COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Jeg elsker før-efter billeder!

For der er ligesom ikke så meget at rafle om vel?

Billederne taler deres tydelige sprog – selvom resultaterne med filler faktisk ofte er endnu pænere og tydeligere i virkeligheden end på billeder.

Når man får lavet filler, kan man se at der sker noget med det samme. Dog skal man regne med at opleve rødme, lidt hævelse og til tider blå mærker i de første dage efter behandlingen. Derfor er det altid en god ide, at lægge sin filler behandling minimum en uges tid før en større begivenhed.

Tag et kig på de fine billeder her – og husk at du få dage endnu kan spare 25% på din filler behandling – den skal blot være købt inden 30. juni.

 

Før-efter billeder af filler behandlinger

 

Modellen har med sin alder og et stort vægttab oplevet, at hun har mistet fylde i ansigtet og fået tydelige linjer omkring næse og mund. Ved at få lagt fylde omkring kindben, har vi kunne tilføje mere fylde og løfte ansigtet en smule. Dertil er linjerne, som løber fra næsen og ned mod munden (nasolabiale linjer) blevet reduceret, ligesom at mundvigerne har fået et lille løft.

 

 

Modellen har altid været ked af sine smalle læber. Ved at få lagt fylde i læberne, opnåede hun i stedet et feminint men stadig naturligt resultat.

 

 

Modellen var ked af sine dybe linjer omkring mundvigerne, som gjorde at hun så sur/bekymret ud i afslappet tilstand.  Ved at få lagt filler i mundvigerne, blev linjerne reduceret hvilket giver et mildere ansigtsudtryk.

 

 

Modellen var ked af sin asymmetri og skævhed ved næseryggen. Denne er blevet justeret med filler, så den nu fremstår mere lige i forhold til resten af ansigtet.

 

 

Modellen var ked af sin “kantet” og brede ansigtsform. Ved at få lagt filler ved kindben og Botox i kæberne, synes ansigtet nu smallere og længere (V-shape form)

 

 

Modellen har med alderen oplevet at den naturlige fylde i ansigtet, er trukket “nedad”. Ved at få lagt filler ved kindbenene har underansigtet fået et løft, og modellen ser yngre og mere vital ud.

 

 

Modellen har altid haft et tydeligt “indhak” fra brynet og ned mod næsen. Dertil har modellen haft de såkaldte “bump” på næseryggen, som er blevet rettet ud med filler.

 

 

Modellen har med alderen fået tydelige linjer, der løber fra næsen og ned mod munden (nasolabiale linjer). Med lidt filler er disse blevet reduceret.

 

Spar 25% på filler få dage endnu!

Til og med d. 30 juni sparer du 25 % på alle typer fillerbehandlinger. Forud for sin første filler behandling skal man altid have en gratis og uforpligtende konsultation, minimum 48 timer før selve behandlingen.

Kan du ikke nå at blive konsulteret eller behandlet i juni måned, så er du velkommen til at købe tilbuddet online og bruge det, når det passer dig. Hvis du fortryder dit køb efter konsultationen, eller bliver erklæret uegnet til behandling, så refunderer vi naturligvis dit køb.

 

Guide: Sådan køber du online

Step #1

Gå ind på vores gavekort shop og udfyld alle dine personlige informationer.

 

Step #2

Vælg den behandling du vil købe. Vil du købe flere ml. end det der er tilgængeligt på vores shop, så ring til os på 35394400 eller spørg os om pris i en privat besked på Facebook, så guider vi dig. Skriv gerne under “tekst/hilsen” hvor mange ml. der er tale om, og hvilke områder du ønsker behandlet.

 

Step #3

Betal med dit dankort.

Dit køb er nu gennemført! Når du køber online, kan der godt gå nogle dage, før du modtager en bekræftelse på dit køb. Du får ikke et fysisk gavekort, men vi noterer købet i din personlige journal. Så kan du blot booke en tid til konsultation og/eller behandling når det passer dig.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hvis du har nogen spørgsmål til filler behandlingen eller din booking, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen mandag-torsdag fra kl. 8.00-20.00, fredag fra kl. 08.00-18.00 og lørdag fra kl. 09.00-15.00.

Du kan også booke en tid til din behandling online, når det passer dig.
Jeg glæder mig til at se dig i klinikken!

Malene
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser & Skønhedsklinik

 

PS: Lige nu sparer du 25% på de populære filler behandlinger. Book din gratis og uforpligtende konsultation, og husk at vi tilbyder billig finansiering af alle vores behandlinger – du kan beregne dit lån her.