COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

SIGNATURBEHANDLINGER

Vores forskellige laserbehandlinger kan med fordel kombineres for at opnå et optimalt resultat. Derfor har vi sammensat nogle af vores mest populære behandlinger – dem kalder vi Cosmo Signature.

SIGNATUR-BEHANDLINGER HOS COSMOLASER

Som laserspecialister har vi stor erfaring med at opnå flotte resultater hos vores kunder med laserbehandling. Hos Cosmo Laser tilbyder vi en bred vifte af laserbehandlinger, og har oplevet, at vores kunder får rigtige gode resultater ved at kombinere forskellige laserbehandlinger for en optimal effekt.

 

VORES BEDSTE KOMBINATIONSBEHANDLINGER

Cosmo Signaturbehandlinger er en serie af vores bedste kombinationsbehandlinger. Ved at kombinere flere af vores behandlinger, kan man ofte få et større behov dækket.

Mens én laser f.eks. går ind på at skabe en smuk og ensartet hudtone, går en anden ind og arbejder på kollagendannelsen og cellefornyelsen, eller reduktion af grov hudtekstur, store porer og kreppet hud.

Samtidigt kan der kombineres med injektionsbehandling, som er med til at give endnu flere muligheder.

Mens laser arbejder i både over- og underhud, virker injektion mere udefra og ind. Derfor får du så stor effekt af kombinationsbehandlingerne.

Cosmo Classic

COSMO CLASSIC

3-trins laserbehandling mod ujævn hudtone i form af solskadet hud og små karsprængninger, samt forebyggelse af “hamster”kinder og begyndende linjer.

Læs mere

 

Cosmo Plus

COSMO PLUS

Denne 3-trins laserbehandling er perfekt for dig, der ønsker en smuk og ensartet hudtone, og en glattere og mildere hudoverflade.
Læs mere

Cosmo Boost

COSMO BOOST

Denne 3-trins behandling er for dig, der ønsker at forebygge mod tidlige alderstegn og reducere solskader på huden. Samtidigt gives huden et fugt boost, der er med til at skabe fornyet vitalitet og glød.
Læs mere

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

Gratis konsultation

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER