COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


I morges blev jeg anmeldt..

-af en glad kunde!

Hun skrev sådan her:

“Det var min første gang, jeg fik Botox behandling, jeg valgte stedet ud fra de gode anmeldelser, og jeg kan bare sige jeg er enig. Det er en super god rådgivning, der bliver givet, og man føler sig tryg ved, at de gør hvad der vil se bedst og mest naturligt ud.

Jeg ville gerne have lavet panderynker, vredes rynken og kragetæerne om øjnene, og resultatet er fantastisk, allerede her dagen efter, kan jeg se flotte meget naturlige forbedringer!

Jeg fik 2 små blå mærker og blødte lidt, men jeg ved, at jeg meget nemt får blå mærker, så havde regnet med værre hævelser og mærker. Klinikdamen var så sød at give mig en ispose med i tasken, som jeg kunne lægge på, og her dagen efter er der ingen hævelse. Desuden er klinikken jo ovenikøbet super lækker med lækker indretning og fantastisk udsigt. Har kun positive ord, det var perfekt”

-Louise

Kærlig hilsen

Anne-Mette

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik