COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Sådan sagde Jørgen Seerup overlæge ved Tatoveringsklinikken på Bispebjerg Hospital i udsendelsen Kontant på DR1 i går aftes. Her blev der sat fokus, på kvaliteten af laserudstyret der benyttes til tatoveringsfjernelse, samt klinikkernes troværdighed og faglighed.

Vi kan ikke være mere enige. Vi er stolte af, at kunne tilbyde højt uddannet personale, noget af det bedste udstyr på markedet, samt mange års erfaring med blandt andet tatoveringsfjernelse.

Helt kort kan det siges sådan her:

 

#1 Tryghed

Vores personale består af uddannede sygeplejersker og læger. Vi efterlever ALLE krav fra sundhedsmyndighederne om registrering, dokumentation og uddannelse af personale. Desuden gør vi gerne brug af ekstern ekspertice som f.eks. overlæge Jørgen Seerup, hvis det skønnes nødvendigt.

 

#2 Faglighed

Alle ansatte er specialuddannet, i de behandlinger de udfører. De har været igennem et teoretisk og et praktisk forløb, og er efterfølgende godkendt af vores klinikchef til at behandle selvstændigt på et højt fagligt niveau. Det er det vi kalder “Cosmo standard”.

 

#3 Garanti

Vi har behandlings og prisgaranti på flere af vores behandlinger, og vi er ALTID åbne for dialog, hvis du føler dig forkert behandlet, har spørgsmål, eller ikke synes der effekt af behandlingen.

 

#4 Tilgængelighed

Vores personale er tilgængelige på telefon, i klinikkerne, på mail og på Facebook de fleste af ugens timer. Du kan altid kontakte os før, under og efter en behandling med spørgsmål eller for råd og vejledning.

 

#5 Højt informationsniveau

Vi har gratis uforpligtende konsultationer før alle vores behandlinger, hvor du kan stille spørgsmål, få prisoverslag, information om eventuelle ricisi, samt modtager skriftligt materiale om den pågældende behandling.

 

#6 Gennemsigtighed

Du kan læse masser af anmeldelser på Trustpilot, følge os på Facebook, eller se vores behandlingsvideoer på hjemmesiden.

 

#7 Service

Vi er til for vores kunder og ikke omvendt. Din kvalitetsoplevelse er vores ansvar. Venlighed, fleksibilitet og tryghed krydret med smil og glimt i øjet er vores varemærke.

 

Din hud – dit resultat

Hos Cosmo har vi rigtig mange glade kunder, med flotte resultater. Hvis du er nysgerrig på at se nogen af vores resultater, så har vi udvalgt et par stykker her;


>>Du kan også kigge indenfor i vores tatoveringsunivers.
Her kan du se flere før/efter billeder, læse om vores udstyr, priser og tatoveringsfjernelse generelt. I videoen nedenfor kan du se, hvordan det er gået vores model Sarah fra første til fjerde behandling hos Cosmo.

 

 

Lige nu sparer du minimum 20% på PicoWay tatoveringsfjernelse.

Du skal bare købe behandlingen (1 eller flere) senest d. 20. marts 2017. Behandlingerne kan bruges når det passer dig. Husk også at vi altid giver 50% på tatovering nummer 2. Det vil sige, at hvis du har 2 eller flere tatoveringer du gerne vil have fjernet ved samme behandling, så betaler du kun fuld pris for den første tatovering.

Men indtil 20. marts 2017: Få 20% rabat på første tatovering og 50% rabat på de efterfølgende ved samme behandling!

 

Gratis uforpligtende konsultation

Er du i tvivl om prisen på at få fjernet din tatovering, eller hvor mange behandlinger du skal have? Så book en tid til konsultation først. Lad os sammen lægge en plan for et forløb for dig. Det koster ikke noget, og du får af vide hvordan lige præcis din tatovering kan behandles, og hvor meget det vil koste. Det er også muligt at få et “prøveskud”, så du kan mærke, hvordan det føles at få fjernet en tatovering.

 

For at gøre dit forløb endnu mere trygt, har vi en behandlingsgaranti, der gælder for sorte tatoveringer. Det betyder helt enkelt, at har vi ikke fjernet din tatovering efter 8 behandlinger, skal du ikke betale for yderligere behandlinger. Resten af dit behandlingsforløb er gratis i op til 2 år efter 8. behandling. I nogen tilfælde giver vi en behandlingsgaranti på farvede tatoveringer efter 10. behandling. Hvorvidt du kan blive dækket af denne garanti, er en vurdering som sygeplejersken eller lægen laver til din konsultation.

>> Book din gratis konsultation her 

 

Har du spørgsmål, eller er det svært at finde en tid der passer dig?

Vi sidder klar alle hverdage fra 08.00 – 20.00 (fredag kun til kl. 18.00) og lørdage fra 9.00 – 15.00 på 35394400. Er du allerede konsulteret til karfjernelse? Så kan du springe konsultationen over og booke en behandling her!

 

Rigtig god weekend!

 

De bedste hilsner

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik

Ps. Du sparer lige nu 20 % på markedets bedste og sikreste tatoveringsfjernelse. >>Book din gratis konsultation her og få en vurdering af lige præcis DINE tatoveringer!