COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


På samme måde som tatoveringer kan give dig et nyt udtryk, så kan fjernelse deraf gøre det samme.
Hvis du for eksempel har haft en tatovering i mange år, som du føler har sat dig i ”bås”, når det kommer til din omgangskreds eller nye bekendtskaber, så kan det ofte føles helt befriende at få den fjernet.

Lidt som en ny start.

Dette er tilfældet for de fleste, af de kunder, jeg behandler. Ofte er det noget, de længe har gået og overvejet, inden de tager skridtet og får en tatovering fjernet. Nøjagtigt ligesom den proces, der er, når man tænker på at få sig en tatovering.

 

Spar 50 % i hele april 2018

Drømmer du også om at få fjernet din tatovering? I hele april 2018 giver vi dig halv pris på tatoveringsfjernelse. Ved at måle din tatovering, og evt. finde hjælp i vores billede oversigt, kan du finde din personlige tilbudspris:

Hvis du har brug for hjælp er du velkommen til at sende et billede af din tatovering, samt målet på den, til os på info@cosmolaser.dk eller på Cosmos Facebook side

Du er også velkommen til at booke en gratis konsultation online hvor du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller ringe ind til klinikken på tel. 35 39 44 00.

>> Du kan købe dine behandlinger til halv pris i vores online shop

 

Vidste du at Cosmo har en pris- og behandlingsgaranti?

Det betyder bl.a. at vi matcher priser på tatoveringsfjernelse med Picoway-teknologien. Det betyder også, at hvis du har en sort tatovering, så er du dækket af en behandlingsgaranti på 8 behandlinger. Hvis din tatovering ikke er væk efter 8 behandlinger, så betaler Cosmo for alle efterfølgende tatoveringer i op til 2 år.

>> Du kan læse meget mere om pris- og behandlingsgaranti her

blank

 

Husk at se LIVE-udsendelsen med læge Benjamin på torsdag. 

 

Kristine

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo

blank

PS: Hvis du drømmer om at få fjernet din tatovering, men økonomien ikke er til det. Så husk at Cosmo tilbyder rentefri finansiering i samarbejde med Sparxpres. Læs mere her