COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Rom blev ikke bygget på en dag…

Hvis du flittigt har læst månedens nyhedsbreve, så ved du allerede, at det kræver en smule tålmodig at få fjernet sin tatovering.

Tatoveringsfjernelse sætter nemlig gang i en process, hvor din krop begynder at udskille blækpartiklerne. Frugterne af denne process viser sig gradvist i takt med at din krop kommer af med blækken (med andre ord, din tatovering).

Se de flotte før/efter billeder

Jeg har fundet et udpluk af før/efter billeder af vores tatoveringsfjernelse, så du kan se behandlingens resultater. Størstedelen af ‘efter’-billederne er taget kort tid efter sidste behandling, og tatoveringen vil sandsynligvis være endnu mindre synlig, jo mere tid, der er gået fra den afsluttende behandling.

Giv kroppen tid til at gøre sit arbejde

Her kan du se nogle eksempler, hvor vi har kunnet få fat i nye ‘efter’ billeder ca. 6 mdr. efter sidste billede blev taget. Kroppen gør selv det sidste for at komme af med det resterende blæk.

 

 

Overvejer du tatoveringsfjernelse?


Hvis du går og overvejer at få fjernet din tatovering, så book en personlig og gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Den personlige konsultation er helt uforpligtende og vil vare ca. 20 minutter. Her kan du stille alle dine spørgsmål omkring vores tatoveringsfjernelse, høre om vores pris- og behandlingsgarant.

Du kan booke din konsultation online, eller ringe ind på tlf. 35394400, hvis du ønsker hjælp til din booking.

Hav en fortsat dejlig dag,

Denise,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Decemberkampagner Hele december har vi ekseptionelt tilbud på både på Fire & Ice og Tatoveringsfjernelse. Køb ampagnerne lige her – inden det er for sent.