COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Ja, det var dumt!

Læs videre og hør, hvad jeg brugte “dumme” penge på.

Sagen er den, at jeg elsker kaffe

Altså som i ELSKER kaffe. Dette ved jeg, at mange deler med mig.

Men jeg tvivler på at de fleste helt har styr på, hvor mange penge de rent faktisk bruger på kaffe. Forleden sad jeg og regnede efter, og resultat var skræmmende. Jeg har brugt hele 8.480 kr. på to-go kaffe. Alene i år!

Jeg ved det. Det lyder voldsomt. Det ER voldsomt. Og du tror sikkert ikke helt på mine udregnings-skills, så lad mig lige vise dig regnestykket, så du selv kan se, at den skam (desværre) er god nok.

Se selv her:

En morgenkaffe hvér morgen inden arbejdet:
40 uger x 5 dage x 40kr. = 8.000kr.

En hyggekaffe på mine søndags gåture med barnevognen:
12 dage x 40 kr. = 480 kr.

Samlet brugt på to-go kaffe i år:
8.000 kr + 480 kr = 8.480 kr.
(for hulen da)!

Ottetusindfirehundredeogfirs danske kroner. På KAFFE!

Ja.. Det ER dumt!

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvad jeg kunne have brugt pengene på istedet. Og så gik det op for mig forleden, da jeg solgte et forløb med permanent hårfjerning.

10 x behandling af brazil og armhuler koster lige nu 8.500 kr. (Vi har nemlig kampagne på behandlingen!).

Det er temmeligt tankevækkende. Især fordi jeg ofte hører folk sige, at de ikke har råd til at få gjort noget ved deres uønskede hårvækst.

Men jeg håber at min kaffe-udregning fortæller dig, at det i de fleste tilfælde handler om intet andet end prioritering.

Så hvis din hårvækst generer dig, kan det nok godt lade sig gøre at få gjort noget ved det. Tænk bare på, hvad du nemt bruger “dumme” penge på og regn det sammen. Præcis som jeg gjorde 🙂

Spar 50 % på permanent hårfjerning

Du er heldig, for lige nu har vi kampagne på den effektive laserbehandling mod uønsket hårvækst. Du kan nemlig købe hele dit forløb og spare 50 % – du skal blot vælge mindst 2 områder (altså f.eks. brazil og armhule) og købe kampagnen senest 31. oktober.

>> Spar 50 % på permanent hårfjerning her

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med uønsket hårvækst og er nysgerring omkring, hvordan vi kan hjælpe dig, så book en gratis konsultation hos vores kosmetiske sygeplejersker og få en personlig (og altid ærlig) vejledning.

>> Book din gratis konsultation her!

Brug dine penge fornuftigt og gør noget godt for dig selv

Ha’ en fortsat dejlig dag,

Regitze,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

PS. Har du spørgsmål omkring antal behandlinger, hvor mange områder du skal købe, hvor længe dit køb kan anvendes osv, så kan du få svar her.