COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Vi er specialister i tatoveringsfjernelse

Vidste du det?

Tatoveringsfjernelse er faktisk en af vores mest populære behandlinger. Og vi anvender markedets mest effektive (og sikre) laserteknologi ‘PicoWay’.

Og en ting, du muligvis ikke er klar over, er at tatoveringsfjernelse bør udføres af uddannede og erfarne behandlere. For hvis det ikke udføres korrekt, kan det gå ud over din krop, hud (og i værste tilfælde dit helbred).

Men bare rolig… Det sker naturligvis ikke for dig. Du ved selvfølgelig, at man altid skal undersøge sit behandlingssted nøje. Men læs videre og bliv klogere på hvorfor det er så vigtigt.

Alle kan kalde sig specialist i tatoveringsfjernelse

Men det er desværre langt fra alle, der rent faktisk er det. For selvom mange tror det, så er det faktisk slet ikke et krav at være registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, når det gælder udførelse af tatoveringsfjernelse.

Det betyder i princippet, at hvem som helst kan anskaffe sig en (billig) laser og begynde at fjerne tatoveringer. Helt uden høj faglig viden, uddannelse eller den rette erfaring (eller udstyr).

Og i værste tilfælde kan dette medvirke til permanente skader på huden, eller at man har betalt i dyre domme uden at tatoveringen er blevet det mindste reduceret i farve.

Din sikkerhed er altid i højsædet

Hos Cosmo Laser er alle vores behandlere (som altid) specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Og vi anvender markedets mest sikre, effektive og skånsomme laserteknologi: PicoWay Laser.

Årsagen til at vi anvender PicoWay laserteknologi, er at det er markedets absolut mest effektive og skånsomme tatoveringsfjernelse med 1000 laserskud i sekundet. Det betyder en hurtigere og derved mindre smertefuld behandling.

Forventningsafstemning er en vigtig del af et trygt behandlingsforløb

Derfor stiller vi krav til, at alle vores kunder kommer til en gratis forkonsultation – selvom denne endnu ikke er lovpligtig hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Alle tatoveringer og kroppe er forskellige. Og vi ved, at forventningsafstemning er en stor del af et godt behandlingsforløb. Derfor tager vi hellere end gerne en uforpligtende snak med dig, inden du påbegynder dit forløb hos os.

Spar 25 % på tatoveringsfjernelse

Lige nu og t.o.m. d. 31. maj 2020 kan du spare 25 % på tatoveringsfjernelse. Det kræver typisk 6-8 behandlinger at fjerne de fleste tatoveringer – dette kan dog variere.

Du er velkommen at købe hele dit forløb til kampagneprisen og spare 25 % på alle dine behandlinger. Du har nemlig helt frem til d. 31. maj 2021 til at anvende dit køb.

>> Se alle kampagnepriserne her

Book en gratis konsultation

Har du – eller en du kender – en tatovering, der skal fjernes (eller fadet til en cover-up)?  Så book en gratis konsultation i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig i mål. Sikkert og effektivt!

>> Kom sikkert i mål med en gratis konsultation her

Ha’ en dejlig dag,

Astrid,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Få adgang til lave priser på filler og Botox, når det passer dig med MyCosmo medlemskabet her.