COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Så er det blevet onsdag! Hurraa!!!

Dagens fødselsdagstilbud handler om hårfjerning!

Permanent hårfjerning er en af vores mest populære behandlinger, for man går hurtig død i skraber, voks, hårfjerningscreme og hvad der ellers findes af midlertidige og dyre løsninger. Hos Cosmo Laser kan vi fjerne dine uønskede hår PERMANENT!

Det er jo ikke alle, der synes hår er irriterende! Hvis du er glade for dine hår, så er dagens tilbud nok ikke liiige noget for dig (men bare rolig der kommer et nyt tilbud i morgen). Til gengæld bliver du nok rigtig glad for dagens tilbud, hvis du går og ærgrer dig over hårvækst i ansigtet, vildfaren kønsbehåring, kraftig hårvækst i armhulerne, eller behåret ryg.

 

Indtil i morgen kl. 10.00 kan du spare 50% på permanent hårfjerning.

Hvis du gerne vil fjerne dine hår én gang for alle, så er det nu du skal spidse ører. Du sparer nemlig 50 % på din behandling, hvis du køber minimum 2 områder (du må meget gerne købe flere områder)

Du kan vælge mellem alle områder på kroppen, men der skal købes 2 områder for at udløse rabatten på 50 %.

>> Se alle områderne samt priser her. 

Du skal regne med 6-10 behandlinger, før du har et tilfredstillende resultat. Undervejs i dit forløb vil du dog løbende opleve, at din hårvækst bliver mindre og hårene finere! Mange af vores kunder siger faktisk, at de elsker at se resultaterne fra gang til gang!

 

Psst.. Vidste du forresten

… at vintertid er hårfjerningstid. Huden skal nemlig være så bleg som muligt, og have været solfri i minimum 4 uger inden første behandling samt mellem behandlingerne.

Så det er perfekt at starte nu, hvis du har ambitioner om at gå foråret og sommeren i møde med færre hår!

 

Se nogle af vores mest populære kombinationer

Du kan helt selv sammensætte den pakke, som passer dig! Men her får du lidt inspiration til de kombinationer, som mange vælger.

Populære kombinationer:

Armhule og bikinilinie: NU 675 kr. (normal pris 1.350 kr.)

Brazil og armhule: NU 935 kr. (normal pris 1.870 kr.)

Underben og lår: NU 2.195 kr. (normal pris 4.390 kr.)

Ryg, skulder og nakke: NU 1.833 kr. (normalpris 3.665 kr.)

Overlæbe og kinder: NU 575 kr. (normal pris 1.150 kr.)

Du kan købe lige så mange behandlinger, som du har lyst til. Den første behandling skal dog bare være brugt inden d. 31/12-2016. Husk at dette fantastiske tilbud slutter torsdag d. 24/11 kl. 10.00

>> Se mange flere behandlingsområder her 

 

Har du egentlig planer i morgen?

Vi holder nemlig et brag af en fest torsdag 24. november fra 16.00-19.00. Og DU er inviteret.

Det er hele festpakken med lækre hapser, kolde bobler, gode tilbud, skønne rytmer fra DJ og model Nicoline Toft, live demonstrationer og foredrag. Tag en ven eller veninde med og bliv klogere på Cosmo universet på hyggeligste vis. Hvis du vil være sikker på en plads til behandlingsdemonstrationerne, så læs meget mere om, hvordan du tilmelder dig her

 

Sådan sparer du 50 %

Hvis du vil købe minimum 2 områder med permanent hårfjerning, og spare 50 % så kan du købe tilbuddet ved fremmøde på vores klinik eller i vores online gavekortshop.

Online køb:

1. Gå ind på Cosmos gavekortshop

2. Udfyld dine informationer

3. Vælg en af vores foruddefineret pakker, eller skriv det samlede beløb for din skræddersyet pakke. Se oversigten over områder og priser her. Læg priserne sammen og træk 50 % fra. Hvis du vil købe flere behandlinger, så ganger du blot prisen op. Skriv den samlede pris under “beløb”

4. Skriv hvilke områder og antal behandlinger under “tekst/hilsen”

5. Betal med dit kreditkort

Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Dit køb noteres i din journal, så du modtager ikke et fysisk gavekort. Så snart du har købt behandlingen online, kan du booke en tid.

 

Husk konsultationen

Vores konsultation er obligatorisk og gratis, hvis du ikke har været til hårfjerning hos os før. Vi skal selvfølgelig sikre, at der ikke er noget til hindring for behandlingen, og at du er ordentligt informeret.

Du er meget velkommen til, at købe vores tilbud selvom du ikke er konsulteret. I tilfælde af, at du fortryder dit køb efter din konsultation, så refunderer vi naturligvis dine penge.

Hvis du ikke er blevet konsulteret til hårfjerning før så book en gratis konsultation her. Er du allerede blevet konsulteret og behandlet hos Cosmo, så kan du blot bestille en ny tid her

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 35394400 og booke alle dine tider!

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hvis du har nogen spørgsmål til tilbuddet, så tøv endelig ikke med at kontakte os på Facebook eller på telefon 35394400. Du er også velkommen til at skrive en mail til daniela@cosmolaser.dk.

 

Jeg er tilbage igen i morgen med et “fyldigt” tilbud! (det var et lille hint…)

 

De bedste hilsner,
Sarah Crone
Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

P.S. Fik jeg sagt, at tilbuddet KUN gælder indtil kl. 10.00 i morgen? Så skynd dig at købe tilbuddet hvis du vil af med uønsket hårvækst.