COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Skjuler du dine bulede baglår?

Ved at udvælge tøj hver morgen, der dækker den ujævne hud på dine baller og baglår?

Så er du ikke alene om det! For ifølge Melbourne University døjer 85% af alle kvinder faktisk med cellulitis (også kendt som “appelsinhud”).

I modsætning til hvad de fleste forbinder med appelsinhud, skyldes det ikke (altid) overvægt – men rammer i høj grad også slanke kroppe.

(… inden jeg fortsætter, så lad mig lige sige at ens holdning til appelsinhud er individuel. Jeg ønsker blot at informere mine kære læsere omkring de muligheder, der findes, HVIS de er generede af den ujævne hud, så mange kvinder oplever på baller og baglår.)

Godt… Hvor kom jeg fra? Nå jo…

Den gode nyhed er, at appelsinhud kan reduceres. Men det er faktisk ikke alle former, du selv kan udjævne igennem en sundere kost og mere træning.

Læs videre og få svar på, hvordan du kan komme din form for appelsinhud til livs – så du kan få friheden tilbage til hvér morgen at vælge det tøj, DU har lyst til at have på!

Der findes 3 forskellige former for appelsinhud

Adipose, fibrotisk og ødematøs cellulitis. Her er forskellen på de tre former:

Adipose cellulitis er den mest udbredte form, og den de fleste kender til. Denne type for appelsinhud er blød og kan oftest reduceres med mere motion og træning i hverdagen.

Fibrotisk cellulitis er hård og kan opstå allerede i teenage-alderen. Denne form er lidt sværere at komme af med på egen hånd, da den ligger dybere under vævet.

Ødematøs cellulitis er ikke nær så udbredt som de to ovenstående former og forekommer på grund af et dårligt blodomløb. Eller ophopning af væske i hudens væv.

Så hvis du nogensinde har undret dig over, hvorfor noget appelsinhud nemt forsvinder og andet stædigt hænger ved, er du nu blevet en del klogere. 😉

Dokumenteret virkning: VelaShape III

Og som jeg lovede dig, så findes der en effektiv behandling mod generende appelsinhud, som ingen down-time kræver. Den hedder VelaShape III.

VelaShape III er en af verdens mest veldokumenterede laserbehandlinger til kroppen mod genstridige fedtdepoter, slap hud og cellulitis. Laserbehandlingen virker ved at opvarme hudvævet, hvilket aktiverer kollagendannelsen og derigennem øger forbrændingen i det behandlede område.

Og så gør den bare huden SÅ lækker blød, fordi den netop øger blodcirkulationen. Det er noget af det første, mine kunder bemærker efter behandlingen.

Dog kræver det typisk 3-6 behandlinger pr. område, for optimalt resultat og før der er evidens på virkningen.

Spar 25 % på VelaShape

Lige nu – og t.o.m. d. 31. maj 2020 – kan du købe dine behandlinger og spare 25 % på VelaShape. Du er velkommen til at købe hele dit forløb til kampagnepris. Dit køb gælder nemlig helt frem til 31. maj 2021.

Du kan vælge mellem følgende behandlingsområder:

Hage (lille område)
BH-linje (lille område)
Mormor-arme (stort område)
Flanker / “love handles” (stort område)
Mave (stort område)
Baller (stort område)
Forlår (stort område)
Baglår (stort område)
Ridebukselår (stort område)
Over knæ (stort område)

Du kan vælge forskellige kombinationer af små og store områder i vores online shop lige her!

>> Spar 25 % og få glatte baller og baglår allerede denne sommer her

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med appelsinhud, som du er ked af og ikke selv har kunnet reducere igennem kost og træning – så book en gratis konsultation i VelaShape og lad os få en snak.

Konsultationen og behandlingen udføres altid af en specialuddannet kosmetisk sygeplejerske.

>> Book din gratis konsultation i dag!

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe ind til os på tlf. 35394400 eller ved at besvare denne mail.

Ønsker dig en smuk dag,

Mai,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Få adgang til lave priser på filler og Botox, når det passer dig med MyCosmo medlemskabet her.