COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Din mor har sikkert sagt det.

”Du fortryder den tatovering dér, når du engang bliver voksen (nok)”

Ja, ja – indrømmet, nogle gange kan mødre faktisk både have øjne i nakken OG se frem i tiden.

Tatoveringen sidder der allerede og du fortryder måske lidt nu. Måske endda så meget, at du er villig til at give hende ret i, at det er en god ide at få den fjernet.

Det er ellers ikke altid nemt at indrømme, når man har begået en lille fejl. Uanset om mor egentlig var indblandet eller ej.

Jeg vil gerne gøre det lidt nemmere for dig.

… Nu.

 

Markedets bedste priser

Vi har netop sat alle vores priser på tatoveringsfjernelse ned med 20% per behandling. Ligesom vi giver dig 2. behandling gratis, hvis du får din første behandling inden d. 15. september 2016. Det svarer til, at du samlet sparer 60%.

Tilbuddet gælder naturligvis ikke i kombination med andre kampagner eller rabatter og kun for nye behandlingsforløb.

Vi behandler med den nyeste pico teknologi, som har følgende fordele:

  • Langt mere effektiv end traditionelle (nano) lasere.
  • Giver hurtigere resultat.
  • Fjerner flere farver.
  • Giver langt mindre ubehag.
  • Du kan læse mere om behandlingen her.

I Cosmo møder du kun fagligt uddannet personale i form af erfarne sygeplejersker eller læger – alle med laserbehandlinger som speciale, der vurderer din hud, tatovering og giver dig den mest professionelle rådgivning inden for tatoveringsfjernelse.

 

Behandlings- og prisgaranti

Nu tilbyder vi markedets bedste priser på pico-teknologi samt en behandlingsgaranti på 8 gange, som sikrer dig, at du aldrig kommer til at betale mere end 8 behandlinger (for en sort tatovering) – resten er på vores regning, til du er tilfreds. Har du en farvet tatovering, kan du også sagens være dækket af behandlingsgarantien, men det skal vurderes individuelt af vores sygeplejerske.

Hvis du er blevet lidt nysgerrig på det hele og har lyst til at høre mere om forløb, priser og muligheder – så book en gratis og uforpligtende konsultation hos os nu.

 

Du kan også se vejledende priser og læse mere om tatoveringsfjernelse her.

 

Med glade hilsner,

Sarah Crone
Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Sarah crone

PS: Husk, at hvis du får lavet din første behandling inden d. 15. september 2016, så får du anden behandling gratis. Skynd dig at booke en gratis konsultation her og kom igang nu.