COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Så er det blevet tirsdag kl. 10.00, og jeg har glædet mig rigtig meget til at løfte sløret for dagens tilbud.

Men først en lille historie:

 

For 5 år siden

… blev vores kunde, Katja første gang opmærksom på, at der var ved at ske noget på hendes ene læg. Blodårerne var ligesom blevet tydeligere. Først slog hun det hen. Hun lavede venepumpeøvelser, levede sundt, og fødte et barn mere.

Det blev det ikke bedre af. Tværtimod. Det der først havde været til at ane, var nu sprunget ud som påskeliljer på en aprildag. Blå forgreninger fra en lille fed vene fyldte en god del af underbenet.

Det var slet og ret stukket af. Øv!!!

Hun havde ikke meget lyst til at hoppe i sommerkjolen det forår. Katja havde dog ikke i sinde at gå i lange bukser resten af livet. Ej heller kunne hun leve i fredsommelig pagt med det blå ben.

 

Hvad gjorde hun så?

Nu skal du høre! I sommer kom hun ind i klinikken, og ville have hjælp til at få fjernet sine karsprængninger. Det var dårlig timing, for hun havde allerede solbadet lidt, og var på vej på sommerferie sydpå. Fjernelse af kar forudsætter, at man er så bleg som muligt, og har været solfri i minimum 2-4 uger inden behandling og igen 4 uger efter behandling.

Nu har hun så været til sin første behandling, (med ben så hvide som asparges som hun sagde), og første prognose melder om ben, der nok skal blive sommerklar!!!!

Allerede efter første behandling var der TYDELIGE forbedringer.

Normalt skal man dog have 3-5 behandlinger med 2-3 ugers mellemrum, før at det varige resultat indfinder sig.

 

Du kan få fjernet kar mange steder på kroppen

Nu døjede Katja meget med karsprængninger på benene, hvilket faktisk er typisk for kvinder. Men husk, at du kan få fjernet kar mange forskelige steder på kroppen. Især i ansigtet omkring kinder og næsen er meget udbredt både blandt mænd og kvinder. De kar fjerner vi naturligvis også!

Se bare her, hvor flot resultatet kan blive.

-> billedet kan ikke vises

 

3 behandlinger for 2 behandlingers pris

Netop fordi vi anbefaler 3-5 behandlinger for, at opnå det ideelle resultat, har vi lavet en fantastisk pakke til dig. Netop nu får du 3 behandlinger af karsprængninger for 2 behandlingers pris. Dvs. du sparer 33%, og har en rigtig god chance for at blive fri for de irriterende kar, inden det bliver forår igen!

Hurra for det!

>> Læs meget mere om behandlingen her

 

Kunne du tænke dig at se, hvordan laserbehandling af kar ser ud?

Så vil vi, i anledning af vores fødselsdag, lave en live demonstration i vores klinik (Cosmo – City) på torsdag d. 24. november fra kl. 18.10-18.40.

Samtidig vil der være lækkerier til ganen, kolde bobler, gode tilbud, skønne rytmer fra DJ og model Nicoline Toft og meget, meget mere!

Du kan læse meget mere om programmet her.

Hvis du vil booke en plads til live demonstrationen, så ring til os på 35394400 eller skriv til os på Facebook.

 

Frem til kl. 10.00 i morgen sparer du 33 %

Hvis du køber 3 behandlinger af karsprængninger. Det betyder at du kun skal betale:

Ansigt: 3.090 kr. (normal pris 4.635 kr. – spar 1.545 kr.)
Kinder: 1.790 kr. (normal pris 2.685 kr. – spar 895 kr.)
Næse: 1.390 kr. (normal pris 2.085 kr. – spar 695 kr.)
Bryst: 2.990 kr. (normal pris 4.485 kr. – spar 1.495 kr.)
Hals: 1.690 kr. (normal pris 2.535 kr. – spar 845 kr.)
Ben – få spredte kar: 1.890 kr. (normal pris 2.835 kr. – spar 945 kr.)
Ben – flere spredte kar: 2.890 kr. (normal pris 4.335 kr. – spar 1.445 kr.)
Ben – mange spredte kar: 4.190 kr. (normal pris 6.285 kr. – spar 2.095 kr.)

HUSK at disse priser kun gælder de næste 24 timer!

 

Sådan køber du:

Du kan købe tilbuddet ved fremmøde på vores klinik eller i vores online gavekortshop.

Online køb:

1. Gå ind på Cosmos gavekortshop

2. Udfyld dine informationer

3. Vælg den behandling du vil købe

4. Betal med dit kreditkort

 

Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Dit køb noteres i din journal, så du modtager ikke et fysisk gavekort. Så snart du har købt behandlingen online, kan du booke en tid.

Hvis du ikke er blevet konsulteret for karsprængninger hos Cosmo før så book en konsultation her. Konsultationen er obligatorisk, og et krav forud for din behandling. I tilfælde af, at du køber dette tilbud og fortryder efter din konsultation, så får du naturligvis pengene tilbage. Er du allerede blevet konsulteret og behandlet for karsprængninger hos Cosmo, så kan du blot bestille en ny tid.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 35394400, og booke alle dine tider! Vi sidder klar til at hjælpe dig. Købet gælder til og med februar 2017.

Har du nogen spørgsmål til tilbuddet så tøv endelig ikke med at kontakte os på Facebook eller på telefon 35394400. Du er også velkommen til, at skrive en mail til daniela@cosmolaser.dk.

 

Vi høres ved igen i morgen kl. 10 til endnu en fødselsdagstilbudskrammer!

 

De bedste hilsner,

Sarah Crone

 

Sarah crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS: Fik jeg sagt, at tilbuddet KUN gælder indtil kl. 10.00 i morgen? Skynd dig at køb her hvis du vil gå foråret i møde uden karsprængninger.