COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Det er mandag…

Solen skinner og sommeren har meldt sin ankomst i Danmark!

Samtidig er det dagen, hvor jeg kan løfte sløret for vore tredje sommerkampagne i maj (du kan læse om første sommerkampagne hér og anden sommerkampagne hér!).

Kampagnen handler om noget som 90 % af alle kvinder får i løbet af deres liv. Måske kom de snigende, fordi du voksede lidt hurtigt i dine yngre dage. Eller måske var det en graviditet, som gjorde udfaldet. Mænd kalder dem for tigerstriber. Kvinder forbander deres eksistens, og gør alt for at forebygge og skjule dem.

 

Jeg taler selvfølgelig om de famøse strækmærker!

Årets tredje og sidste sommerkampagne er reducering af det, alle kvinder elsker at hade; nemlig strækmærker. “Kvinde, elsk din krop!” Det er jeg alle dage fortaler for. Men sandheden er, at det er de færreste af os, der elsker vores strækmærker. Og det er især på denne tid af året, at vi bliver mindet om, at vi har dem.

 

Har du også prøvet disse tricks?

Du kender sikkert allerede alle tricksene med at smøre kroppen med olie samt forskellige plejeprodukter og at spise de gode fedtstoffer, så du styrker hudens elasticitet. Men sandheden er, at strækmærker ikke kan forebygges helt så enkelt.

De opstår nemlig i det nederste hudlag ‘Dermis’, også kaldet læderhuden. Mærkerne opstår, da huden strækkes så hurtigt, at der opstår en skade i læderhuden, som så danner en slags arvæv.

Så selvom olier og cremer kan give et flottere overfladeresultat og hjælpe nogle processer i gang til cellefornyelse, kan ingen creme eller olie nå så langt ned i din hud, at den kan reparere strækmærkerne. Men heldigvis er der godt nyt!

 

Strækmærker kan reduceres med laser!

Hos Cosmo benytter vi os af en effektiv og sikker metode til at reducere strækmærker kaldet MatrixRF, som er en såkaldt fraktioneret laserbehandling. Med denne laser bliver overfladen af din hud mærkbart forbedret. Så hvis du gerne vil kunne hoppe i en bikini næste år, uden på samme måde at skulle bekymre dig om dine strækmærker, så kan du påbegynde dine behandlinger i løbet af året, og derved sikre dig at dine strækmærker er pænt reducerede til din vinter- eller sommerferie.

 

 

Reduktion af synlighed med gennemsnitlig 60-80 %.

En reduktion af strækmærker på 60-80 % er for mange realistisk. Det afhænger dog af den type strækmærker du har. Strækmærkerne skal f.eks. være minimum 1 år gamle, før at man kan behandle dem. Dette er for at sikre, at man ikke behandler noget, som endnu ikke er færdigt med at hele. Samtidigt er det værd at vide, at helt hvide strækmærker desværre ikke kan reduceres.

Vi behandler på alle områder af kroppen, dog er det kun hudtype 1-4 vi kan behandle (lyse/skandinaviske hudtyper).

Du skal påregne mellem 3-6 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Huden vil være rød og hævet i et par dage efter hver behandling. Derfor er det vigtigt, at din hud får lov til at hele helt inden den næste behandling. Du bør derfor undgå at få direkte sol på det behandlede område imellem dine behandlinger.

 

Spar 36% på vores strækmærke-pakke i maj

Hele maj måned kan du spare 36 % ved køb af 3 behandlinger på samme område inkl. 2 supplerende cremer; en Shield Creme fra IS Clinical og en A-vitamin booster fra Beauté Pacifique. Shield er dokumenteret for at hjælpe helingsprocessen med op til 50 % og Vitamin A booster genopbygningen af hudens collagendannelse og hjælper huden med at reparere sig selv.

Du kan se de forskellige priser på vores pakker a’ 3 behandlinger her:

Normalpris     

Kampagnepris

Spar

Lille område:

(1/3 A4) inkl. 2 cremer

 7.970 kr

5.000 kr

2.970kr

Mellem område:

(1/2 A4) inkl. 2 cremer

12.470 kr

8.000 kr 

4.470kr

Stort område:(1/1 A4) inkl. 2 cremer

15.470 kr

10.000 kr

5.470kr

 

Husk at vi fortsat også har kampagne på Cosmo-pigers yndlings-sommer-behandlinger; nemlig på Botox og Fire & Ice.

> Se maj måneds kampagnepriser på Botox her.

Du kan også se kampagnepriserne på vores alles favorit Fire & Ice frugtsyrebehandling her.

 

Book en gratis konsultation

Hvis du har strækmærker, som du overvejer at få reduceret, eller hvis du blot er nysgerrig omkring hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med strækmærker, Botox og fire & Ice, så book en gratis og helt uforpligtende konsultation. Vores konsultationer er til for at du kan få besvaret alle dine spørgsmål, samt sikre os, at dit behandlingsforløb bliver tilpasset dig bedst muligt.

Du kan booke din konsultation online lige her eller ved at ringe til os på 35394400.

 

Håber du har en skøn dag!

Vi ses snart igen

Med venlig hilsen,
Nina
Kosmetisk sygeplejerske

blank

PS. Husk at der er tilbud på hele 3 behandlinger i maj måned.