COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Lykkes ansigt er blevet ældre, og det kan man godt se, selvom man ikke kender hende.

Hvis du spørger mig, så er Lykke en utrolig smuk kvinde i sin absolut bedste alder. Selv er hun lidt ked af, at hun med alderen og et større vægttab, har fået rander under øjnene, mistet fylde i ansigtet, og fået lidt løs hud i underansigtet.

Lykke ved godt, at det er en naturlig del af det at blive ældre, men alligevel drømmer hun om et friskere look.

I mandags viste vi en LIVE behandling fra Facebook, hvor klinikchef Heidi, lavede en mindre “make-over” på Lykke med filler, som imødekom hendes drømme.

Heidi reducerede Lykkes rander under øjnene, de nedadgående mundviger og lave et mindre kindbensløft – alt sammen med et naturligt og smukt resultat.

Du kan se hvordan det gik her

Men … Hvad er det egentlig der får ansigtet til at hænge – og ikke mindst hvad kan man gøre ved det?

 

3 grunde til at Lykkes (og dit) ansigt ældes!

 

1)  Færre fibre

Lige under vores øverste hudlag dannes de to fibre; kollagen og elastin. Kollagen styrker og støtter din hud. Elastinen er med til at gøre din hud elastisk. Men allerede fra 25-års alderen sænkes produktionen af kollagen og elastin i kroppen, og huden mister derfor gradvist sin styrke og smidighed.

 

2)  Væsken fordamper

I overhuden dannes fedtstoffer, som lægger sig mellem cellerne, og danner en barriere så vand fra hudens dybere lag ikke fordamper. Derved udtørrer din hud ikke så let. Med alderen bliver dannelsen af fedtstoffer mindre, og huden bliver derfor lettere tør.

 

3) Fedtlaget i underhuden bliver mindre

Med tiden mindskes også fedtlaget i din underhud. Det gør huden slap og dermed mere rynket over tid.

 

 

3 løsninger på aldersforandringer i ansigtet

 

# 1 – Den forebyggende: Brug solcreme!

UV-stråler fra solen er med til at nedbryde kollagen og elastin. Ved altid at bruge en dagcreme med spf 30-50 der både beskytter mod UVA og UVB stråler, gør du en kæmpe indsats for at forlænge din huds spændstighed og vitalitet. Husk: det er ALDRIG for sent at starte.

 

# 2 – Den gratis: Pas på væskebalancen!

Der er rigtig mange gode grunde til at vedligeholde din væskebalance. En af dem er, at du giver din hud ro til at koncentrere sig om at forny sig selv, i stedet for at den skal kæmpe for at holde på væsken.

 

# 3 – Den hurtige (og virkelig flotte): Injektion med filler!

Filler er en gel, som består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Begge dele findes i kroppen i forvejen, og derfor binder produktet sig naturligt i bindevævet. Med filler kan vi give fylde, vitalitet og fugt, til de områder som mangler. Læs mere om mulighederne med filler her.

 

Spar 25% på filler resten af juni!

Lige nu sidder mine kollegaer og jeg klar til gratis at konsultere dig i en fillerbehandling.

Med udgangspunkt i dit ansigt og dine ønsker, laver vi en uforpligtende plan og et prisoverslag for din fillerbehandling. Du kan booke din konsultation online eller ringe til os på 35394400, så hjælper vi dig med at finde en tid.

Resten af juni måned sparer du 25% på fillerbehandling i trygge omgivelser!

>> Læs mere om filler og se vores priser.

Er du allerede konsulteret hos os, kan du booke en tid til behandling i en af vores 2 klinikker. Kan du ikke få tid hos Cosmo – City så er der ledige tider hos Cosmo – Trianglen på Østerbro.

 

Mange hilsner

Malene
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Lige nu sparer du 25% på de populære filler behandlinger. Book din gratis og uforpligtende konsultation eller klik ind på Facebook og se Lykkes behandling.