COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Øjnene er sjælens spejl!

Øjnene er det første, man lægger mærke til, når man møder et nyt menneske.

Men måske er øjnene også det, du hver morgen og aften står foran spejlet, og ser dig ærgelig på?

Fine eller dybe linjer, tørhed, rødme og mørke rander – udfordringerne i øjenomgivelserne er talrige. Mange løser problemet ved slet og ret at male det over. Og ja, du kan komme langt med en god concealer, MEN vi kan vel hurtigt blive enige om, at det ikke ligefrem LØSER problemet vel?

Hvis du fulgte med i sidste mail, vil du vide, at personalet på Cosmo, er fuldstændig SOLGT til de effektive produkter fra iS Clinical. Det er selvfølgelig fordi, vi oplever, at de gør en reel forskel for os selv. Hver morgen. Hver aften. Foran spejlet.

 

Hvorfor skal du tro på, at det her VIRKELIG virker?

> iS (Innovative Skincare) Clinical laver klinisk testet hudpleje med dokumenteret effekt.

> Produkterne blev først udviklet til brug af special hudpleje efter kosmetiske operationer, men man fandt hurtigt ud af, at denne virkning kunne overføres til almindelig hudpleje med super effekt.

> Kun råvarer af farmaceutisk/medicinsk kvalitet finder vej til laboratoriet.

> Færrest mulige tilsætningsstoffer.

> Produkter testes også på slutbrugerniveau. Hvordan reagerer et produkt f.eks. sammen med andre produkter? Med makeup, vand, sol og sved? Dette teststadie spares ofte væk af af andre hudplejeproducenter.

 

Synlig foryngelse omkring dine øjne!

I denne uge består adventspakken af to knivskarpe produkter, der synligt forbedrer hudkvaliteten omkring øjnene:

– C eye advance+ serum (15 ml)

– Youth eye complex  (15 ml)

Denne pakke er loaded ikke bare med pleje, men med behandling til den fine hud omkring dine øjne.

 

Lidt om C eye Advance+ Serum

I C eye advance+ serum er en af hovedingredienserne, L-ascorbinsyre der fremmer collagensyntese og heling, og som også er en effektiv antioxidant, der nemt trænger igennem hudens overflade.

C eye advance+ serum er kraftige sager, og derfor skal du også regne med, at din hud skal have tid til at vænne sig til produktet. Dvs. du i en første uge starter med at bruge produktet hver anden dag.

 

Og så til den lækre Eye Complex

Når du bruger C eye advance+ serum, SKAL der en creme ovenpå, og det er her, at Youth Eye Complex kommer ind i billedet. Denne øjencreme kan du bruge morgen og aften.

Den har den såkaldte “plumping” effekt dvs. at den med det samme går ind og reducerer linjer og rynker. Samtidig indeholder den hyluronsyre, som er blevet dehydreret og indkapslet i mikrokugler. Når kuglerne kommer i kontakt med vævet, virker de som små svampe, der udvider sig og fylder rynkerne ud.

Begge produkter får du indpakket i en flot sølv glitter toilettaske fra iS CLINICAL.

 

Et lille tip fra pigerne på Cosmo…!

Indholdet af hyaluronsyre i Youth Eye Complex øjencremen er meget højt og transporten ind i vævet supereffektiv. Det betyder, at vi faktisk også bruger denne øjencreme på læberne! Læberne bliver store og bløde, lidt som hvis du får lavet læbeforstørrelse med filler. Og Hyaloronsyre er faktisk også præcis det, som filler primært består af.

Så du får altså en fin kyssemund med i købet her!

 

Spar 515 kr. på din øjen- (og læbe) pakke!

Netop nu og frem til næste søndag d. 18/12-2016 sparer du 515 kr. på denne lækre øjen- og læbepakke fra iS CLINICAL.

Din adventspris er KUN 930 kr. (normalpris 1.445 kr.)

… Det er altså en RIGTIG god julegave, hvis du stadig mangler en flot pakke til at lægge under træet!

 

Yes. Hvordan køber jeg min pakke?

Sættet kan købes frem til næste søndag d. 18/12. Du kan enten komme forbi vores klinikker og købe tilbuddet eller købe det i vores online gavekortshop.

Online køb:

1. Gå ind på Cosmos gavekortshop

2. Udfyld dine informationer

3. Vælg “Adventspakke 3: Øjenkit fra iS CLINICAL”

4. Betal med dit kreditkort

Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Køber du kittet online, skal du hente din pakke i klinikken på Ny Vestergade 1.

Har du nogen spørgsmål til produkterne eller dit køb så kontakt os på Facebook eller på telefon 35394400. Du er også velkommen til at skrive en mail til daniela@cosmolaser.dk.

 

Glædelig 3. advent!

 

Julehilsen,

Sarah Crone
Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS. Husk at adventspakke tilbuddet kun gælder til næste søndag d. 18/12 og kun så længe lager haves! Køb her, så er du sikker på at få din pakke >>