COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Spar op til 50% på rynkebehandling. Altid!

Og få adgang til lave priser – når det passer DIG! Lyder det spændende? Så læs blot videre og bliv klogere på, hvordan du bl.a. får adgang til op til 50 % på Botox. Hele året rundt!

Men først… Lad mig lige gennemgå, hvad Botox egentligt er for noget – og hvad du kan forvente af det.

“Kort” om Botox

Jeg tror ikke, der findes mange mennesker på denne jord, der endnu ikke har hørt ordet “Botox”. Og det er fortsat en mere og mere populær og accepteret behandling i hele verden.

Dog er der en del mennesker, der ikke ved super meget om Botox, og mange har stadig fordomme omkring behandlingen – ja og endda også over for folk, der får udført behandlingen.

Hvad er Botox?

Først og fremmest, så er Botox et toksin (altså et giftstof), som primært anvendes i vacciner. Ja faktisk, er det hele 98%, der anvendes i vacciner og kun 2 % af den samlede mængde Botox, der anvendes til kosmetiske behandlinger. Overrasket? Det var jeg også!

Hvordan virker Botox?

Botox virker således, at det får musklen til at “slappe af” – lidt som en lille pause. Lad mig give dig et eksempel:

Forestil dig at solen skinner, og du har glemt dine solbriller derhjemme. Så du kniber øjnene sammen for at kunne se for solen. Og når du sidder og koncentrerer dig med noget arbejde, så har du tendens til at gøre det samme.

Hver gang du gør det, trækker dine muskler sig sammen, og skaber en midlertidig rynke mellem dine bryn. Efter nogle år vil du kunne se rynken, selv uden at du kniber øjnene sammen.

Ved at anvende Botox i bekymringsrynken – som den populært kaldes – vil musklen mellem dine bryn ikke længere kunne trække sig sammen, og rynken vil derfor gradvist blive mindre og mindre tydelig.

Kan alle rynker behandles med Botox?

Nej, Botox kan kun behandle de rynker, der opstår når vi bruger vores ansigtsmimik, og altså ikke rynker, der er opstået pga. slaphed og manglende kollagen i huden. (Her tilbyder vi laserbehandlinger, men den tager vi lige en anden dag).

Kommer jeg til at se kunstig ud?

Mange tror, at de kommer til at se helt følelseskolde ud, hvis de får Botox.

Her er det vigtigt for mig at påpege, at du IKKE skal kigge på skrækscenarierne, hvor nogle er blevet overbehandlet, og det er gået langt over gevind.

Botox skal få dig til at se friskere ud. Ikke slette din smukke ansigtsmimik. Stort set alle mine kollegaer har fået Botox (i mindst 1 område af deres ansigt), og det er ikke til at spotte. Hverken når de taler, eller griner.

Hvad kan jeg få ud af Botox?

Ved kosmetisk brug anvendes Botox faktisk også til andet end blot rynkereduktion. (Ja, jeg ved, jeg er fuld af overraskelser i dag). Det kan nemlig også anvendes til:

  • At løfte overlæben, så den ser fyldigere ud.
  • At gøre kæberne smallere, hvis man ønsker et mere hjerteformet ansigt.
  • At afhjælpe tandkødssmil, hvis du er generet af at dit tandkød viser sig, hver gang du smiler.
  • At give dit kæbeparti et løft.
  • At løfte dine mundvige, så du ikke ser nedtrykt ud, når du er glad.
  • Og meget mere…

>> Bliv klogere på vores Botox-behandlinger her

Book en gratis konsultation

Jeg går mere i dybden omkring, hvad du kan opnå med Botox, næste gang du hører fra mig. Men hvis du ikke kan vente så længe, så er du mere end velkommen til at booke en gratis konsultation og få en uforpligtende snak med vores lægeansvarlige.

Konsultationen er helt gratis. Du skal blot være opmærksom på, at der er 48 timers betænkningstid fra din konsultation til din første behandling.

Og nå ja… Jeg var lige ved at glemme det!

Få adgang til lave priser. Når det passer dig!

Tænk hvis du selv kunne bestemme, hvornår der var tilbud på dine yndlingsbehandlinger.

(… Psst – det kan du nu!)

blank

Som medlem af MyCosmo får du nemlig adgang til store besparelser på dine Botox- og fillerbehandlinger, samt en masse andre fordele. Altid – præcis når det passer dig!

>> Lad mig høre mere om MyCosmo

Hvis du ikke er interesseret i at blive en del af “familien”, har du stadig mulighed for at spare 10 % på Botox-behandling, (selvom jeg havde set frem til at få dig med i vores lille familie). Tilbuddet kan købes her og gælder  t.o.m. d. 31. maj 2020

Ha’ en dejlig dag,

Regitze,
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank

PS. Få adgang til lave priser, når det passer dig med MyCosmo her.