COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


“Er du træt?”

“Drikker du nok vand?”

Du kender måske disse spørgsmål, hvis du døjer med dybe eller mørke rande under dine øjne. At få de spørgsmål kan godt være frustrerende, når man egentlig føler sig frisk og veloplagt.

 

Simone døjede med en dyb rande under øjnene

I årevis har Simone gået rundt og været ked af hendes dybe rande under øjnene. Hvér gang hun kiggede sig selv i spejlet blev hun mindet om, at hun så træt ud. Derfor prøvede hun at minimere problemet ved hjælp af diverse lysnende cremer, men uden held.

Simone besøgte derfor Cosmo. Hendes resultat og oplevelse kan du se længere nede i mailen.

Mange oplever generelt, at have mørke rande under øjnene og årsagerne varierer fra person til person. Jeg har researchet en lille smule, for at give dig en forståelse for, hvilke årsager, der typisk er skyld i det.

 

De 3 hyppigste årsager til misfarvning under øjnene

#1 – Væskemangel, træthed og kost

Den største synder, når det kommer til, mørke rande under øjnene, er væskemangel eller træthed. Dette sker når mængden af væske reduceres i de nedre øjenlåg, som medvirker at de underliggende blodårer bedre kan ses igennem den tynde hud. Det gør området mørkere. Kosten er ligeledes en faktor, især hvis du har mangel på vitaminer og jern.

 

#2 Hudens biologi

Vi er alle unikke, og har derfor også forskellige hudtyper. Nogle mennesker har en tyndere hud omkring øjenlågene end andre, og denne gennemskinnelige hud gør at blodårene i de nedre øjenlåg ses tydeligere.
En anden biologisk årsag, er at blodet frigiver et farvestof, som bidrager til at huden omkring øjnene rent genetisk er mørkere.

 

#3 Fordybning under øjnene

En tredje årsag, til at mange oplever mørke eller dybe rande under øjnene, skyldes – som i Simones tilfælde – at de har en fordybning under øjnene. Grunden til at huden under øjnene er mørkere, er helt simpelt at afstand mellem hud og blodårerne er kort.

 

Nu skal du se Simones resultat

For i sidste uge var Simone inde at få lavet en tåretrug behandling med filler hos Cosmo. Se hendes før/efter billeder her og oplev hvordan, man ved hjælp af filler, kan se meget friskere og gladere ud. (Tag dig ikke af rødmen i det behandlede område, det forsvinder i løbet af få timer)

Simone har, efter sin behandling, kontaktet Cosmo og fortalt, hvor glad hun var for resultatet. Hør hvad hun selv havde at sige om hendes oplevelse hos Cosmo, og se hendes resultat i dag i nedenstående video.

> Hør hvad Simone havde at fortælle om resultatet af sin tåretrug-behandling og sit forløb hos Cosmo! 

 

Book en gratis konsultation

Hvis du ønsker, at vide mere om henholdsvis behandling af tåretrug eller filler generelt, så er du meget velkommen til at booke en gratis konsultation online her. Konsultationen er gratis og uforpligtende og varer i ca. 20 minutter.

Du kan også se, hvordan en filler-behandling forløber sig i vores live-udsendelse fra i onsdags lige her.

Du er også velkommen til at ringe ind på 35394400 hvis du har nogen spørgsmål.

 

Få 25 % på filler lige nu

Hele juni måned, til og med fredag d. 29. juni, giver vi dig 25 % på køb af filler behandlinger. Dette gælder filler indenfor alle vores behandlingsområder, også tåretrug som Simone fik lavet. Til hendes behandling blev der brugt 1 ml. filler.

> Du kan se alle vores tilbudspriser her 

 

Ha’ det skønt!

 

Alt det bedste,

Malene
Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef

blank