COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book
Priser fra 500 kr

TATOVERINGSFJERNELSE

Det er ikke alle historier fra ens fortid, som man ønsker skal være en del af ens fremtid.
Nu kan du viske tavlen ren med tatoveringsfjernelse med PicoWay laserteknologi – markedets hurtigste og mest skånsomme teknologi.

 

LASERBEHANDLING AF TATOVERINGER

Hos Cosmo Laser benytter vi den absolut nyeste og mest skånsomme, effektive pico-teknologi til tatoveringsfjernelse med den stærkeste laser på markedet; PicoWay.
Da PicoWay® teknologiens puls er så hurtig (picosekund i stedet for nanosekund), kommer der mindst muligt energi ud i huden. Du vil føle mindre ubehag, og der vil være mindre risiko for skader end ved traditionel laserbehandling af tatoveringer.

 

Færre behandlinger

Med PicoWay® får du bedre resultater med færre behandlinger.
PicoWay® teknologiens ultra korte puls, optimerer leveringen af energi til blækpartiklerne. Det sikrer at blækket bliver fjernet effektivt på få behandlinger.

 

Bedre resultat

PicoWay® teknologiens ultra hurtige levering af koncentreret energi, gør at blækpartiklerne går i bitte små stykker. Derefter kan kroppen lettere slippe af med blækket, og tatoveringen bliver hurtigere og mere effektivt fjernet.

Hvor man med den ældre nanoteknologi kunne forvente op til 20 smertefulde behandlinger for at få fjernet sin tatovering, er det i dag oftest muligt med det halve.

 

 

 

blank

Prisgaranti

Vi har tilmed prisgaranti på vores tatoveringsfjernelse. Dette betyder, at vi giver dig differencen retur eller matcher prisen, hvis du kan dokumentere en billigere normalpris (ikke tilbudspris) på tatoveringsfjernelse med Pico-teknologi – gælder kun på Sjælland og maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

 

Danmarks bedste tatoveringsfjernelse

Hos Cosmo laser er du garanteret, at vi benytter den absolut bedste og mest skånsomme teknologi på markedet, og at du udelukkende bliver behandlet af sundhedsfagligt uddannede specialister i laserbehandling af enten speciallæge eller en erfaren kosmetisk sygeplejerske. Der er desværre ikke fra Styrelsen fra Patientsikkerhed udarbejdet standarder og lovkrav, der sikrer din behandling af tatoveringsfjernelse, som der ellers er på alle andre laserbehandlinger, og derfor skal du være yderst varsom med, hvem du vælger, der skal fjerne din tatovering.

blank

Sikker og tryg behandling

Vælg altid en behandler, der er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til andre kosmetiske behandlinger med laser, og vær opmærksom på at, som så meget andet, så hænger pris og kvalitet – men også sikkerhed – sammen. Udstyr i klinikker, der ikke benytter sundhedsfagligt uddannet personale og som kender til kosmetisk behandling med laser, kan være af tvivlsom karakter og, i visse tilfælde, direkte farligt at lade sig behandle med, såfremt det ikke er en uddannet person der behandler dig.

 

FØR DIN BEHANDLING

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Hvis du ønsker det kan du fint lægge din konsultation og første behandling i forlængelse af hinanden.

Hvis du ønsker det, kan du smørre din tatovering ind i lokalbedøvende creme, inden du ankommer til din behandling. Denne skal sidde på huden i ca. 30 minutter, hvis du vil have fuld effekt af bedøvelsen. Du kan pakke området ind i folie, for at undgå cremen smitter af på dit tøj. Cremen kan købes i vores klinik i København – City.

Det er helt afgørende, at du ikke har fået sol i 4 uger før din behandling, da laseren ikke vil kunne skelne farven i din hud fra tatoveringen.

UNDER DIN BEHANDLING

Lyset og varmen fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag cooling gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Koncentrationen af energi fra laseren vil ramme din tatovering, så blækket opløses til bittesmå partikler. Kroppen transporterer derefter blækpartiklerne væk med lymfen, så det udskilles med galden. Dette er en helt ufarlig proces for din krop.

Behandlingen føles som små smæld mod din hud. Behandlingen er ikke smertefuld da tatoveringen er lokalbedøvet, men du kan godt føle ubehag.

Under behandlingen vil det behandlede område blive hvidt eller frosted, som man kalder det. Det er et tegn på, at farven har absorberet lyset og er blevet ødelagt. Frostingen vil lægge sig i løbet af 1 – 3 timer. Små blodudtrædninger vil være tegn på, at du har opnået den ønskede behandlingsdybde.

EFTER DIN BEHANDLING

Efter behandlingen bliver området pakket ind med film og fugtgivende creme.

I de efterfølgende 24 timer kan du godt få en brændende/stikkende fornemmelse. Hvis det er tilfældet, er du velkommen til at tage smertestillende, som kan købes i håndkøb. Det er helt normalt at der opstår rødme og hævelse ved din tatovering, i dagene efter din behandling. Det er heller ikke unormalt, hvis det behandlede område væsker en smule. I de første 1 – 2 uger vil huden på det behandlede område ligne et overfladisk brandsår. Dette er helt i tråd med behandlingen, og derfor forventeligt.

Selve helingsfasen afhænger af farven, du har fået behandlet, dybden af din tatovering og hudens evne til at regenererer. Normalt vil det hele efter 4 – 8 dage. Vi kan først genbehandle dig minimum 4 uger efter din forrige behandling. I ophelingsfasen er det afgørende, at du holder huden fugtig, og at den ikke udsættes for sol i de efterfølgende 3-4 uger.

Potentielle bivirkninger ved din behandling
Når man får foretaget laserbehandlinger, er der risiko for forbrændinger. Risikoen er meget lille, men den er der. Selve behandlingen af tatoveringer er en kontrolleret forbrænding, der udelukkende ødelægger farven i din hud, og derfor ikke selve huden eller strukturen.

Du skal være opmærksom på, at der under påførelsen af din tatovering, kan være opstået skader i form af ændret struktur på huden eller arvæv efter nålenes penetration. Hvis dette er tilfælde, vil det komme frem når farven er fjernet. Det har ikke noget med laseren at gøre, men måden hvorpå din tatovering er lavet.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke

– Historik med modermærkekræft eller hudcancer
– Graviditet
– Amning
– Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud
– En fortid med keloid ardannelse
– Blodfortyndende behandling
– Epilepsi, som ikke er velbehandlet
– Blødersygdom/hæmofili

Priser

For at udregne din pris skal du finde arealet på din tatovering. Alle priser er pr. behandling.
3 cm (som 5 krone – op til 3×3 cm / 9 cm2)
500 kr.
8 cm (som lille citat – op til 8×4 cm / 32 cm2)
900 kr.
12 cm (som smart phone – op til 12×7 cm / 84 cm2)
1.300 kr.
17 cm (som underarm – op til 17×10 cm / 170 cm2)
1.600 kr.
25 cm (som half sleeve – op til 25×15 cm / 375 cm2)
2.200 kr.

STØRRELSESGUIDE

Nedenfor har vi lavet en guide der kan hjælpe dig med at vurdere størrelsen på din tatovering. Den aktuelle størrelse af din tatovering vil desuden blive målt under den gratis konsultation.

Behandling af flere små tatovering kan samles til én større størrelse, f.eks. vil to 8 cm kunne samles til én 12 cm.

Efter 8 behandlinger af sorte tatoveringer 10 behandlinger af farvede tilbydes 50% rabat

tatoverings-guide-over-stoerrelser

PRISGARANTI

Hos Cosmo tilbyder vi prisgaranti på vores tatoveringsfjernelse.  Prisgarantien gælder behandling med Pico-teknologien, på normalpriser (ikke tilbudspriser) på Sjælland og maks. 30 dage efter behandlingen er udført. Book en gratis konsultation og hør nærmere.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

 

Læs mere og prøv låneberegneren

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

FØR & EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

blank

blank

blank

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser.
Personalet er utrolig imødekommende
og vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle
behandlere, trygt og tillidsvækkende
fordi der ikke overbehandles – super
venlige og meget lækre produkter og
omgivelser – jeg er vild med at komme
hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

MIRIAM | 24. AUGUST 2018

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med sødt og
kompetent personale. Er spændt på
det endelig resultat.

HELENE | 31. MARTS 2018

BEHANDLINGEN UDFØRES P.T. KUN I VORES KLINIK I KØBENHAVN – CITY

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00