COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book
Priser fra 1.300kr. pr. behandling

VELASHAPE III

Opstramning af huden på kroppen og udjævning af appelsinhud.

VELASHAPE III

Døjer du med slap hud på kroppen – måske ifm. graviditet eller vægttab? Eller leder du efter en behandling mod appelsinhud?

Som noget helt nyt udfører vi nu kropsbehandlinger. En behandling, der udjævner appelsinhud og opstrammer slap hud på kroppen – effektivt og uden ubehag. Som med alle vores behandlinger har vi valgt at gå med en effektiv og veldokumenteret behandling, som vi fagligt kan stå inde for.

VelaShape III™ er en af de mest veldokumenterede behandlingsformer til opstramning af slap hud på kroppen, contour af kroppen og effektiv reduktion af appelsinhud på baller og lår. Til forskel fra cool-tech og fedtfrysning, som reducerer fedt, arbejder VelaShape III med at destruere fedtceller gennem opvarming af vævet. Dette booster din hud til selv at danne nyt kollagen, og derved opstramme den, samt styrker din metabolisme, så du lettere kan slippe af med genstridigt fedt.

Kropsbehandlingen, VelaShape III er et seriøst bud på svaret på dine bønner, når det kommer til at slippe af med løs hud efter f.eks. en fødsel, eller bulede baglår, du længe selv har forsøgt at komme til livs.

Du er ikke alene med dit ønske. Behandling mod appelsinhud er i høj efterspørgsel – hele 90% af alle kvinder (og også mange mænd) lider af appelsinhud i større eller mindre grad – ligesom at undersøgelser også viser at over 70% af alle kvinder er kede af slap hud et eller andet sted på deres krop. Kombinationsbehandling med både opstrammende effekt og samtidig reducering af cellulite, har således været en af de forespørgsler vi har fået allerflest af – og nu er den at finde hos Cosmo Laser.

 

Føl dig bedre tilpas i din krop

Følelsen af at trække i badetøjet, eller den lette sommerkjole med selvtilliden i orden, er uvurderlig. Alle kroppe er forskellige og smukke på hver deres måde og alligevel vil de fleste nok afsløre, at de har et ømt punkt (eller to), hvor de ikke er helt tilfredse.

Mange oplever løs hud efter vægttab eller graviditet, og det kan være svært (og ofte umuligt) at træne det væk, hvis først huden er blevet slap.

Løs hud på mave, baller, lår og knæ er blandt de populære områder at blive behandlet. Formålet med VelaShape er en glattere og pænere hudstruktur får dine former fremhævet på flotteste vis.

 

Hudopstamning efter vægttab

For langt de fleste der kommer over 30-årsalderen, begynder huden at miste sin elasticitet. Ved større vægttab kan det give løs og crepet hud i de områder hvor vægttabet har været mest intensivt. Kroppen efter en fødsel kan have behov for lidt hjælp til at komme tilbage i vanlig styrke og form, og her er behandlingen især effektiv, da den både strammer vævet op og udjævner hudoverfladen, og derfor også virker hudforyngende.

 

Til dig der har fået foretaget en kosmetisk operation

Har du allerede fået foretaget en kosmetisk operation i form af fedtsugning eller reducering af løs hud, er VelaShape III den ideelle kombinationsbehandling, der sikrer et flot og jævnt resultat ved at dræne væsken fra de behandlede områder og derved give en mere ensartet hudstruktur og et flot resultat samt mindsker hævelser efter en kosmetisk operation. Der findes utallige gode eksempler med kombination af disse behandlinger.

 

Hvordan virker VelaShape III?

Med Syneron Candela’s patenterede Elôs laserteknologi kombineres infrarødt lys med højfrekvent vekselstrøm, og samtidig suges huden i det behandlede område ind i et vakuum. Dette tillader en dyb opvarmning af fedtcellerne, det omgivende bindevæv og kollagen fibrene. Denne kombination af en effektiv opvarmning og af et vakuum stimulerer til dannelse af mere kollagen og elastiske fibre, hvilket har en opstrammende effekt på huden. Samtidigt arbejder varmen med at nedbryde fedtdepoterne i det behandlede område, så dette mindskes. Du kan ligeledes forvente en generel forbedring af hudens struktur og udseende.

​VelaShape III™ er den perfekte løsning til dig, der ikke ønsker en fedtsugning, eller kirurgiske indgreb, men som kæmper med løs slap hud og/eller buler og ujævn hud på eksempelvis baller og lår. Alt sammen i en behandling, som kan foretages uden nogen form for restitutionstid  eller efterfølgende ardannelser.

Hvis du har tatoveringer, skal du være opmærksom på at behandlingen ikke kan udføres på tatoverede områder på kroppen.

 

​Dette kan du opnå med VelaShape III:

 • Reduktion af appelsinhud
 • Glattere og mere vital hud
 • Hudopstramning
 • Øget elasticitet i huden
 • Dræning og fjernelse af affaldsstoffer fra huden.

​Vi tilbyder behandling med VelaShape III™ på størstedelen af kroppen, men de populære valg er lår, baller og mave. Til din gratis konsultation kan du snakke med din behandler omkring hvilke områder, du ønsker behandling.​

 

 

 

blank

KLINISK TESTET OG VELDOKUMENTERET TEKNOLOGI

VelaShape III er en videreudvikling af VelaSmooth og er en af de behandlingsformer mod genstridig appelsinhud og slap hud, der har været længst på markedet med over 10 års klinisk erfaring på bagen.

 • Klinisk dokumenteret fra Multi-Centerundersøgelser med mere end 5 millioner uafhængige behandlinger udført på patienter globalt.
 • ​Over 10 års klinisk erfaring
 • VelaShape III er den mest anerkendte non-invasive og konturformende og cellulitis-reducerence behandling på markedet.
 • VelaShape III er CE mærket, FDA godkendt og har bevist sin effektivitet til at ændre hudens konturer og reducere cellulitis.
FØR BEHANDLINGEN

Det anbefales, at det ønskede område er barberet inden behandlingen. Det vil dog ikke påvirke din hårvækst i området.

UNDER BEHANDLINGEN

Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. Behandlingen føles som en varm “prikken” i huden, og nogle beskriver det som en varm og massage.

EFTER BEHANDLINGEN

Huden kan efter behandlingen føles varm, og der kan forekomme let ubehag i det behandlede område, som kan vare ved et par timer. Ubehaget forsvinder igen, og der kan være let rødme samt hævelse i området de efterfølgende dage.

Grundet øget metabolisme skal der drikkes rigeligt væske og motion. Soleksponering og sauna frarådes i de første 24 timer, indtil rødmen er aftaget.
Det anbefales, at du i de efterfølgende 2 uger supplerer din behandling med bevægelse og/eller motion – gerne 3 gange ugentligt – for at vedholde den øgede fedtforbrænding. Undgå alkohol, raffineret sukker og fed mad i 2 uger efter behandlingen for optimalt resultat.

Cremer kan anvendes umiddelbart lige efter behandlingen. Det frabedes at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling i 4-5 dage efter behandlingen.

ANTAL BEHANDLINGER FOR OPTIMALT RESULTAT

​Antallet af behandlinger vurderes individuelt og dette vil du tale med din behandler om til din gratis konsultation.

Der tilrådes 3 – 8 behandlinger i et kurforløb med 8-14 dages interval. Ligesom med træning, er resultatet ikke permanent, hvorfor det anbefales, at der foretages vedligeholdende behandlinger hver 6. – 12. måned. Behandlingerne optimeres med en sund og aktiv livsstil, og skal ses som et effektivt supplement hertil.

​Med behandlingen stimuleres alle hudens lag på kroppen. Behandlingen er ideel til reducering af cellulite, og opstramning af huden efter fødsel og generel forebyggelse af kroppens ældningstegn.

HVEM ER DE BEDSTE KANDIDATER TIL VELASHAPE III™ BEHANDLING?
 • Mænd og kvinder med en BMI (Body Mass Index) på 20 – 30
 • ​Mænd og kvinder der er sunde, raske og lever sundt.
PRODUKTANBEFALING FOR ET OPTIMALT RESULTAT

Du optimerer behandlingen med en eksfolieret og velfugtet hud. Vi anbefaler Body Complex fra iS Clinical, for optimal fugt samt blid exfoliering af huden. For optimal pleje af cellulite anbefales Anti-Cellulite Creme, fra Dermaroller Original, samt Beauty Mouse, til opfølgende behandling hjemme.

Priser

Der tilrådes 3 – 6 behandlinger i et forløb med 14 dages interval. Antallet af behandlinger vurderes individuelt til din gratis konsultation.
BH-linje (lille område)
1.300 kr.
Mave (stort område)
1.900 kr.
Baller (stort område)
1.900 kr.
Forlår (stort område)
1.900 kr.
Baglår (stort område)
1.900 kr.
Ridebukselår (stort område)
1.900 kr.
Over knæ (stort område)
1.900 kr.
2 små områder
1.900 kr.
2 store områder
3.300 kr.
1 lille + 1 stort område
2.500 kr.
2 små + 1 stort område
3.300 kr.
2 store + 1 småt område
3.500 kr.

MINDST 3-6 BEHANDLINGER

Der tilrådes 3 – 6 behandlinger i et kurforløb med 14 dages interval. Antallet af behandlinger vurderes individuelt.

Du er altid velkommen til at booke en gratis konsultation og hører mere omkring hvad VelaShape III kan gøre for, at du føler dig mere tilpas i egen krop. Konsultationen er altid gratis of helt uforpligtende.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

 

Læs mere og prøv låneberegneren

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser.
Personalet er utrolig imødekommende
og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle
behandlere, trygt og tillidsvækkende
fordi der ikke overbehandles – super
venlige og meget lækre produkter og
omgivelser – jeg er vild med at komme
hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med sødt og
kompetent personale. Er spændt på
det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

BEHANDLINGEN UDFØRES P.T. KUN I VORES KLINIK I KØBENHAVN – CITY

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00