COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Så er det ved at være slut…

Hele januar har vi haft et ualmindeligt godt tilbud på vores Triniti og MatrixRF laser behandlinger. Faktisk har du kunne spare op til 5.695 kr. Bare rolig, det kan du stadig!

MEN i morgen, mandag d. 30/1 kl. 24.00 er det altså SLUT!

Hvis du ikke har hørt om vores Matrix eller Triniti behandlinger før nu, og tænker “hvad i al verden er det for noget”, så kommer der lige en top 3 “need-to-know” om de to behandlinger;

 

De 3 vigtigste ting om MatrixRF

#1 Behandling med MatrixRF nedbryder, og genskaber det øverste hudlag der stimuleres til at øge kollagenproduktionen (fugt og spændstighed indefra). Derfor er MatrixRF er meget effektiv måde, at udjævne rynker, reducere ar og forfine din hudstruktur på.

 

#2 Matrix er den helt oplagte løsning til din hud, hvis du er +40 år og begynder at få en tykkere eller mere crepet hud med forstørrede porer. Efter en serie Matrix behandlinger vil du opleve en væsentlig forbedring af dette. Hvis du er ung, og har mange ar efter eksempelvis akne, så er MatrixRF også en rigtig god behandling.

 

#3 MatrixRF skal gentages 3 gange med en måneds mellemrum for, at opnå den fulde hudforbedring. Det færdige resultat har du ca. 6 uger efter din sidste behandling. Hvis dine rynker og linier er meget dybe, vil jeg råde dig til, at kombinere behandlingerne med vores filler injektioner, for at sikre et rigtig godt resultat.

 

>> Lad mig lige læse lidt mere om Matrix behandlingen

 

De 3 vigtigste ting om Triniti

#1 Triniti behandlingen giver en mere ensartet hudtone, hvilket automatisk vil få dig til at se yngre ud og mindske dit behov for makeup. Brune pletter efter sol, uens hudtone, rødme og små karsprængninger mindskes eller fjernes helt. Behandlingen kan bruges både i ansigtet og/eller på hals og decolleté.

 

#2 Triniti giver også en mild opstramning af læderhuden og det dybereliggende bindevæv. Den er især god, ved løs eller “poset” hud i underansigtet.

 

#3 Du skal være solfri 4 uger før og 4 uger efter en Triniti behandling. Dvs. Faktor 50 solcreme og hat på, hvis solen skinner. Januar måned er altså PERFEKT til opstart på et Triniti eller Matrix RF forløb (med mindre du er så heldig, at skulle til de varmere himmelstrøg på vinterferie)

 

>> Lad mig lige læse lidt mere om Triniti behandlingen

 

Nu er det sidste chance!

Frem til mandag d. 30/1-2017 sparer du hele 33 % på MatrixRF eller Triniti behandlinger. Køb 3 behandlinger og betal kun for 2.

Nedenstående priser er den samlede pris for alle 3 behandlinger:

 

MatrixRF

Ansigt: Nu 7.190 kr. (normalpris 10.785 kr. – spar 3.595 kr.)

Halvt ansigt: Nu 5.790 kr. (normalpris 8.685 kr. – spar 2.895 kr.)

Enkelt område: Nu 3.790 kr. (normalpris 5.685 kr. – spar 1.895 kr.)

Ansigt og hals: Nu 11.390 kr. (normalpris 17.085 kr. – spar 5.695 kr.)

Hals: Nu 7.190 kr. (normalpris 10.785 kr. – spar 3.595 kr.)

 

Triniti

Ansigt: Nu 6.190 kr. (normalpris 9.285 kr. – spar 3.095 kr.)

Ansigt, hals og bryst: Nu 8.390 kr. (normalpris 12.585 kr. – spar 4.195 kr.)

Hals og bryst: Nu 6.190 kr. (normalpris 9.285 kr. – spar 3.095 kr.)

 

Køb nu – brug senere!

Skal du kickstarte det nye år, med en ensartet, frisk og yngre hud, så er det sidste chance! Du kan købe tilbuddet online nu, og bruge behandlingerne når det passer dig! Er du stadig lidt i tvivl om hvilken behandling, som passer dig bedst, så får du en gratis konsultation efter dit køb. Bliver du rådet til en anden behandling, eller blot fortryder dit køb efter konsultationen, så får du naturligvis dine penge tilbage.

 

Sådan gør du:

1. Besøg vores online gavekort shop

2. Udfyld alle dine informationer

3. Vælg den behandling du gerne vil købe

4. Betal med dit Dankort/Visa Dankort

 

Du modtager ikke en bekræftelse lige med det samme, men så snart dit køb er afsluttet, får vi besked om det. Vi noterer købet i din journal, således at du bare kan booke en gratis konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker, når det passer dig.

 

Hvis du allerede er konsulteret og klar til din behandling, så kan du bare bestille en ny tid her!

 

Vi høres ved igen snart!

 

Vintergæk hilsen

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

PS. Husk at NU er absolut sidste chance for at få en behandling gratis, når du køber 3 x Triniti eller Matrix behandlinger! Du får ikke et bedre tilbud! Så køb nu inden det er for sent >>