COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Vi er alle unikke individer.

Og ingen af os har (nøjagtigt) samme behov.

(Ikke engang når der er tale om familiemedlemmer).

I dag vil jeg redegøre for, hvordan den samme behandling kan skræddersyes til vidt forskellige behov.

Jeg vil tage udgangspunkt i VelaShape laserbehandlingen. (Vores alles nye yndling, der kan udføre body contouring og cellulitebehandling).

Tre personer. Tre (vidt) forskellige behov!

I dag skal du møde Nina på 62 år og hendes to børn; Bjørn og Kathrine. Jeg vil bruge denne lille familie til at illustrere hvordan én behandling kan tilpasses det enkelte individ. Selv når vi har vidt forskellige behov (og alder).

Nina døjer med slap hud på maven

I hendes unge dage har Nina altid været utroligt slank. Men efter at have født i alt tre børn, oplevede hun (især efter tredje barn) at hendes maveskind var blevet en del slappere end hun førhen kunne prale med.

Med årene har hun gennemgået både vægttab (og -stigning), men dette har desværre ikke gjort det nemmere at få den stramme hud tilbage.

VelaShapebehandlingen kan hjælpe Nina med at opnå en fastere hud på maven, samt øge forbrændningen i området, så hun nemmere kan slippe af med æble-faconen. I øjeblikket kan du spare 1.700 kr. på opstramning af maveskind her!

Bjørn kæmper med “love handles”

38-årige Bjørn har altid spillet fodbold og været en flot fyr – lige siden han var helt lille. Men med årene er forbrændningen bare ikke helt den samme længere, til trods for at han spiser en sund kost og dyrker motion 1-2 gange om ugen.

Dette har medvirket til at Bjørn ikke kan slippe af med sine irriterende “håndtag” i siden – de såkaldte “love handles”.

VelaShape kan spot-behandle Bjørn’s “love handles” med en body contour-behandling, der går ind og krymper fedtdepoterne og øger forbrændningen i området. Lige nu kan du spare 1.700 kr. på tre behandlinger af stædige flanker her!

Kathrine’s baller er bulede

Kathrine på 29 år har aldrig haft helt glatte ben. Lad os bare være helt ærlige. Hun har – lige siden hun blev teenager – døjet med appelsinhud på baller og lår. Og selvom hun spiser sundt, holder sig fra friture og sukkerholdige madvarer, og jævnligt får dyrket motion, har hun endnu ikke formået at få udglattet det.

blank

VelaShape kan behandle appelsinhud og hjælpe Kathrine med at opnå de flotte ben, hun altid har drømt om. Du kan også få reduceret din appelsinhud og tilmed spare 2.700 kr. på tre behandlinger af baglår og baller her!

Hjælp dig selv i mål

Det er vigtigt at pointere, at VelaShape (kun) giver dig en hjælpende hånd. Så du skal altså selv hjælpe resultatet på vej med en sund kost og livsstil. Hvis ikke, modvirkes effekten af den yderst effektive og populære behandling, som både er FDA-godkendt og CE-mærket.

INTRO-TILBUD på VelaShape

Lige nu kan du købe dine behandlinger til intro-pris. Du får 3 for 2 behandlingers pris.

Antallet af dine behandlinger afhænger af dit udgangspunkt (og behov). For det mest optimale resultat, anbefales det at tage et behandlingsforløb á 3-6 behandlinger med 14 dages mellemrum.

Her er nogle priseksempler:

3 x Mave = 3.400 kr. (Spar 1.700 kr.)
3 x Baller og baglår = 5.400 kr. (Spar 2.700 kr.)
3 x “Love handles” = 3.400 kr. (Spar 1.700 kr.)
3 x Mave, flanker & baglår = 6.800 kr. (Spar 3.400 kr.)

>> Se alle områder og intro-priser her

Bemærk: Tilbuddet kan købes t.o.m. søndag d. 30. juni 2019 – og bruges i HELE 12 mdr. efter købet.

Book din gratis konsultation

Døjer du med noget, du ikke selv kan få løst? Book en gratis konsultation i dag! Og lad os hjælpe dig i mål.

Konsultationen udføres af en kosmetisk sygeplejerske og vil vare ca. 20 minutter.

>> Book din gratis konsultation i dag!

Har du spørgsmål, så send os dit spørgsmål ved at besvare denne mail. (Eller ring 35394400). Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Glæd dig til at komme på stranden denne sommer – køb tilbuddet i dag!

Varme sommerhilsener,

Kristine,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

PS. Husk at tilbuddet altså slutter på søndag d. 30. juni 2019. Køb 2 og få 1 gratis behandling her.