COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Er du hæmmet af dine strækmærker?

Så er du langt fra den eneste! Strækmærker er jo en helt normal ting, men alligevel kan de blive så stort et stort problem, at man kun nødigt viser sig frem i bikini, shorts eller bar mave! Det er synd, for der er faktisk mulighed for at reducere strækmærkerne kraftigt!

 

Forbedring på op til 75 %

I 2007 begyndte adskillige læger at behandle strækmærker med Dermaroller. Resultaterne var markante, og der kan forventes en gennemsnitlig forbedring på hele 75%, fordi de mikroskopiske nåle stimulerer væksten af bindevævsceller der genskaber huden, og giver den sin spændstighed tilbage.

 

Strækmærker – Hvad er det?

>> Omkring 80% af alle gravide kvinder får strækmærker.

>> Grundet den hurtige udvidelse af huden under f.eks. pubertet eller graviditet, bliver kollagenfibrene i læderhuden beskadiget og revet over. Resultatet er arlignende streger.

>> Nye strækmærker har ofte en rødlilla farve, men bliver gradvist hvide eller sølvfarvede.

>> Strækmærker er permanente.

>> Du kan få strækmærker over alt på kroppen, men mave, lår, baller, bryster og arme er de typiske steder.

 

Sådan reducerer medicinsk Dermaroller og Dermastamp dine strækmærker!

Ved medicinsk Dermarolling og Dermastamp udnyttes kroppens naturlige selvhelbredende egenskaber. Tusinder af små nåleprik betyder, at der dannes et helt nyt lag af kollagen. Samtidig bliver de celler, der beklæder indersiden af vores kar og kapillærer stimuleret til vækst. De reagerer ved at danne nye kapillærer, så der kommer en bedre blodgennemstrømning i huden. Dette er med til, at reducere synligheden af strækmærker.

Husk at hjemmerulle!

Forud for behandlingen er det meget vigtigt, at du har forberedt huden ved at hjemmerulle med Home Care Dermaroller i 4-5 uger før din medicinske behandling. Nålelængden på din hjemmerulle er 0,3 mm, og er derfor på ingen måde smertefuld.

Den medicinske rulle har derimod en nålelængde på mellem 1-2 mm. Derfor bliver der altid lagt en bedøvende creme forud for en medicinsk behandling, således at du slet ikke mærker behandlingen. Når der arbejdes med disse nålelængder, må behandlingen kun ske på en klinik med faguddannet personale.

>> Læs mere om behandlinger med medicinsk Dermaroller og Dermastamp

 

Video: Se en medicinsk Dermaroller behandling

Det er forskelligt, om strækmærker skal behandles med en medicinsk Dermaroller eller Dermastamp behandling. Det afhænger af dine strækmærker, placering, dybde og mange andre faktorer. Du kan få en personlig vurdering ved at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos Cosmo. Du kan også ringe til os på 35394400.

Hvis du vil se, hvordan strækmærker kan behandles med en medicinsk Dermaroller så brug 2 minutter på denne video, hvor vores kosmetolog Layal behandler strækmærker

 

 

Spar 30 % på behandlinger for strækmærker!

Netop nu og frem til d. 2. januar 2017, kan du købe medicinske Dermaroller eller Dermastamp behandlinger og spare 30 %.

Vælg mellem en medicinsk Dermaroller eller Dermastamp behandling: KUN 2.450 kr. pr. behandling (normalpris 3.500 kr. – spar 30 %)

Vi anbefaler mellem 3-5 behandlinger for at få det optimale resultat! Du er derfor velkommen til at købe mere end en behandling. Behandlingerne skal blot være brugt inden den 1/7-2017.

 

Køb nu – brug senere

Behandlingen kan købes frem til mandag d. 2/1-2017. Du kan enten komme forbi vores klinikker og købe tilbuddet eller købe det i vores online gavekortshop.

Online køb:

1. Gå ind på Cosmos gavekortshop

2. Udfyld dine informationer

3. Vælg “Tilbud: Medicinsk Dermaroller eller Dermastamp”

4. Betal med dit kreditkort

Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Vi noterer købet i din journal, således at du bare kan booke en gratis konsultation og behandling, når det passer dig.

Har du nogen spørgsmål til behandlingen eller dit køb så kontakt os på Facebook eller på telefon 35394400. Du er også velkommen til at skrive en mail til daniela@cosmolaser.dk.

 

Varme julehilsner

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

Ps. Bruger du endnu ikke Dermaroller derhjemme? Så kom i gang nu! Køber du et Home Care Dermaroller kit til behandling af ansigt og krop, sammen med en medicinsk behandling, så sparer du lige nu 10 % på dit Home Care Dermaroller kit – Din pris 1.552 kr. (normal pris 1.725 kr.)