COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Karsprængninger er MEGET normale…

Faktisk er det så normalt, at ca. 50 % af den danske befolkning oplever karsprængninger. Disse opstår primært i ansigtet eller på benene, men kan dukke op på andre steder af kroppen også.

Nogle accepterer dem som en naturlig del af deres udseende, mens mange andre føler sig hæmmet af de mørke forgreninger på deres hud.

Har du tendens til karsprængninger? Så følg nøje med i dag. Jeg har nemlig listet 5 måder, hvorpå du bedst muligt kan forebygge dannelse af nye karsprængninger.

 

5 (simple) tips til at forebygge karsprængninger

#1 Mere bevægelse i hverdagen

Motion og daglig bevægelse er sundt for din krop, sjæl og dit generelle helbred. (Det vidste du sikkert allerede). Daglig bevægelse er også med til at forebygge mod karsprængninger.

Daglig bevægelse og motion er nemlig ikke nødvendigvis det samme. Og hvis du ikke er typen, der lige får løbet 5 km inden arbejdet, så sørg for at få noget bevægelse ind i løbet af dagen (især hvis du er stillesiddende på arbejdet).

Undgå at sidde i den samme stilling for længe, hav begge ben solidt plantet på gulvet og smid benene op på bordet engang imellem, (hvis din arbejdsplads tillader det).

Ved at gøre dette forbedres din blodgennemstrømning og dermed reduceres risikoen for karsprængninger.

 

2. Genovervej din beklædning

Dette tip er primært henvendt til kvinder: Undgå højhælede sko og meget stramtsiddende tøj.

Hvis du har det bedst i tætsiddende tøj, så sørg for at variere engang i mellem, og gå efter bukser med elasthan i. Især hvis du skal sidde ned i lange perioder.

Hvis du har et arbejde, hvor du står meget op i løbet af en dag, så sørg for at vippe dine fødder, ved at løfte og sænke dine hæle i ca. 30 sekunder, en gang i timen. Og supplér evt. med støttestrømper.

 

3. Brug solcreme. Hvér dag!

Det har du sikkert hørt før. Men vi må altså bare erkende, at solcreme ER ekstremt vigtigt – i alle sammenhænge. Også når det gælder forebyggelse af karsprængninger.

Solcreme beskytter nemlig ikke kun mod solens farlige stråler, men giver også huden ro til at restituere. For når din hud er overbelastet, så tærer det på dens resurser. Og jo mere skadet din hud er, jo lavere er barrieren for at få karsprængninger.

Og DERFOR bør du bruge solcreme hvér dag – hele året rundt. Se det nærmere som hudbeskyttelse – og ikke nødvendigvis solbeskyttelse.

 

4. Spis sundt og varieret

Er du en af dem, som kickstartede januar med målet om at skrue mere op for grønsagerne og ned for sukkeret, så glædes du måske over dette tip.

For netop disse valg minimerer din risiko for at få karsprængninger. Din vægt er nemlig afgørende for i hvilket omfang dine ben, fødder og blodkar belastes.

 

5. Brug de rigtige produkter

Udover solcreme, kan følgende produkter være med til at reducere risikoen for karsprængninger.

Clinical Super 3 Booster fra Beauté Pacifique

Denne effektive A-vitamincreme går ind og gør din hud mere modstandsdygtig overfor sol og andre skader. Den virker simpelthen ved at gøre din hud fysisk tykkere, hvilket mindsker risikoen for at karrene brister.

Cremen forhandles i alle vores klinikker til 720 kr. for 50 ml og 1.220 kr. for 100 ml.

Eclipse SPF50+ fra iS Clinical

Jeg vil til enhver tid anbefale en solcreme med minimum faktor 30. Personligt er jeg glad for iS Clincals solcremer, som udover både at beskytte mod UVA og UVB stråler, også er botaniske, og indeholder plejende og helende ingredienser. Og så giver de ikke det famøse hvidlige skær efter påførsel.

Solcremerne forhandles i alle vores klinikker og koster mellem 475-635 kr for 100 gr.

 

Book en gratis konsultation

Book en gratis konsultation hos os, og få vurderet dine karsprængninger af en af vores kosmetiske sygeplejersker. Sammen kan I lægge en plan for dit eventuelle forløb af karsprængningsfjernelse med laser. Konsultationen er gratis og helt uforpligtende og vil vare ca. 15 minutter.

>> Book din konsultation online eller ved at ringe ind til os på tlf. 35394400.

 

3 for 2 på karsprængningsfjernelse

Lige nu har vi kampagne på karsprængningsfjernelse. Du får 3 for 2 på køb af 3 behandlinger, og 20 % på 1 enkeltbehandling.

Bemærk: Tilbuddet kan købes t.o.m. fredag d. 31. januar 2020 – og dit køb kan anvendes frem til 31. januar 2021.

>> Se tilbuddet her

Ønsker dig en smuk dag!

Monica,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser
blank

P.S. Din konsultation altid er gratis og helt uforpligtende – book en tid og hør mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig.