kr.
Op til 17 cm – før 2.450 kr. – NU 1225 kr.
Op til 25 cm – før 3.100 kr. – NU 1550 kr.

Brug evt. denne guide til at finde størrelsen på din tatovering.

>> Køb tatoveringsfjernelse til kampagnepris hér.

Book en personlig konsultation

Hvis du har en tatovering, du godt kunne tænke dig at få visket ud, så book en gratis og helt uforpligtende konsultation hos Cosmo. Du kan naturligvis købe dine behandlinger til kampagnepris nu, og komme til konsultation efterfølgende. Hvis du til konsultationen skulle blive erklæret uegnet eller fortryder dit køb, har du altid 30 dages fuld returret fra købsdato.

Den uforpligtende konsultation varer ca. 20 minutter. Du kan nemt og hurtigt booke din tid online. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 35394400 og lade os hjælpe dig med din booking.

>> Book din gratis konsultation her!

Hav en dejlig dag.

Bedste sommerhilsener,

Louise,
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

blank
P.S. Vi har pre-fall kampagne på flere behandlinger. Du kan finde og købe alle kampagnerne hér! Men HUSK alle kampagnerne gælder slutter tirsdag d. 31. juli 2018.