COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Mød Mark på 33 år, som valgte at få Botox i februar. Læs hans historie og se hans før/efter billeder her.

 

Hvorfor fik du en Botox behandling?

“Jeg har en meget travl hverdag, hvor jeg møder rigtig mange forskellige mennesker over hele verdenen, det er derfor rigtig vigtigt for mig ”to be my best and look my best”. Jeg er som person meget detaljeorienteret, i alt jeg foretager mig og mit udseende er naturligvis ikke en undtagelse”

 

Syntes du, at det er tabubelagt at få Botox i dag?

“Nej overhovedet ikke! Personligt, har jeg nok altid reddet meget med på den metroseksuelle bølge. Førhen var jeg i virkeligheden lidt misundelig på kvinder, som proaktivt altid har kunne gå op i sig selv, uden at blive sat i bås på samme måde som mænd.

Jeg syntes at tiderne har ændret sig og det er blevet mere legitimt for mænd, at gå op i sig selv. Spørger du mig, så er det lige meget om du er mand eller kvinde, træf de valg, som gør dig til den bedste udgave af dig selv”

 

Vil du anbefale andre at gøre det samme?

“Ja, bestemt hvis man føler man har behov for det. Det er egentlig lige meget hvilken behandling, der er tale om. Hvis du har tænkt over tingene og du får det bedre med dig selv, så kan jeg ikke se, hvorfor man ikke skal gøre det.

Men lige præcis Botox er jo en behandling, som er let tilgængeligt, både i forhold til at behandlingen tager kort tid og er til at betale. Fortryder man, så forsvinder det jo igen”

 

Hvordan var dit forløb hos Cosmo?

“Jeg var meget velinformeret fra start til slut. Jeg vidste bl.a. ikke at der var lovkrav om en forkonsultation minimum 48 timer inden behandlingen. Det undrede mig i starten, men det gjorde mig egentlig også mere komfortabel at vide, at jeg blev behandlet et sted, hvor man håndhævede reglerne på området.

Jeg syntes, det var super godt, at man kan få en gratis touch-up efter 14 dage. Så ved man at sygeplejerskerne starter forsigtigt ud, for at sikre det bedste resultat. Efter 14 dage kom jeg tilbage og fik rettet lidt op hist og her.

Alt i alt en meget professionel oplevelse fra start til slut. Jeg er meget tilfreds med resultatet”