COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book
Priser fra 1.650 kr. pr. behandling

Skin Tightening

I takt med vi bliver ældre, bliver vores hud i ansigtet, på halsen og brystet mere løs. Kender du det?
Nu kan du få strammet huden op med vores skin tightening laserbehandling.

SKIN TIGHTENING – Effektiv opstramning af din hud

 

Hos Cosmo Laser behandler vi slap og løs hud med Elos Skin Tightening fra Syneron, der giver en opstramning af læderhuden, samt det dybereliggende bindevæv.

Behandlingen er specielt velegnet til opstramning af hud i ansigt og på hals. Laserbehandlingen kan også anvendes på andre dele af kroppen efter særlig vejledning som du får ved at booke en konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker hvor du kan tale dit ønske om opstramning af hud grundigt og sagligt igennem med en erfaren behandler.

 

Fjern rynker naturligt og skånsomt

Når det kommer til hudopstramning, tænker de fleste måske at et ansigtsløft er den eneste metode til at afhjælp den problemstilling. Dog er der mange ting du kan gøre hvis du ikke ønsker et kirurgisk ansigtsløft, som både er dyrt og et stort indgreb at kaste sig ud i. For mange har slet ikke ønsket om noget så drastisk som en plastikoperation.

 

Forbedring med respekt for dit naturlige udseende

Hos Cosmo Laser tænker vi anti-age med respekt for dit udseende – det naturlige – og vi vil gøre alt for, at du stadig ligner dig selv efter en behandling, dog med en diskret, men synlig, forandring til det mere friske og vitale udseende. Vi kan både afhjælpe rynker og tab af volumen i huden med injektionsbehandlinger såsom filler og botox eller med laserbehandling.

 

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

En del af vores kunder kombinerer Botox og Filler med netop Skin Tightening, da de på den måde får det bedste af to verdener; En behandling med et umiddelbart resultat, der ses stort set øjeblikkeligt, og et lidt mere længerevarende resultat, der arbejder med din hud indefra – der både opstrammer og sikrer, at du forebygger slap hud på ny.

 

Hvad gør behandlingen for min hud?

Laserbehandlingen Skin Tightening stimulerer først og fremmest hudens kollagen og kollagenproduktion. Desuden har den en opstrammende effekt på løs hud, så de fine aldersbetingede rynker (typisk linjer på kinder, kæbe og hage) mindskes. Løs hud under hage, hals og puder på kæben, som nogle måske kender som ”hamsterkinder”, kan reduceres betragteligt.
Er du i tvivl om hvilken type hudopstramning der passer til dig, så book en gratis konsultation og hør mere.

 

BOOK EN GRATIS KONSULTATION

 

BLIV KLOGERE PÅ BEHANDLINGEN

Hos Cosmo Laser behandler vi slap og løs hud med Skin Tightening fra Syneron.

Behandlingen med Skin Tightening opstrammer læderhuden samt det dybereliggende bindevæv. Behandlingen er specielt velegnet til slap hud i underansigt og/eller på hals og bryst.

Elos Skin Tightening teknologien påvirker hudens overflade og de dybere hudlag, så collagenniveauet øges i området. Den kombinerer bi-polar radiofrekvens (RF) med lys og opvarmer hudens væv inden for et bestemt område, hvilket giver den ønskede opstramning.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Behandlingen stimulerer som sagt hudens collagen og collagenproduktion, desuden har den en opstrammende effekt på løs hud så de fine aldersbetingede rynker

(typisk linier på kinder, kæbe og hage) mindskes. Løs hud under hage, hals og puder på kæben – såkaldte jowls – kan reduceres.

FØR DIN BEHANDLING

Huden på behandlingsstedet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation. Ansigtshuden afrenses, hvorefter der påsmøres en speciel lys- og radiofrekvent over-ledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, som skånsomt opvarmes.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

UNDER DIN BEHANDLING

Under behandlingen vil du mærke varme og en let prikken og nappen i huden. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. Behandlingen af ansigtet tager ca. 30 min.

EFTER DIN BEHANDLING

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig

aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen.

Det anbefales ikke at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling i 4-5 dage efter behandlingen.

Priser

Nedenstående priser er normalpriser pr. behandling. Vi anbefaler et forløb á 3 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum.
Underansigt inkl. kæbelinie
1.650 kr.
Underansigt inkl. kæbelinie og hals
2.200 kr.
Underansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst
3.500 kr.
Hals og bryst
2.500 kr.

FOREBYG, MENS DU KAN

Det er langt nemmere at opretholde en fast og smidig hud, end at skulle genopbygge slap hud. Derfor er det den bedste investering, at forebygge før det er for sent. Tre behandlinger med hudopstramning udskyder din huds aldringsproces med 9-12 mdr.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

 

Læs mere og prøv låneberegneren

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser. Personalet er utrolig imødekommende og vigtigst af alt meget professionelle.

– CECILIE –

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle behandlere, trygt og tillidsvækkende fordi der ikke overbehandles – super venlige og meget lækre produkter og omgivelser – jeg er vild med at komme hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder

– MIRIAM –

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

– HELENE –

FIND OS HER

COSMO – AARHUS

Klostergade 22, 1. mf.
8000 Aarhus C

aarhus@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – HØRSHOLM

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

hoersholm@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00