COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


I søndags var jeg til brunch med nogle gode veninder…

Og mens jeg syndigt gnavede kridhvide boller og skyllede efter med dejlig varm kaffe (…rørt med sukker), fik jeg lejlighed til at studere mine veninders hud.

Det er jo lidt svært at lade være, når jeg laver det, jeg laver.

De er alle midt-trediverne med børn og travle hverdage, som jeg selv. Og inden jeg overhovedet nåede at nævne noget omkring hudpleje og forebyggelse, udbrød den ene: “Ej, jeg ved ikke, hvad der er sket. Men det er som om, at jeg fra den ene dag til den anden er vågnet op med slap hud.”

Jeg sad tilbage og tænkte to ting; enten holder jeg min mund og siger, hun er smuk, som hun ser ud. (For det er hun!).

Eller også tager jeg den kosmetiske hat på, og fortæller hende om alle de måder, jeg kan hjælpe hende på.

Jeg valgte en helt tredje løsning…

For få uger siden afsluttede jeg et forløb med en kvinde, som fik udført et hudforyngende laserbehandlingsforløb. (Ingen filler eller Botox, som jeg vidste mine veninder fortsat har en lille fordom omkring).

“Se lige hende her…!”

Jeg rakte min mobil frem med et før/efter billede af kvindens flotte resultat. Og der skulle ikke mange sekunder til, før de alle tre havde samlet sig (helt corona uvenligt) om min telefonskærm.

Resultatet talte simpelthen for sig selv. Og så havde jeg hverken sagt for meget eller for lidt.

 

Og her er billedet, jeg viste dem…

Og nu tænker du måske, hvilken laserbehandling fik kvinden på billedet? Her får du svaret:

3 x Cosmo Plus Signaturbehandling 

Ingen filler. Ingen Botox. Blot laserbehandling!

Cosmo Plus er en af vores 3-i-1 signaturbehandlinger, der består af:
1. Skin tightening; 2. behandling af ujævn hudtone; og 3. MatrixRF i udvalgte områder.

 

Book en gratis konsultation

Er du begyndt at bemærke, at din hud føles slappere og mere ujævn i hudtonen? Så book en gratis og uforpligtende konsultation i Cosmo Plus signaturbehandling og bliv klogere på hvad laserbehandlingen kan gøre for dig.

Book din gratis konsultation online, eller ved at ringe ind på tlf. 35394400.

>> Hør mere om Cosmo Plus

Ha’ en dejlig dag!

Marie,
Klinikindehaver og Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser